Burası büyük bir platform olabilir ama verilen bilgiler doğru ona göre yaşayın diye bir şey yok herkes kendi doktorunun söylediğini paylaşıyor ve çok gördük burda benim doktorumun tam tersi başka şey diyen doktorları aslında siz seviyeyi düşürmeyin net doğru bilgi vermek zorundasınız filan emir kipi cümleler senin yaşadığın şehirdeki en iyi doktor sana iyidir bana kötüdür insanlar fikirlerini sunabilir burda burdan faydalanabilirsin ama burası hastane değil herkesin düşüncesine yazısına saygı duyulmalı burda ayrıca bizim forumda böyle tartışmalar olmaz bugüne kadar 22 hafta geçirdik herkesde seviyeli konuştu bu ortamı germeyin
Aminn teşekkür ederim bu tatlı yorum için4 kız kardeş olaraak dünyanın en güzel şeyi diyebiliriim direk arkadaşınla aynı evde doğuyorsun resmenRabbim bahtlarını açık etsin
Dahiliye doktoru düşüşe geçtiği için vermedi, çok yüksek seviyelerde olmadığı için de kan tahlili vs kontrol ediliyor sürekli, ikinci gebeligimde de aynısı olmuştu sonradan düşüyordu. Teşekkür ederim bu arada düşündüğün içintsh yüksekliği için ekstra ilaç kullanıyor musunuz ? burada bi çok arkadaş gebelikte ilaçla kontrol altında tutmaya çalışıyor.
dahiliye doktoru takibinde bakanlar var hatta.
gebelik etkisiyle tsh ve şeker değerlerine karşı hep tetikte olmakta fayda var sanırım :)
Bosver canim bazi insanlar kotu algilama gibi bir huya sahiptir malesef herkez sonucta tecrubesini dogru bildigini anlatiyor bende oyle yaptim sadece benim 4cu gebeligim sukur bir evlat yetistirdim 4 yasina giriyor temmuzda benim bir kotu amacim olamaz burada hic kimseye tecrubemi ve dogru bildigimi aktarmak istedim sadece varsin seviyesiz denilsin bu kisinin zihniyetidir ancak benim dugalarim da tecrunelerimde buradaki butun hamile kadinlara rabbim herkezin gebeligini hayirli evladini salicakla kucagina almayi nasip etsin yine olsa yine sorulan bir seye burada bir tecrubem veya bilgim varsa aktaririm bazina umut bazina fayda olsun insallahBurası büyük bir platform olabilir ama verilen bilgiler doğru ona göre yaşayın diye bir şey yok herkes kendi doktorunun söylediğini paylaşıyor ve çok gördük burda benim doktorumun tam tersi başka şey diyen doktorları aslında siz seviyeyi düşürmeyin net doğru bilgi vermek zorundasınız filan emir kipi cümleler senin yaşadığın şehirdeki en iyi doktor sana iyidir bana kötüdür insanlar fikirlerini sunabilir burda burdan faydalanabilirsin ama burası hastane değil herkesin düşüncesine yazısına saygı duyulmalı burda ayrıca bizim forumda böyle tartışmalar olmaz bugüne kadar 22 hafta geçirdik herkesde seviyeli konuştu bu ortamı germeyin
Hayirli olsun canimGGünaydınnnn KIZLAR
benim dün koşturmalı günden sonra cinsiyet belli oldu
kızımız oluyormuş ❤❤
Ben en cok burnunu merak ediyorumAyyy bende en çok yüzünü merak ediyorumçok çok sağlıklı olduğunu duyarak ayrılırsın inşallah canım benim
Canim benim tanidigim hamilelerin %90 da sac dokulmesi ve azalmasi yasadi. sanirim bizimBir de sorum olacak, bu kadar kullandığım vitaminlerin üzerine (Folbiol-Decavit-Vegaferon-Ocean D3) saçlarım da aşırı dökülme var. Normalde gördüğüm hamileler de genelde saçların da gürleşme/uzama mevcut. Ek olarak iştahım da açıldı, çok sağlıklı beslenmiyorum fakat sürekli yiyorum. Neden bu saç dökülmesi biliyor musunuz acaba ?
