2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kimseye %100 güvenmeyip hep tetikte olmamız lazım. Haklısın yapacak bişey yok. :)

covid idari izni geri gelmiş diyorlar araştırın isterseniz

Eklentiler

• IMG-20220524-WA0001.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bu tetenoz için aile hekimine gitcez ya hemen o gün vuruyorlar mı yoksa randevu mu alıyoruz
Ben randevu almadım direkt ebenin odaya geçtim
Tetanoz için geldim dedim sistemden kaydımı açtı yaptı.
Daha önce hiç tetanoz olmadığım için 1 ay sonraya 2. Doz için de tarih verdi.
Kendi doktorum da 2 doz olmamı söylemişti zaten. Boğmacalı aşıyı bulamazsam yine sağlık ocağında bu aşıyı yaptıracağım

Kimseye %100 güvenmeyip hep tetikte olmamız lazım. Haklısın yapacak bişey yok. :)
Sana bi omron tansiyon aleti, xiaomi tartı bir de şeker ölçüm cihazı yazıyorum
Gerisine gerek yok
Geçen elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum bi paket çubuk krakeri ne ara yedim farketmedim bile. Baktım tansiyon normal. 5 dk sonra ellerim kavrayabiliyorken şekerimi ölçtüm 50 çıktı meğer o düşmüş

Hadi bekliyoruz amaaa

Güzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı 450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Renkli de biraz zor görüntü yakaladık eller yuzundeydi hep
umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahh hayirli haberlerini bekliyorum
Önünüzü açtık kızlar hayırlısıyla arkamızdan güzel şekilde gelin sizde
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum

Eklentiler

• 20220525_123250.webp
    18 KB · Görüntüleme: 126
Eridiiiimmm maşallah kuzuma ya
Gözün aydın çiçeğim. Her şeyin yolunda olmasına çoook sevindim
Detaylıyı da çok uyguna getirmişsin valla süper
Burun deyip geçme burun önemli

Haftaya bugün de benim detaylım olacak bakalım benim minnoş kilo alabilmiş mi, senin oğlanın kilosunu yakalayabilecek mi göreceğiz

maşallah sana fındık burunlu minnoş

Teşekkür ederim canım banada 2 doz dedi doktor hani daha önce vuruldun mu vs diye sormadı direk sağlık ocağından 2 doz yaptır 1 ay arayla dedi

Kizlar bebise bir cinsiyet tahmini yaparmisiniz lutfen icinizden ne geciyorsa haftaya kontrolum var orenince yazicam buraya insallah

Oy maşallah minik paşaya çok şükür güzel haberler getirdin bize darısı bize olsun inşallah

Ay kızlar detaylılarıda yavaş yavaş atlamaya başlıyoruuz sırada ki bekleme heycanımız hedefimiiz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…