Yaaaa canım tebrik ederim güzel bir kızımız daha oluyorrrrhemen isim ne düşündün???
aramıza hoş geldiniz :)
artık aktif olmaya karar verdiyseniz tabloya ekleyebilirim
sağlıcakla gelsin bebeğiniz cinsiyetiniz belli oldu mu :)
ooo aramıza bi bıcırık daha katılmış
gözünüz aydın canım. sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah :)
Teşekkür ederim kzlar isim bikac bişey var ama netlesmedik daha isim işi baya kararsız kalıcaz heraldeŞükürsağlıkla gelsin minik kuzu
Ben geç bile kalmışım ya üzüldüm şimdi
Aynen bende çoğu kişide yanıldımSağlıkla gelsiin prensessende hep erkek hissediyordum biliyorsun yanıldım
Iyiyim canım şükür sen nasılsın iyisindir inşallahKız Diloş merak ettirdin ya kendini. Nasılsın herşey yolunda dimi, günlerdir seni arıyor gözlerim
sorma bende çok heyecanlıyım bakalım bizim minik adamlar neler yapıyor oralardaBenim randevum 11,30 da seninki kaçta?
Bak görüyormusun doktorcuğumdan bir miktar soğudum şuanda. Hamilelikten önce kullandığım omega 3 var elimde onunla destekleyeyim bari bende. Multivitaminim bitince içinde omega 3 olan multivitamin alacağım inşallah
Evet canım böyle gıdıklıyo gibiKızlar ben galiba oğlumun ilk hareketini hissettim biraz önceo kadar heyecanlıyım ki kalbim çarptı resmen ben döndüğünü düşünüyorum çünkü karnım kasıldı geri yumuşadı ve bu birkaç kere oldu sanki biri sıkıp geri bırakıyormuş gibi.. Sonrada karnım sertleşti baya bi hatta dışardan görünüyor mu diye tereddüt ettim bu bebeğin hareketi değil mi?
sonunndaaaaAhahah isticem inşallah uzun süre görmememin hediyesi olsun
Hindistan cevizi yağı sürüyordum ama yine olmaya devam ediyor yarın bi doktora göstereyim dedim, olmadı şu sıralar vaktim olursa başka ilçeye cildiye için giderim. Ya da kadın doğum uzmanı bi krem falan önerir mi onu da bilemiyorum
Kan toplamasina şaşırdım öylece duruyor bi kaç yerimde, küçük et beni çıkmışta kan toplamış gibi. Bu sefer herseyi not aldım
ağustos ayını komple engel olarak görüyoruz tabiEnişte bey duygulandırdı beni be, kıyamam o da çok tedirgin.28 ve 35 engellerini de başarıyla aşacaksınız inanıyorum minnoşlarım benim.
Ne sen benimle dalga geçiyorsun, 7’de uyuyoruz kolay mı? Dillere düştük aman.Hem o saatte uyanamam bi kere. Mecbur alarm kuracağım.
İçimi rahatlattınız sağolun gerçekten, şimdi öğrendim ya önlemimi alırımGeç kaldığınızı düşünmeyin bazıları hiç kullanmıyor bilezaten kalsiyum ve omega en çok 5. 6. Aylarda gerekliymiş... Bebeğiniz zaten sizden besleniyor bu takviyeler anne vücudundaki depoları azalmaması için bir önlemmiş..
