sanırım çok ağrı olmaması için o kolu çok yormamak gerekiyor sonrasında.Benimde geçen hafta yaptırmam gerekiyordu bir hafta geeciktirdim şu detaylı ultrasonu yaptırdıktan sonra olayım diye. Cuma günü gidicem nasipse, ama bende azıcık çekiniyorum yalan değil. Ağrı ateş yapma durumu olmasa bari
Grupta tetanoz olan var mı acaba?
kuzum hastane bünyesinde 750 den filan başlıyor bu çevrede.Kizlar detaylı fiyatları ne kadar ben bi hastaneyi aradım 670 dedi çok geldi normal mi acaba bilemedim
Evet canım,sanırım çok ağrı olmaması için o kolu çok yormamak gerekiyor sonrasında.
bugünden yarına yemek yapıp bırakayım diyorum ben de. bi de evle uğraşmayayım. :)
normalde bugün gidecektim ama kollarım güneş yanığı oldu acıyor. bi de aşı canımı yakmasın dedim
L Lalalala1 cım olmuştu sanırım ilk dozu.
kuzum hastane bünyesinde 750 den filan başlıyor bu çevrede.
özel muayeneye gideceksek 1000 den başlıyor.
hastane ve doktor bilinirliği etkiliyor tabi ücretleri de..
Çok teşekkür ederim:) Hadi hayırlı olsun daha sert tekmelere hazırlıklı ol yakında gelirler
aramızda dört gün var sanırım ben hiç kasıklarda hissetmedim göbek deliğimin yakınlarında hissediyorumKızlar bir haftadır kasıklarıma yakın pıt pıt bir şey dokunuyor gibi hissediyorum. İlk emin olamadım ama sanki artık eminim bebiş olduğundan :) Çok nazik bir şekilde dokunuyor sanki kızımKilomda var karın bölgemde o nedenle hareketleri geç hissederim diye düşünmüştüm ama 18.haftada hissettim. Birde bebeğin hala kasık tarafında olması bana garip geliyor yukarı ne zaman çıkacak acaba.
Evet çok hissediyorum o dolgunluğu. Dinlenme halinde sırt üstü yatıp bacaklarimi uzatınca da toparlanıyor gibi oluyo. hoşlanmıyo sanırım. Soluma yatıp göbeğimi serbest bırakınca rahatladigini hissediyorum sankiselam kızlar sizde bazen bebeğin olduğu yerde bi ağırlık dolgunluk hissediyor musunuz? normalde soldaydı dünden beri sağda duruyor ve arada olduğu yerde ağırlık hissediyorum. bazen de göbek deliğime doğru bir yerini gerip yaslıyor sanırım yavaş yavaş.
Oyy geçmiş olsun çok
Bende hep aşağıda hissediyordum hareketlerini en son kontrole gittiğimde göbek deliğimin üzerindeydi. hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum.Kızlar bir haftadır kasıklarıma yakın pıt pıt bir şey dokunuyor gibi hissediyorum. İlk emin olamadım ama sanki artık eminim bebiş olduğundan :) Çok nazik bir şekilde dokunuyor sanki kızımKilomda var karın bölgemde o nedenle hareketleri geç hissederim diye düşünmüştüm ama 18.haftada hissettim. Birde bebeğin hala kasık tarafında olması bana garip geliyor yukarı ne zaman çıkacak acaba.
Biraz ağır bir aşı diyorlar bende ondan çekindim. Teşekkür ederim cevabınız için fikrim oldu en azındanEvet canım,umutlugunler10 canım ben ilk dozu oldum 21+6’da.
O gün hemen ağrım olmadı ama gece biraz vurdu bir kaç gün devam etti. Kolumu kaldıramayacak kadar değil ama inceden sızladı.
Haftaya detaylı ultrasonum var doktora soracağım neden acaba.aramızda dört gün var sanırım ben hiç kasıklarda hissetmedim göbek deliğimin yakınlarında hissediyorum
Ben yukarıda hiç hissetmedim belki de karın bölgemde olan kilodan dolayıdır. Ama kasıklarda günde 3,4 kez hissediyorum dokunuşlarını.Bende hep aşağıda hissediyordum hareketlerini en son kontrole gittiğimde göbek deliğimin üzerindeydi. hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum.
Yarın sabah aşıya gideceğim bende. Genelde aşılara bünyem tepki verir ağır tutar. Bakalım bu nasıl olacak yarın yine yazarım durumu.Biraz ağır bir aşı diyorlar bende ondan çekindim. Teşekkür ederim cevabınız için fikrim oldu en azından
sanırım çok ağrı olmaması için o kolu çok yormamak gerekiyor sonrasında.
bugünden yarına yemek yapıp bırakayım diyorum ben de. bi de evle uğraşmayayım. :)
normalde bugün gidecektim ama kollarım güneş yanığı oldu acıyor. bi de aşı canımı yakmasın dedim
L Lalalala1 cım olmuştu sanırım ilk dozu.
kuzum hastane bünyesinde 750 den filan başlıyor bu çevrede.