Kizlar doktordan geliyoruz. Buyumus baya sasirdik gorunce.
plesanta konumu asagida ama merak etme ilerleyen haftalarda buyuk ihtimal yukari cikar dedi doktorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Yukari cikmazsa normal dogum yapilamiyor diye biliyorum. Umarim cika
İlk gebeliğimde aşağıdaydi plesanta ve çıkmadı yukarı bu annenin kendisi ile ilgili sanırsam ben hiç dikkat etmemiştim ve çıkmamıştı yukarıda, dinlensem ayaklarımı uzatsam sürekli belkide çıkacaktı.. dinlenmeniz tavsiye ederim. Normal doğum sıkıntı tabi plesantanin kanala inmemesi gerekiyor. 2. Gebeliğimde olmamıştı plesanta durumu, şimdi tekrar plesanta aşağıda, dinlen diyor doktor ama nerdeeeKizlar doktordan geliyoruz. Buyumus baya sasirdik gorunce.
plesanta konumu asagida ama merak etme ilerleyen haftalarda buyuk ihtimal yukari cikar dedi doktorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Yukari cikmazsa normal dogum yapilamiyor diye biliyorum. Umarim cikarsadece arka duvarda dedi doktor bu ön duvarda olmasından iyiymiş sezeryan kesi yerini açınca direk bebişi göreceklermis o yüzden içim rahat. Siz de bol bol dinlenip ayaklarınızı hafif yukarıda tutmanızı tavsiye ederim
O markada güzel temiz içerik evet bende gece sursemde sabaha bile nemli oluyor gayette bereketli inşallah çatlamayızBu arada dun we food hindistan cevizi yagi aldim. Kullandim da cildimi yumusacik yapti. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim
Ben en cok burnunu merak ediyorumkocama benzemez insallah
Canim benim tanidigim hamilelerin %90 da sac dokulmesi ve azalmasi yasadi. sanirim bizim
depolari bosalttiklari icin yavrularimiz gucsuz kaliyoruz .
Onun uğurunu yesinler ya kıyamam minnoşÇok sağol canım benimmHem de nasıl uğurlu geldi anlatamam, Rabbim daha gelmeden rızıklarını ayırıyo diyolar ya gerçekten öyle şükürler olsun.
Tamam bende hemencik yazarım , güzel haberlerle gelelim inşallah
Vallahi bende birşey anlamadım, ama buradan çok yardımcı oluyoruz birbirimize, iyi ki teyzoşlarımız varHerkes bildiği bir iki şey yazıyor. Kaç kişiye faydası dokunuyor.
İşte doktor hastanede olmadığı için mecbur ayrı dahiliyeye gidicem ben yavrum, bakalım doktor da bence git der. Çünkü ablam aynı doktora giderken ayda bir tahlil yaptiriyordu değerler için çünkü.Sağlık ocağı ölçümleri hatalı oluyormuş genelde bebeğim, için rahat eder dahiliyeye gidince, ya kendileri istese halbuki tiroid hormonu testini ne olurdu yani?
Çarpıntı uyutmuyor artık yavrum, dahiliye doktorum gebelik taşıkadri dedi ama içim rahat etmiyor.
Insallah canimO markada güzel temiz içerik evet bende gece sursemde sabaha bile nemli oluyor gayette bereketli inşallah çatlamayız
Merhaba organik hindistan cevizi yağı ile hiç çatlak oluşmadı bende. Her akşam bolca sürüp masaj yaptım. Çok daralıyordum çatlayacak gibi olunca sürüp masaj yaptığımda rahatlıyordumKizlar catlak kremi veya yagi en iyileri hangileri ben henuz baslamadim kullanmaya, bolca nemlendiriyorum sadece. Tavsilerinizi alabilirim.
avent pompa çok başarılı. hastane tipi pompa ile aynı şiddette sağım yapıyor. trendyoldan içinde saklama kapları poşetleri olan bir set olarak aldım.Ben de pompayi sormak istiyorum arastirdiniz mi hic hangisi iyidir? Avent ve lansinoh arasindayim avent daha pahali. Pahaliysa vardir bir hikmeti diye de dusunuyorum. Lansinoh ikili ve direkt posete doldurabiliyorsunuz o yuzden daha kullanisli gibi. Arada kaldim. Elektronik seyleri artik almayi dusunuyorum cunku dolar euro yine yukselecek diyorlar.
47 tane kiz, 51 tane de erkek bebegimiz var ekim ayindanerdeyse basa bas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?