Canım ben geçen hafta 20+2de olmuştum tetanoz aşısını sadece atarken yanma ağrı oldu eve gelir gelmez hemen parol içtim. Gün içinde hiç ağrım olmadı, gece biraz oldu ama çok değil ertesi güne hiç biseyim yoktuOyy geçmiş olsun çoktemkinki olmakta fayda var tabi. Bende haftasonuna denk getiricem evde dinlenmek için en azından
Canım özel muayene de doktor 800 tl dedi ücrete kendi kadin doğum doktorum yarın gidicem bakalimAaa benim ki iyiymiş o zaman ben 450 500 gibi bekledim 670te iyiymiş.
@Birbasak seninki niye öyle çok offf çok uçuk bi rakam
Sen detaylıyı başlat bakalım arkana bizde sırayla geliyoruzCanım özel muayene de doktor 800 tl dedi ücrete kendi kadin doğum doktorum yarın gidicem bakalim
İnşallah güzel açarım önünüzü de hepiniz sırayla hayırlı haberlerle gelirsiniz arkamdanSen detaylıyı başlat bakalım arkana bizde sırayla geliyoruzsağlıklı hayırlı haberlerini Alman nasip olsun inşAllah eşine haber verdikten sonra hemen buraya yaz
Canım şeker ölçüm cihazı öneremem ama şu son 1 haftadır kaşık kaşık Nutella yiyorum kek çikolata sütlü tatlı bende korkuyordum kesin şeker çıkacak kendimi sınırlamayı bırak gözümü açınca hozumun önünden tüm şekerli şeyler geçiyor o derece bir şey oldu. Dün sağlık ocağına gittim hem aşı için hemde kan idrar için korkuyla bekledim sonuçları çok şükür ki şekerim çok çok iyi seviyede çıktı 80 çıktı ordaki referans değerlerinin altında sınırda bile degol demek istediğim galiba kan şekerimiz düşüyor bu yüzden böyle oluyoruz birde dikkat ettim her ay adet günlerime denk gelen günlerde böyle oluyorum belki onunla alakalı olabilirKızlar dün gözümün dönmesi ile kendimi kek çikolata yerken buldum, sonra inanılmaz bir vicdan azabı çektim ama sabah kalktığımda dün dünde kaldı dedim kendime.
Bu iş vicdan işi ve bazen kendimi kötü hissediyorum
şeker takibi yapan arkadaşlarım bana bir şeker ölçüm cihazı önerebilir mi?
Kafam tabi ki bu konuda da Çok karışık
süreç tam olarak nasıl gider kestiremiyorum.
6-8 aydan sonra bırakmasını isterim herhaldeo da baştan öyle alışırsa benim isteğimle bırakmaz muhtemelen
Sizin güzel kızlarda süreç nasıl işledi ? Ne kadar süre kullandılar.
Muhtemelen ondan canım; ben zaten kendimi bildim bileli Tatlıyı çok severim. Hoş zehir yiyip içmedik ki alt tarafı kek dondurma falan yedikCanım şeker ölçüm cihazı öneremem ama şu son 1 haftadır kaşık kaşık Nutella yiyorum kek çikolata sütlü tatlı bende korkuyordum kesin şeker çıkacak kendimi sınırlamayı bırak gözümü açınca hozumun önünden tüm şekerli şeyler geçiyor o derece bir şey oldu. Dün sağlık ocağına gittim hem aşı için hemde kan idrar için korkuyla bekledim sonuçları çok şükür ki şekerim çok çok iyi seviyede çıktı 80 çıktı ordaki referans değerlerinin altında sınırda bile degol demek istediğim galiba kan şekerimiz düşüyor bu yüzden böyle oluyoruz birde dikkat ettim her ay adet günlerime denk gelen günlerde böyle oluyorum belki onunla alakalı olabilir
19. Haftada çok az bir kaç defa hissettim, düzenli olarak hissetmek 21-22. Haftayı buldu bende. Çok normal.Kizlar ben 18+1 oldum ama bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizde durumlar nasıl normal mi durumum
Normal canim ben 18+5 de hissetmeye basladim minik minik ama bebek oldugundan emin bile degildim bagirsak hareketi gibiydi. Daha bu hafta rahatca hissedip ayirt edebiliyorumKizlar ben 18+1 oldum ama bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizde durumlar nasıl normal mi durumum
Ben kalktım seni bekliyorumİnşallah güzel açarım önünüzü de hepiniz sırayla hayırlı haberlerle gelirsiniz arkamdan
Hemen yazarım inşallah dualarınızı esirgemeyin
Bende 18+2 oldum ama bende hiç hissetmedim ve hissetmiyorumKizlar ben 18+1 oldum ama bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizde durumlar nasıl normal mi durumum
Çok normal canım. Ben neden hissetmiyorum bişey mi oldu diye iki gün ağlamıştım. Şimdi hafta sonundan beri minik minik hissetmeye başladım. Daha yeni yeni güçleniyor annesiKizlar ben 18+1 oldum ama bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizde durumlar nasıl normal mi durumum
Ben de ona başladım. Çok güzelMerhaba organik hindistan cevizi yağı ile hiç çatlak oluşmadı bende. Her akşam bolca sürüp masaj yaptım. Çok daralıyordum çatlayacak gibi olunca sürüp masaj yaptığımda rahatlıyordum
Bunu çok sık duyuyorum ve hep yukarı çıkıyor, içini ferah tut. Kontrollerini aksatma daha zaman var yukarı çıkması için.Kızlar doktordan sonra internette okuyunca açıkcası çok endişe duymaya başladım. Aranızda plesantası aşağıda olan var mı? Ben daha 16+5 teyim. Henüz erken mi yukarı çıkar mı? İnternette dinlediğim doktorlar 24. haftaya kadar yukarı çıkar diyor. Ama çıkmayadabilirmiş. Benim doktorum " plesanta aşağıda ama takip edelim. ilerde yukarı çıkacaktır. Sonraki haftalarda kanaman olabilir dedi. ya da çıkmayadabilir bu sefer de normal doğum yapılamaz" dedi.
Aranızda benimle aynı şeyleri yaşayan var mı? Doktor nasıl yönlendirdi? Cevap verebilir misiniz? Çok sağolun.
Kızlar, genel takip için kan ve idrar tahlili yaptılar sağlık ocağında idrarda lökosit yüksek çıktı. İdrar yolu enfeksiyonun var bu erken doğuma sebep olur dediler ama ben idrar yollarımda bi sorun hissetmiyorum hiç. Pazartesiye kadın doğum doktoruma randevu bulabildim bi de ona gidicem bakalım. İdrar tahlilinde hata olabilir mi acaba ya? Başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?