Sagolasin canım çok teşekkür ederimÇok sevindimDilos6342 sağlıkla büyüsün böyle paşa bende 23 haziranda gidicem daha önceydi babamızın askerleri göndermesi lazımmış
Kaçırdım ben seninkiniAy çok sevindim ben 19 mayısta yaptırdım bende kendi doktoruma yaptırmıştım dur daha kime benzeyeği belli olmaz
çok geçmiş olsun nasıl oldunuz neden kanamanız oldu ki? inşallah her şey yolundadırBenim canım kanamaya çevirdi hastanedeyim
çok sevmişsiniz eşinizi demek ki öyle derler yaBi ordan beni yakalamış gerisi baba resmen
Bebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edinçok geçmiş olsun nasıl oldunuz neden kanamanız oldu ki? inşallah her şey yolundadır
Ay tospikk kocaman bi masallahhDiloşumm çok sevindim canım benim ben sana dedim bak gördün mümaşallah kırkbir kere çok yakışıklı çıkmış senin artist yine Bizimde çok güzel geçti 20 dakika sürdü yaklaşık bizim kankiler aynı ağırlıkta desene 450 grammış benimki de. Bütün organlarına baktı şükür hiçbir sorunu yok sağlıklı bir bebek dedi. Renkli olarak ekrandan gösterdi çıktısını siyah beyaz verdi bak atayım resmini tanışsınlar bizimkini de aynı benim bebekiğime benzettik şimdilik doğunca ne olur bilmem. İnşallah babasından da alır birşeyler Rabbim gruptaki vede dışarıda olup ne kadar bebek bekleyen anne varsa hepsine güzel sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah
Hadi yaa bende kime çok bakarsan ona benzer diye biliyorum ama adamın yüzünü göremiyorum ki hiç aylardırçok sevmişsiniz eşinizi demek ki öyle derler ya
Geçmiş olsunBenim canım kanamaya çevirdi hastanedeyim
Ay masallah dilos çok tatlı Allah'ım esirgesin...ben de cuma gidiyorum öğleden sonra aşırı heyecanliyim inşallah ben de kuş gibi hafifleyip cikarimmmmGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Renkli de biraz zor görüntü yakaladık eller yuzundeydi hep
@umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahhhayirli haberlerini bekliyorum
Önünüzü açtık kızlar hayırlısıyla arkamızdan güzel şekilde gelin sizde
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle. Çok üzgünümBebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
Rabbim yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemedimBebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
oy maşallah ya güzelliğe bak kim der bi karış boyu var :):):)Diloşumm çok sevindim canım benim ben sana dedim bak gördün mümaşallah kırkbir kere çok yakışıklı çıkmış senin artist yine Bizimde çok güzel geçti 20 dakika sürdü yaklaşık bizim kankiler aynı ağırlıkta desene 450 grammış benimki de. Bütün organlarına baktı şükür hiçbir sorunu yok sağlıklı bir bebek dedi. Renkli olarak ekrandan gösterdi çıktısını siyah beyaz verdi bak atayım resmini tanışsınlar bizimkini de aynı benim bebekiğime benzettik şimdilik doğunca ne olur bilmem. İnşallah babasından da alır birşeyler Rabbim gruptaki vede dışarıda olup ne kadar bebek bekleyen anne varsa hepsine güzel sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah
ben de sabah oldum su an hiçbir şey yok. inşallah ama sonraki güne acısı çıkıyormuş geneldeSabah 10da tetanoz aşısını vuruldum kızlar bir ay sonra ikinci doz için gideceğim. Bu saate kadar hiç ağrım olmadı kolumda da bir şey yok. Bakalım yarında böyle ağrısız geçer inşallah.
Allahım yardımcınız olsun.Bebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
Allah yardımcınız olsun rabbim sabır versinBebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
Ayyy bende öyle duydum yarın için korkuyorum ağrı olmaz kolumuzda inşallah. Ya bir kaç saattir kasığımda sol tarafta batma var. Otururken yok ayağa kalktığımda oluyor genelde anlık batma olup geçiyor. Çok huzursuz oldum yarın sabaha randevu aldım doktora inşallah her şey yolundadır.oy maşallah ya güzelliğe bak kim der bi karış boyu var :):):)
resmen kocaman oldular rabbim vakitli sağlıklı doğumalr naasip etsin inşallah :)
ben de sabah oldum su an hiçbir şey yok. inşallah ama sonraki güne acısı çıkıyormuş genelde
Cook tesekkur ederimAy masallah dilos çok tatlı Allah'ım esirgesin...ben de cuma gidiyorum öğleden sonra aşırı heyecanliyim inşallah ben de kuş gibi hafifleyip cikarimmmm
Hadi güzel güzel bebis fotolariyla gelin canım benimAyy çok güzel maşallah bende seninle aynı haftada gidicem 21+4de aldım
Haftaya cumada ben detaylidayim inşallah güzel haberler alırız
Gelsin detaylı fotoları yarıladık valla
Allah yardımcınız olsun şimdi gördüm mesajlarıBebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
Canım ne güzel haberlerle gelmişsinGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Renkli de biraz zor görüntü yakaladık eller yuzundeydi hep
@umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahhhayirli haberlerini bekliyorum
Önünüzü açtık kızlar hayırlısıyla arkamızdan güzel şekilde gelin sizde
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?