2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ya işte doktorlarda görüş ayrılığı olunca insan neyi yapacağını şaşırıyor. Benim tedavi oldugum doktor 5. Haftada omega 3 ve balık yağına başlattı sonra takip için başka doktora gittim oda daha erken bırak dedi bıraktım. Bu gittiğim doktor ilaç karşıtı mesela diğeride tam tersi ne kadar vitamin o kadar iyi modundaydı. Tıp bilgimiz yok artık gittğimiz doktorlara güveniyoruz

Hastaneler emzirme eğitimi veriyorlar aslında da artık devlet tam reklam mı yapmıyor yoksa bu anlamda duyurular vs yok gitmiyoruz bizler. Sağlık ocağında da mesela ebeler kadın ben seni arıycam dedi bekliyorum daha aramassa zaten mecbur tetenoz aşısı için 2 hafta sonra ben arıycam Onlarda eğitim verebilirler yada hastanelerin böyle bir uygulaması olduklarından bahsedebilirler

Benim dediğim gibi mi kuzum? Foto koymuştum
Seninki et beni gibi galiba minnoşum, benimki deri altında nokta nokta kan toplanmış birkaç yerde.

Önce Kadın doğum sonra dahiliye sonra kardiyoloji’ye gideceğim bir de cildiye doktoru bulup bütün maaşı hastanede bırakıp çıkacağım anlaşılan.

ay maşallah.
şu diş çıkarken o emziği ısırma isteğiyle memişlerimizi de çok dişliyorlar mı çok acıyo mu desene bi hele
aa ben yarın tetanoz a gideceğim inşallah çok ağrı yapmaz

Yaaa sen ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun yaa cook cook sevindim oyy bebisin çok uğurlu gelmiş ya Allah yolunuzu açık etsin inşallah
Evet aynı vakitlerde girerim diye düşünüyorum randevuya çıkınca yazarım hemen, sende iyiyiz diye yazarsın olmadı meraklandırma bizi
Her doktorun görüşü farklı mı oluyor bende anlayamıyorum ki canım ya

Evet küçük et beni gibi ama disarda kan toplamış tarzda. Allah allah niye oluyor ki acaba bi sormak lazım, sorma valla ya bak sağlık ocağında tiroid 3 buçuk çıktı oradaki doktor normal dedi. Şimdi kadın doğumcu dahiliyeye git diyecek oyy dusuncesi bile yoruyor
Kardiyoloji de ne yapacaksın yavrum bu arada?

Çok haklısın, çoğunluk kullanınca acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum. Kendim alıp kullansam bu sefer fazla gelmesinden endişeleniyorum. Bende Detaylı ultrasonda başka bir doktora gideceğim, orada da kan tahlili yaptırırım değerlerime göre 1-2 doktorla daha görüşüp çoğunluğun dediğini yaparım diye düşündüm artık.

Çok sağol canım benimm Hem de nasıl uğurlu geldi anlatamam, Rabbim daha gelmeden rızıklarını ayırıyo diyolar ya gerçekten öyle şükürler olsun.
Tamam bende hemencik yazarım , güzel haberlerle gelelim inşallah
Vallahi bende birşey anlamadım, ama buradan çok yardımcı oluyoruz birbirimize, iyi ki teyzoşlarımız var Herkes bildiği bir iki şey yazıyor. Kaç kişiye faydası dokunuyor.

Benimde geçen hafta yaptırmam gerekiyordu bir hafta geeciktirdim şu detaylı ultrasonu yaptırdıktan sonra olayım diye. Cuma günü gidicem nasipse, ama bende azıcık çekiniyorum yalan değil. Ağrı ateş yapma durumu olmasa bari
Grupta tetanoz olan var mı acaba?

:) Hadi hayırlı olsun daha sert tekmelere hazırlıklı ol yakında gelirler

Sağlık ocağı ölçümleri hatalı oluyormuş genelde bebeğim, için rahat eder dahiliyeye gidince, ya kendileri istese halbuki tiroid hormonu testini ne olurdu yani?

Çarpıntı uyutmuyor artık yavrum, dahiliye doktorum gebelik taşıkadri dedi ama içim rahat etmiyor.

Kizlar detaylı fiyatları ne kadar ben bi hastaneyi aradım 670 dedi çok geldi normal mi acaba bilemedim
Bizim burada perinatolog var ona sordum iki ay önce falan 600 TL dedi. Ben Şehir hastanesinden randevu buldum yarın gidicem nasipse. Ama şehirden şehre farklılık gösteriyor sanırım

ay maşallah.
şu diş çıkarken o emziği ısırma isteğiyle memişlerimizi de çok dişliyorlar mı çok acıyo mu desene bi hele

Ay insallah kuzum Ya nickin değişmiş bende kim ki diyorum resimden anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…