2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oyy geçmiş olsun çok temkinki olmakta fayda var tabi. Bende haftasonuna denk getiricem evde dinlenmek için en azından
Canım ben geçen hafta 20+2de olmuştum tetanoz aşısını sadece atarken yanma ağrı oldu eve gelir gelmez hemen parol içtim. Gün içinde hiç ağrım olmadı, gece biraz oldu ama çok değil ertesi güne hiç biseyim yoktu

Sen detaylıyı başlat bakalım arkana bizde sırayla geliyoruz sağlıklı hayırlı haberlerini Alman nasip olsun inşAllah eşine haber verdikten sonra hemen buraya yaz
İnşallah güzel açarım önünüzü de hepiniz sırayla hayırlı haberlerle gelirsiniz arkamdan
Hemen yazarım inşallah dualarınızı esirgemeyin

Canım şeker ölçüm cihazı öneremem ama şu son 1 haftadır kaşık kaşık Nutella yiyorum kek çikolata sütlü tatlı bende korkuyordum kesin şeker çıkacak kendimi sınırlamayı bırak gözümü açınca hozumun önünden tüm şekerli şeyler geçiyor o derece bir şey oldu. Dün sağlık ocağına gittim hem aşı için hemde kan idrar için korkuyla bekledim sonuçları çok şükür ki şekerim çok çok iyi seviyede çıktı 80 çıktı ordaki referans değerlerinin altında sınırda bile degol demek istediğim galiba kan şekerimiz düşüyor bu yüzden böyle oluyoruz birde dikkat ettim her ay adet günlerime denk gelen günlerde böyle oluyorum belki onunla alakalı olabilir

Ben kızıma ilk 1 ay emzik vermedim damak gelişimi bozulmasın ve daha çok meme emsin diye ama çok zorlandım şimdiki aklım olsa direk verirdim. Sütüm öyle çok değildi çocuk sürekli emmek istiyordu, zordu. Emzik vermediğim sürede kilo alımı yiydi. Emzik vermeye başlayınca kilo alımı yavaşladı ama hayat kurtarıyordu. Yaşadığımız yerden ailemin yanına gittiğimiz dönemde 6 aylıkken bir daha emzik istemedi. Çünkü normalde kullandığım emziği bulamadım rahat edemedi bıraktı. Daha iyi oldu tabi çünkü dişleri 3 aylıkken çıkmaya başlamıştı. Bir nebze onları kurtarmış olduk.

Muhtemelen ondan canım; ben zaten kendimi bildim bileli Tatlıyı çok severim. Hoş zehir yiyip içmedik ki alt tarafı kek dondurma falan yedik

Ben de böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Bugün sağlık ocağına gideceğim tsh baktırıp oksapar yazdırmak İçin.
Kalp atışlarını dinleyip bir de şu şeker olayına da ayrıca baktırayım diyorum. Sağolsun benim takibimi yapan sağlık ocağındaki hemşire beni bir kez bile aramadı bu konularda, bugün gidip biraz çıkışacağım

Kızlar merhaba yoğun bel agrısı yasıyorum lavoba ya gittiğimde yoğun mukus gibi sarı akıntım vardı ve cok aşırı fazlaydı 9a randevu aldım hemen. Boyle Bi durum yasayan var mı?

Kızlar doktordan sonra internette okuyunca açıkcası çok endişe duymaya başladım. Aranızda plesantası aşağıda olan var mı? Ben daha 16+5 teyim. Henüz erken mi yukarı çıkar mı? İnternette dinlediğim doktorlar 24. haftaya kadar yukarı çıkar diyor. Ama çıkmayadabilirmiş. Benim doktorum " plesanta aşağıda ama takip edelim. ilerde yukarı çıkacaktır. Sonraki haftalarda kanaman olabilir dedi. ya da çıkmayadabilir bu sefer de normal doğum yapılamaz" dedi.
Aranızda benimle aynı şeyleri yaşayan var mı? Doktor nasıl yönlendirdi? Cevap verebilir misiniz? Çok sağolun.

Bunu çok sık duyuyorum ve hep yukarı çıkıyor, içini ferah tut. Kontrollerini aksatma daha zaman var yukarı çıkması için.

Kızlar, genel takip için kan ve idrar tahlili yaptılar sağlık ocağında idrarda lökosit yüksek çıktı. İdrar yolu enfeksiyonun var bu erken doğuma sebep olur dediler ama ben idrar yollarımda bi sorun hissetmiyorum hiç. Pazartesiye kadın doğum doktoruma randevu bulabildim bi de ona gidicem bakalım. İdrar tahlilinde hata olabilir mi acaba ya? Başına gelen var mı?

Benim de saglik ocaginda lokosit 7 cikti referansi 0-4. Internetten baktim enfeksiyon oldugunu gosterirmis. Kendi doktoruma attim tahlilleri sorun yok degerlerinde dedi. Benim doktorum biraz rahat biri ufak seyleri buyutmuyor sorun yok dedi ben de rahatladim acikcasi ama senin doktorun ne der bilemiyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…