2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Banada 600 tl dediler Antalyadayız özel bir kliniğe gidicem doktorumun olduğu hastanedeki radyolog kadın çok cadı kaybettiğim bebekte o vardı ona gıcık oldum embriyo negatif deyip kalkıp gitmişti gözümün önünden gitmiyor

Dahiliye doktoru düşüşe geçtiği için vermedi, çok yüksek seviyelerde olmadığı için de kan tahlili vs kontrol ediliyor sürekli, ikinci gebeligimde de aynısı olmuştu sonradan düşüyordu. Teşekkür ederim bu arada düşündüğün için

Bosver canim bazi insanlar kotu algilama gibi bir huya sahiptir malesef herkez sonucta tecrubesini dogru bildigini anlatiyor bende oyle yaptim sadece benim 4cu gebeligim sukur bir evlat yetistirdim 4 yasina giriyor temmuzda benim bir kotu amacim olamaz burada hic kimseye tecrubemi ve dogru bildigimi aktarmak istedim sadece varsin seviyesiz denilsin bu kisinin zihniyetidir ancak benim dugalarim da tecrunelerimde buradaki butun hamile kadinlara rabbim herkezin gebeligini hayirli evladini salicakla kucagina almayi nasip etsin yine olsa yine sorulan bir seye burada bir tecrubem veya bilgim varsa aktaririm bazina umut bazina fayda olsun insallah

GGünaydınnnn KIZLAR

benim dün koşturmalı günden sonra cinsiyet belli oldu

kızımız oluyormuş ❤❤
Hayirli olsun canim
Ayyy bende en çok yüzünü merak ediyorum çok çok sağlıklı olduğunu duyarak ayrılırsın inşallah canım benim
Ben en cok burnunu merak ediyorum kocama benzemez insallah
Canim benim tanidigim hamilelerin %90 da sac dokulmesi ve azalmasi yasadi. sanirim bizim
depolari bosalttiklari icin yavrularimiz gucsuz kaliyoruz .

Bebeğimin için aldığım ilk şeyler ateş ölçerden sonra :)

Müslinleri yakından çektim kızlar ikisi de çok güzel almak isteyen olursa.

Eklentiler

• D4BD2DD4-DFC0-4EC5-BFEB-048C94D322E7.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 8F00B4AC-CEB2-41DF-84AE-FE673B0CDCFE.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 72

Onun uğurunu yesinler ya kıyamam minnoş
Saatler geçtikçe midem sıkışıyor uzun süre beklemenin de etkisi oldu ya bende
Aynen öyle canım, senin kullandığın takviyenin adı ne doktorun verdiği onun içinde yok o zaman?

İşte doktor hastanede olmadığı için mecbur ayrı dahiliyeye gidicem ben yavrum, bakalım doktor da bence git der. Çünkü ablam aynı doktora giderken ayda bir tahlil yaptiriyordu değerler için çünkü.
Aslında Hatay'daki kadın doğum doktoru istemişti ama sonradan değerler iyi bu sefer istemicem demişti 13. Haftamda. Tabi üstünden baya geçti tekrarlanması lazım.
Bi zararı falan varmıymış kuzum ya da doğum yapınca geçiyor mu acaba aman kendine çok dikkat et

Kizlar catlak kremi veya yagi en iyileri hangileri ben henuz baslamadim kullanmaya, bolca nemlendiriyorum sadece. Tavsilerinizi alabilirim.
Merhaba organik hindistan cevizi yağı ile hiç çatlak oluşmadı bende. Her akşam bolca sürüp masaj yaptım. Çok daralıyordum çatlayacak gibi olunca sürüp masaj yaptığımda rahatlıyordum

avent pompa çok başarılı. hastane tipi pompa ile aynı şiddette sağım yapıyor. trendyoldan içinde saklama kapları poşetleri olan bir set olarak aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…