özel muayeneye gideceksek 1000 den başlıyor.
hastane ve doktor bilinirliği etkiliyor tabi ücretleri de..
Aaa benim ki iyiymiş o zaman ben 450 500 gibi bekledim 670te iyiymiş.Benimki 1500 tl.
24.haftaya girdim zaman zaman kasıklarda zaman zaman yukarılarda hissediyorum doktorum normal yeri şuan bol istediği gibi dönüyor demişti. Hatta kasıklarımda hissettiğimde batma gibi bir ağrı bile oluyor hafif bi şekildeHaftaya detaylı ultrasonum var doktora soracağım neden acaba.
Ben yukarıda hiç hissetmedim belki de karın bölgemde olan kilodan dolayıdır. Ama kasıklarda günde 3,4 kez hissediyorum dokunuşlarını.
canım ben de kasıklarda hissediyorum.Haftaya detaylı ultrasonum var doktora soracağım neden acaba.
Ben yukarıda hiç hissetmedim belki de karın bölgemde olan kilodan dolayıdır. Ama kasıklarda günde 3,4 kez hissediyorum dokunuşlarını.
Ay sorma, iyi bir perinatolog olsun istedim, parası da iyi oldu.Aaa benim ki iyiymiş o zaman ben 450 500 gibi bekledim 670te iyiymiş.
Birbasak seninki niye öyle çok offf çok uçuk bi rakam
Ben oldum canim. Oldugum gun hic agrimadi ama sonrasinda baya agri oldu kolumda dokunamadim ustune yatamadim. Ama hemsire cok agrimaz merak etme falan demisti benim canim tatli herhaldeBenimde geçen hafta yaptırmam gerekiyordu bir hafta geeciktirdim şu detaylı ultrasonu yaptırdıktan sonra olayım diye. Cuma günü gidicem nasipse, ama bende azıcık çekiniyorum yalan değil. Ağrı ateş yapma durumu olmasa bari
Grupta tetanoz olan var mı acaba?
Şimdi ne tarafı kasıkta acaba. Doktor randevumuzda 12. Haftada kasıklardan baktı 17. De gittiğimde göbek deliği ve kasık arasında baktı. Hissettiğin yerde anlık durmuştur bebek belkiKızlar bir haftadır kasıklarıma yakın pıt pıt bir şey dokunuyor gibi hissediyorum. İlk emin olamadım ama sanki artık eminim bebiş olduğundan :) Çok nazik bir şekilde dokunuyor sanki kızımKilomda var karın bölgemde o nedenle hareketleri geç hissederim diye düşünmüştüm ama 18.haftada hissettim. Birde bebeğin hala kasık tarafında olması bana garip geliyor yukarı ne zaman çıkacak acaba.
Ben en başından beri özel hastaneye gidiyorum doktorumda her gittiğimde inceliyor ama detaylı ultrasonu başka bir doktor yapıyor ücreti de 350 tlymişAaa benim ki iyiymiş o zaman ben 450 500 gibi bekledim 670te iyiymiş.
Birbasak seninki niye öyle çok offf çok uçuk bi rakam
Bende özel muayene olan doktora gidiyorum hastanede yaptır dedi 350 duymadım dahaBen en başından beri özel hastaneye gidiyorum doktorumda her gittiğimde inceliyor ama detaylı ultrasonu başka bir doktor yapıyor ücreti de 350 tlymiş
Doktor öyle dediyse normal demek ki içim rahatladı teşekkür ederim24.haftaya girdim zaman zaman kasıklarda zaman zaman yukarılarda hissediyorum doktorum normal yeri şuan bol istediği gibi dönüyor demişti. Hatta kasıklarımda hissettiğimde batma gibi bir ağrı bile oluyor hafif bi şekilde
Yaaa ne güzel sen baya hissediyorsuncanım ben de kasıklarda hissediyorum.
hatta benimki yan duruyor genelde. aynı anda peşpeşe hem sağ hem sol kasığa vuruyor. garip ama evet yapıyor
fır fır dönebiliyor sanıyorum bazen de aynı anda hem alta hem göbek deliğime vuruyor. ama genelde yan duruyor minnoşum. doktorum söyledi.
sıkıntı olacak bi şey değildir hareket etsin de yeterki :)
Ben 16da gittiğimde hala kasıktan bakıyordu. Ve her şey yolunda normal dedi. Hep aynı yerde hissediyorum ben bakalım belki bir kaç haftaya değişirŞimdi ne tarafı kasıkta acaba. Doktor randevumuzda 12. Haftada kasıklardan baktı 17. De gittiğimde göbek deliği ve kasık arasında baktı. Hissettiğin yerde anlık durmuştur bebek belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?