Hiç önemli değil ne demekİçimi rahatlattınız sağolun gerçekten, şimdi öğrendim ya önlemimi alırım
O engelleri düşündükçe ruhum sıkılıyor valla, kalbim sıkışıyor, hayırlısıyla atlatacağız inşallah minnoşum.sonunndaaaa
cevapları bizimle de paylaş :)
gerçi ben bu sorunumuza da normal cevabı alacağımıza nerdeyse emin gibiyim ama
ağustos ayını komple engel olarak görüyoruz tabi
12 ye kur en erken o zaman yazabilir muhtemelen
uyu kız benim de günlük şekerlemem var normalde yapmazsam bitkin düşüyorum
İnan çok sevindim seni gördüğüme :) Bende iyiyim hatta bomba gibiyim. Hemen seni müjdeliyeyimIyiyim canım şükür sen nasılsın iyisindir inşallah
Giremedim bu aralar pek, bebisleri de merak ediyorum valla benim 5 haftayı geçti görmeyeli inşallah iyilerdirbenimde yarın 11de güzel haberlerle hafiflemis şekilde çıkalım ordan
Hemen buraya yazarım Allahin izniyle çıkınca yarını atlatırsak tamamdır
Valla benim Hatay'daki doktor öyle söyledi balık yiyemiyorum diyince, burdaki doktor da sordu hangini kullanıyorsun diye söyledim tamam zaten ilaç bulmak sıkıntılı eczanelerde o ilaç yeterli dedi bana
Yanında da d vit ve demir ilacı kullanıyorum ayriyeten işte
Benimde bir miktar arttı bu aralar saç dökülmem ama ben mevsim değişimine yoruyorum. Çünkü her zaman ilkbahar ve sonbaharda artar benim saç dökülmem. Aklıma gelen ilk şey bu olduBir de sorum olacak, bu kadar kullandığım vitaminlerin üzerine (Folbiol-Decavit-Vegaferon-Ocean D3) saçlarım da aşırı dökülme var. Normalde gördüğüm hamileler de genelde saçların da gürleşme/uzama mevcut. Ek olarak iştahım da açıldı, çok sağlıklı beslenmiyorum fakat sürekli yiyorum. Neden bu saç dökülmesi biliyor musunuz acaba ?
Ahahah aynen ya hersey normal bu süreçtesonunndaaaa
cevapları bizimle de paylaş :)
gerçi ben bu sorunumuza da normal cevabı alacağımıza nerdeyse emin gibiyim ama
ağustos ayını komple engel olarak görüyoruz tabi
12 ye kur en erken o zaman yazabilir muhtemelen
uyu kız benim de günlük şekerlemem var normalde yapmazsam bitkin düşüyorum
Benim dediğim gibi mi kuzum? Foto koymuştumO engelleri düşündükçe ruhum sıkılıyor valla, kalbim sıkışıyor, hayırlısıyla atlatacağız inşallah minnoşum.❤
12.45’te levotiron için kalkıyorum bence makul bir zaman dilimi.
Ya normal insanlar gibi vakitlice uyusam, gece yarısından sonra uyumaya da razıyım ama töbee, gözlerim fıldır fıldır sabaha kadar.
Bu arada kan toplaması bende de var Diloş, hep ihmal ettim sormadım doktora.Dilos6342
inşallah canım benim :)O engelleri düşündükçe ruhum sıkılıyor valla, kalbim sıkışıyor, hayırlısıyla atlatacağız inşallah minnoşum.❤
12.45’te levotiron için kalkıyorum bence makul bir zaman dilimi.
Ya normal insanlar gibi vakitlice uyusam, gece yarısından sonra uyumaya da razıyım ama töbee, gözlerim fıldır fıldır sabaha kadar.
Bu arada kan toplaması bende de var Diloş, hep ihmal ettim sormadım doktora.Dilos6342
linkini bıraktım önceki mesajlarda içindekiler yazıyor orada. mevcut.Elenatal içinde omega 3 varmı acaba? Benim şimdiki multivitamin ve omega 3 aynı tablette birde ekstra demir kullanıyorum
Canım ıkısınıde 1 yaşında bıraktırdım hıc zorlanmadım 6 ayından sonra diş olayları baslıyor ıyıce huysuz olunuyor o zaman emzıgı ısırıyorlar kaşıyorlar b3nım icin kurtarıcıydı bu kızımda emer inşallah bide bıraktırma olayı bıraz annenın cocuga nasıl davrandığı alakalı her konuda cocuklar coj zekı oluyor eger anne kararlıysa Cocuk 2 3 gune kabul edıyor herseyısüreç tam olarak nasıl gider kestiremiyorum.
6-8 aydan sonra bırakmasını isterim herhaldeo da baştan öyle alışırsa benim isteğimle bırakmaz muhtemelen
Sizin güzel kızlarda süreç nasıl işledi ? Ne kadar süre kullandılar.
Yanı canım hastanede vermeye baslayın eve gelınce kabul etmeye bılırNasıl yani hastaneye götürmek anlamadım cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?