2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaaa canım tebrik ederim güzel bir kızımız daha oluyorrrr hemen isim ne düşündün???
Şükür sağlıkla gelsin minik kuzu
Teşekkür ederim kzlar isim bikac bişey var ama netlesmedik daha isim işi baya kararsız kalıcaz heralde

Kızlar ben galiba oğlumun ilk hareketini hissettim biraz önce o kadar heyecanlıyım ki kalbim çarptı resmen ben döndüğünü düşünüyorum çünkü karnım kasıldı geri yumuşadı ve bu birkaç kere oldu sanki biri sıkıp geri bırakıyormuş gibi.. Sonrada karnım sertleşti baya bi hatta dışardan görünüyor mu diye tereddüt ettim bu bebeğin hareketi değil mi?

Iyiyim canım şükür sen nasılsın iyisindir inşallah
Giremedim bu aralar pek, bebisleri de merak ediyorum valla benim 5 haftayı geçti görmeyeli inşallah iyilerdir benimde yarın 11de güzel haberlerle hafiflemis şekilde çıkalım ordan
Hemen buraya yazarım Allahin izniyle çıkınca yarını atlatırsak tamamdır
Valla benim Hatay'daki doktor öyle söyledi balık yiyemiyorum diyince, burdaki doktor da sordu hangini kullanıyorsun diye söyledim tamam zaten ilaç bulmak sıkıntılı eczanelerde o ilaç yeterli dedi bana
Yanında da d vit ve demir ilacı kullanıyorum ayriyeten işte

Evet canım böyle gıdıklıyo gibi

sonunndaaaa
cevapları bizimle de paylaş :)
gerçi ben bu sorunumuza da normal cevabı alacağımıza nerdeyse emin gibiyim ama

ağustos ayını komple engel olarak görüyoruz tabi

12 ye kur en erken o zaman yazabilir muhtemelen

uyu kız benim de günlük şekerlemem var normalde yapmazsam bitkin düşüyorum

İçimi rahatlattınız sağolun gerçekten, şimdi öğrendim ya önlemimi alırım

O engelleri düşündükçe ruhum sıkılıyor valla, kalbim sıkışıyor, hayırlısıyla atlatacağız inşallah minnoşum.

12.45’te levotiron için kalkıyorum bence makul bir zaman dilimi.

Ya normal insanlar gibi vakitlice uyusam, gece yarısından sonra uyumaya da razıyım ama töbee, gözlerim fıldır fıldır sabaha kadar.

Bu arada kan toplaması bende de var Diloş, hep ihmal ettim sormadım doktora. Dilos6342

Bir de sorum olacak, bu kadar kullandığım vitaminlerin üzerine (Folbiol-Decavit-Vegaferon-Ocean D3) saçlarım da aşırı dökülme var. Normalde gördüğüm hamileler de genelde saçların da gürleşme/uzama mevcut. Ek olarak iştahım da açıldı, çok sağlıklı beslenmiyorum fakat sürekli yiyorum. Neden bu saç dökülmesi biliyor musunuz acaba ?

İnan çok sevindim seni gördüğüme :) Bende iyiyim hatta bomba gibiyim. Hemen seni müjdeliyeyim Hatırlıyormusun 2 ay önce sınavım vardı seninle konuştuk buradan 3 aylık hamileydim sınava girdiğimde. Bebişin sana uğur getirsin demiştin. Çok şükür getirdi. Sınavımı başarıyla geçtim. Mali müşavirim artık

İnşallah bu level i de başarıyla geçicez sen bize ve bebişlerimize güven. Hiç stres yapma, ama heyecana engel olamıyor insan Senin benden önceymiş randevun. Ben yarın işten izin aldım. Balıkesirden dönüşte eşimin köyüne uğrayacağız. Hemen yazamasam da akşamına veya ertesi güne ballandırarak güzel haberlerle anlatırım inşallah
Ben de öözellikle sordum önemsemiyorum ben dedi 15 gün önce kontrolde. Ama kafama takılı kaldı sizlere sordum. İyi ki sormuşum. Bende multivitamin, d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum.

Benimde bir miktar arttı bu aralar saç dökülmem ama ben mevsim değişimine yoruyorum. Çünkü her zaman ilkbahar ve sonbaharda artar benim saç dökülmem. Aklıma gelen ilk şey bu oldu

Elenatal içinde omega 3 varmı acaba? Benim şimdiki multivitamin ve omega 3 aynı tablette birde ekstra demir kullanıyorum

Ahahah aynen ya hersey normal bu süreçte aman bi sıkıntı olmasinda normal olsun

Benim dediğim gibi mi kuzum? Foto koymuştum

inşallah canım benim :)
sizin de düzen bu şekilde yapacak bi şey yok
Elenatal içinde omega 3 varmı acaba? Benim şimdiki multivitamin ve omega 3 aynı tablette birde ekstra demir kullanıyorum
linkini bıraktım önceki mesajlarda içindekiler yazıyor orada. mevcut.

Canım ıkısınıde 1 yaşında bıraktırdım hıc zorlanmadım 6 ayından sonra diş olayları baslıyor ıyıce huysuz olunuyor o zaman emzıgı ısırıyorlar kaşıyorlar b3nım icin kurtarıcıydı bu kızımda emer inşallah bide bıraktırma olayı bıraz annenın cocuga nasıl davrandığı alakalı her konuda cocuklar coj zekı oluyor eger anne kararlıysa Cocuk 2 3 gune kabul edıyor herseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…