2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sabah 10da tetanoz aşısını vuruldum kızlar bir ay sonra ikinci doz için gideceğim. Bu saate kadar hiç ağrım olmadı kolumda da bir şey yok. Bakalım yarında böyle ağrısız geçer inşallah.

Ay çok sevindim ben 19 mayısta yaptırdım bende kendi doktoruma yaptırmıştım dur daha kime benzeyeği belli olmaz
Kaçırdım ben seninkini iyi mi bari bebiş
Uğraştık baya da fazla yüzünü oynatıyorlar surat ifadeleri falan benziyor ablamla direk babası dedik

Ay tospikk kocaman bi masallahh
Evet aynı gramlari 453 çıktı benimki de aynı çıkmışlar valla tek boyunu sormayı unuttum çok çok sevindim iyi olmasına yaa üstümüzden koca bir yük kalktı vallahi
Benimde renkli baktı çıktısını siyah beyaz verdi bu sanırım 3 boyutlu oluyor ama seninki çok daha net
Amiiin inşallah Allah bekleyen herkese daha güzellerini nasip eylesin
Valla bende en son gelirken fenalaştım bu güzel günün üstüne tansiyon 12/10 çıktı eczanede ölçtürdüm hemen acile git dediler gittik 10 dakika da orda da birden nasıl düştüyse 11/6ya düşmüş

Ay masallah dilos çok tatlı Allah'ım esirgesin...ben de cuma gidiyorum öğleden sonra aşırı heyecanliyim inşallah ben de kuş gibi hafifleyip cikarimmmm

oy maşallah ya güzelliğe bak kim der bi karış boyu var :):):)
resmen kocaman oldular rabbim vakitli sağlıklı doğumalr naasip etsin inşallah :)

Sabah 10da tetanoz aşısını vuruldum kızlar bir ay sonra ikinci doz için gideceğim. Bu saate kadar hiç ağrım olmadı kolumda da bir şey yok. Bakalım yarında böyle ağrısız geçer inşallah.
ben de sabah oldum su an hiçbir şey yok. inşallah ama sonraki güne acısı çıkıyormuş genelde

Ayyy bende öyle duydum yarın için korkuyorum ağrı olmaz kolumuzda inşallah. Ya bir kaç saattir kasığımda sol tarafta batma var. Otururken yok ayağa kalktığımda oluyor genelde anlık batma olup geçiyor. Çok huzursuz oldum yarın sabaha randevu aldım doktora inşallah her şey yolundadır.

Ay masallah dilos çok tatlı Allah'ım esirgesin...ben de cuma gidiyorum öğleden sonra aşırı heyecanliyim inşallah ben de kuş gibi hafifleyip cikarimmmm
Cook tesekkur ederim
Beklemesi çok çok zor oluyor ama ordan hafifleyip çıkmak paha biçilemez hadi inşallah güzel haberlerle gel çok az kalmış

Ayy çok güzel maşallah bende seninle aynı haftada gidicem 21+4de aldım

Haftaya cumada ben detaylidayim inşallah güzel haberler alırız
Gelsin detaylı fotoları yarıladık valla
Hadi güzel güzel bebis fotolariyla gelin canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelin

Canım ne güzel haberlerle gelmişsin Maşallah oğluşumuza nasıl tatlı hep böyle sağlıkla ilerlesin kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…