Yanı canım hastanede vermeye baslayın eve gelınce kabul etmeye bılırNasıl yani hastaneye götürmek anlamadım cnm?
Benim kan testlerimde folik asitim düşük çıkmıştı o yüzden hiç kesmedi devam etmemi söyledi. Umarım bir zararı olmazBirde bu bahsettiğim vitaminler dışında Ocean D3 verdi ona da devam ediyorum. Hatta B vitamini de kullanıyordum bunların tamamıyla beraber fakat kendim bıraktım.
Nasıl yani hastaneye götürmek anlamadım cnm?
Ben de hastanede bebeğe emzik eğitimi vericekler sandımaslında komik geliyor ama 5 seneye buna da başlayanlar olur görürsünüz biz bebekken annelerimize bebeğe uyku eğitimi verdir deseler onlar da bi şok geçirirdi heralde
Seninki et beni gibi galiba minnoşum, benimki deri altında nokta nokta kan toplanmış birkaç yerde.Benim dediğim gibi mi kuzum? Foto koymuştum
Aynen bende çoğu kişide yanıldımsağlıkla gelsinlerde cinsiyet kız erkek ilk olduğu için çokta önemli değil:)
ay maşallah.Canım ıkısınıde 1 yaşında bıraktırdım hıc zorlanmadım 6 ayından sonra diş olayları baslıyor ıyıce huysuz olunuyor o zaman emzıgı ısırıyorlar kaşıyorlar b3nım icin kurtarıcıydı bu kızımda emer inşallah bide bıraktırma olayı bıraz annenın cocuga nasıl davrandığı alakalı her konuda cocuklar coj zekı oluyor eger anne kararlıysa Cocuk 2 3 gune kabul edıyor herseyı
aa ben yarın tetanoz a gideceğim inşallah çok ağrı yapmazHastaneler emzirme eğitimi veriyorlar aslında da artık devlet tam reklam mı yapmıyor yoksa bu anlamda duyurular vs yok gitmiyoruz bizler. Sağlık ocağında da mesela ebeler kadın ben seni arıycam dedi bekliyorum daha aramassa zaten mecbur tetenoz aşısı için 2 hafta sonra ben arıycamOnlarda eğitim verebilirler yada hastanelerin böyle bir uygulaması olduklarından bahsedebilirler
Yaaa sen ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun yaa cook cook sevindim oyy bebisin çok uğurlu gelmiş yaİnan çok sevindim seni gördüğüme :) Bende iyiyim hatta bomba gibiyim. Hemen seni müjdeliyeyimHatırlıyormusun 2 ay önce sınavım vardı seninle konuştuk buradan 3 aylık hamileydim sınava girdiğimde. Bebişin sana uğur getirsin demiştin. Çok şükür getirdi. Sınavımı başarıyla geçtim. Mali müşavirim artık
İnşallah bu level i de başarıyla geçicez sen bize ve bebişlerimize güven. Hiç stres yapma, ama heyecana engel olamıyor insanSenin benden önceymiş randevun. Ben yarın işten izin aldım. Balıkesirden dönüşte eşimin köyüne uğrayacağız. Hemen yazamasam da akşamına veya ertesi güne ballandırarak güzel haberlerle anlatırım inşallah
Ben de öözellikle sordum önemsemiyorum ben dedi 15 gün önce kontrolde. Ama kafama takılı kaldı sizlere sordum. İyi ki sormuşum. Bende multivitamin, d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum.
Evet küçük et beni gibi ama disarda kan toplamış tarzda. Allah allah niye oluyor ki acaba bi sormak lazım, sorma valla ya bak sağlık ocağında tiroid 3 buçuk çıktı oradaki doktor normal dedi. Şimdi kadın doğumcu dahiliyeye git diyecek oyy dusuncesi bile yoruyorSeninki et beni gibi galiba minnoşum, benimki deri altında nokta nokta kan toplanmış birkaç yerde.
Önce Kadın doğum sonra dahiliye sonra kardiyoloji’ye gideceğim bir de cildiye doktoru bulup bütün maaşı hastanede bırakıp çıkacağım anlaşılan.
