Kimseye %100 güvenmeyip hep tetikte olmamız lazım. Haklısın yapacak bişey yok. :)Ahahaha yani hiçbir doktoru zan altında bırakmak istemiyorum ama ben evde kendime daha çok doktorluk yapıyorum
Benim ebe tutturmuştu geçen gün kan ver diye de vermeyecem diye diye zor ikna ettim
idrara bakmıyor bizim sağlık ocağı bunların asıl falsosu da o
21+4 canimKaç hafta oluyorsun tam detaylıda?
covid idari izni geri gelmiş diyorlar araştırın istersenizUyuya kalmışım canım :) covid izni iptal oldu canım da benim işim 4 -6 yaş... çocuklarla ne kadar dikkat etsem de iki büklüm geliyorum. Bir de üstüne eve gitmek için 40 dk araba sürüyorum. Bunun yaz'ı var . Cocuklar daha kalabalık oluyor. Zapdetmek daha zor olacağını onceki senelerden biliyorumBüyük öğrencilere de vermedi bizim üst. O yüzden raporu heyet olarak alacağım o da 17 haziranda başlıyor kurs . 24 ayda filan ayrılıp daha sonra kalan kısmı da normal rapor yaparım. Sonra da izne ayrılırım. 8 hafta izin var.
Benim isler anlayacağın karışık:)
Güya büyüklere gecseydim dayanabildigim kadar giderdim
Ben randevu almadım direkt ebenin odaya geçtimKızlar bu tetenoz için aile hekimine gitcez ya hemen o gün vuruyorlar mı yoksa randevu mu alıyoruz
Sana bi omron tansiyon aleti, xiaomi tartı bir de şeker ölçüm cihazı yazıyorumKimseye %100 güvenmeyip hep tetikte olmamız lazım. Haklısın yapacak bişey yok. :)
Hadi bekliyoruz amaaa21+4 canim
EridiiiimmmGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Renkli de biraz zor görüntü yakaladık eller yuzundeydi hep
umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahh hayirli haberlerini bekliyorum
Önünüzü açtık kızlar hayırlısıyla arkamızdan güzel şekilde gelin sizde
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
maşallah sana fındık burunlu minnoşGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahh hayirli haberlerini bekliyorum
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
Sadece hapishanedekilere geldi biliyorumcovid idari izni geri gelmiş diyorlar araştırın isterseniz
bir resmi yazı dolanıyor ama ortadaSadece hapishanedekilere geldi biliyorum
Bu bence devam edenler içindir gibi geldi yabir resmi yazı dolanıyor ama ortada
ben 24te ayrıldım 28de geri çağrıldım 9 nisanda iptal edildi diye...Bu bence devam edenler içindir gibi geldi ya
Ben randevu almadım direkt ebenin odaya geçtim
Tetanoz için geldim dedim sistemden kaydımı açtı yaptı.
Daha önce hiç tetanoz olmadığım için 1 ay sonraya 2. Doz için de tarih verdi.
Kendi doktorum da 2 doz olmamı söylemişti zaten. Boğmacalı aşıyı bulamazsam yine sağlık ocağında bu aşıyı yaptıracağım
Sana bi omron tansiyon aleti, xiaomi tartı bir de şeker ölçüm cihazı yazıyorum
Gerisine gerek yok
Geçen elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum bi paket çubuk krakeri ne ara yedim farketmedim bile. Baktım tansiyon normal. 5 dk sonra ellerim kavrayabiliyorken şekerimi ölçtüm 50 çıktımeğer o düşmüş
Hadi bekliyoruz amaaa
Güzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Kizlar bebise bir cinsiyet tahmini yaparmisiniz lutfen icinizden ne geciyorsa haftaya kontrolum var orenince yazicam buraya insallah
Eki Görüntüle 3072364 Eki Görüntüle 3072365 Eki Görüntüle 3072369
Olsun canimBen hiç anlamam niyeyse kız gibi geldi tamamen his hoş kendi cocugumda bile hissim yanıldı
covid idari izni geri gelmiş diyorlar araştırın isterseniz
Olsun canimyanilsanda gonlunden gecmis sag ol bende kiz istiyorum bklm orenince yazarim artik
uzatıldı ise bizi niye döndürdüler izinden bu yazı kimin işine yarıyor suanİdari izin uzatıldıgına dair değil sanki canım bu yazı. 30 haziran son diyor ya yazının sonlarına doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?