Çok haklısın, çoğunluk kullanınca acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum. Kendim alıp kullansam bu sefer fazla gelmesinden endişeleniyorum. Bende Detaylı ultrasonda başka bir doktora gideceğim, orada da kan tahlili yaptırırım değerlerime göre 1-2 doktorla daha görüşüp çoğunluğun dediğini yaparım diye düşündüm artık.Ya işte doktorlarda görüş ayrılığı olunca insan neyi yapacağını şaşırıyor. Benim tedavi oldugum doktor 5. Haftada omega 3 ve balık yağına başlattı sonra takip için başka doktora gittim oda daha erken bırak dedi bıraktım. Bu gittiğim doktor ilaç karşıtı mesela diğeride tam tersi ne kadar vitamin o kadar iyi modundaydı. Tıp bilgimiz yok artık gittğimiz doktorlara güveniyoruz
Çok sağol canım benimmYaaa sen ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun yaa cook cook sevindim oyy bebisin çok uğurlu gelmiş yaAllah yolunuzu açık etsin inşallah
Evet aynı vakitlerde girerim diye düşünüyorum randevuya çıkınca yazarım hemen, sende iyiyiz diye yazarsın olmadı meraklandırma bizi
Her doktorun görüşü farklı mı oluyor bende anlayamıyorum ki canım ya
Benimde geçen hafta yaptırmam gerekiyordu bir hafta geeciktirdim şu detaylı ultrasonu yaptırdıktan sonra olayım diye. Cuma günü gidicem nasipse, ama bende azıcık çekiniyorum yalan değil. Ağrı ateş yapma durumu olmasa bariaa ben yarın tetanoz a gideceğim inşallah çok ağrı yapmaz
:) Hadi hayırlı olsun daha sert tekmelere hazırlıklı ol yakında gelirlerKızlar ben galiba oğlumun ilk hareketini hissettim biraz önceo kadar heyecanlıyım ki kalbim çarptı resmen ben döndüğünü düşünüyorum çünkü karnım kasıldı geri yumuşadı ve bu birkaç kere oldu sanki biri sıkıp geri bırakıyormuş gibi.. Sonrada karnım sertleşti baya bi hatta dışardan görünüyor mu diye tereddüt ettim bu bebeğin hareketi değil mi?
Sağlık ocağı ölçümleri hatalı oluyormuş genelde bebeğim, için rahat eder dahiliyeye gidince, ya kendileri istese halbuki tiroid hormonu testini ne olurdu yani?Evet küçük et beni gibi ama disarda kan toplamış tarzda. Allah allah niye oluyor ki acaba bi sormak lazım, sorma valla ya bak sağlık ocağında tiroid 3 buçuk çıktı oradaki doktor normal dedi. Şimdi kadın doğumcu dahiliyeye git diyecek oyy dusuncesi bile yoruyor
Kardiyoloji de ne yapacaksın yavrum bu arada?
Bizim burada perinatolog var ona sordum iki ay önce falan 600 TL dedi. Ben Şehir hastanesinden randevu buldum yarın gidicem nasipse. Ama şehirden şehre farklılık gösteriyor sanırımKizlar detaylı fiyatları ne kadar ben bi hastaneyi aradım 670 dedi çok geldi normal mi acaba bilemedim
ay maşallah.
şu diş çıkarken o emziği ısırma isteğiyle memişlerimizi de çok dişliyorlar mıçok acıyo mu desene bi hele
aa ben yarın tetanoz a gideceğim inşallah çok ağrı yapmaz
Normalde de devlete mı gidiyorsun kontrole peki?Bizim burada perinatolog var ona sordum iki ay önce falan 600 TL dedi. Ben Şehir hastanesinden randevu buldum yarın gidicem nasipse. Ama şehirden şehre farklılık gösteriyor sanırım
Benimki 1500 tl.Kizlar detaylı fiyatları ne kadar ben bi hastaneyi aradım 670 dedi çok geldi normal mi acaba bilemedim
Evet ben hamileliğimin ilk gününden beri devlete gidiyorumNormalde de devlete mı gidiyorsun kontrole peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?