Yok ben deilim canim... Allah sifa versin kimselerin basina gelmesin insallahSağlıkla gelsiin Rabbim herkesin gönlüne göre versiin. Akıntıdan dolayı bugün giden sendin demi doktora sabah uyku hali okudum ama
Sagolasin kuzumm benimEridiiiimmmmaşallah kuzuma ya
Gözün aydın çiçeğim. Her şeyin yolunda olmasına çoook sevindim
Detaylıyı da çok uyguna getirmişsin valla süper
Burun deyip geçme burun önemli
Haftaya bugün de benim detaylım olacakbakalım benim minnoş kilo alabilmiş mi, senin oğlanın kilosunu yakalayabilecek mi göreceğiz
Bi ordan beni yakalamış gerisi baba resmenmaşallah sana fındık burunlu minnoş
Aminn insallah canım sizde hayırlı haberlerle gelinOy maşallah minik paşayaçok şükür güzel haberler getirdin bize darısı bize olsun inşallah
Ay kızlar detaylılarıda yavaş yavaş atlamaya başlıyoruuz sırada ki bekleme heycanımız hedefimiiz ne
Benim canım kanamaya çevirdi hastanedeyimSağlıkla gelsiin Rabbim herkesin gönlüne göre versiin. Akıntıdan dolayı bugün giden sendin demi doktora sabah uyku hali okudum ama
Hemen not alıyorum :)Sana bi omron tansiyon aleti, xiaomi tartı bir de şeker ölçüm cihazı yazıyorum
Gerisine gerek yok
Geçen elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum bi paket çubuk krakeri ne ara yedim farketmedim bile. Baktım tansiyon normal. 5 dk sonra ellerim kavrayabiliyorken şekerimi ölçtüm 50 çıktımeğer o düşmüş
Benim canım kanamaya çevirdi hastanedeyim
Ayy çok güzel maşallah bende seninle aynı haftada gidicem 21+4de aldımGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Renkli de biraz zor görüntü yakaladık eller yuzundeydi hep
umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahh hayirli haberlerini bekliyorum
Önünüzü açtık kızlar hayırlısıyla arkamızdan güzel şekilde gelin sizde
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
Hedefimiz 28Oy maşallah minik paşayaçok şükür güzel haberler getirdin bize darısı bize olsun inşallah
Ay kızlar detaylılarıda yavaş yavaş atlamaya başlıyoruuz sırada ki bekleme heycanımız hedefimiiz ne
Güle güle giysin oğluş neler aldın bakalımSagolasin kuzumm benimçok şükür kuş gibi çıktım vallahi darısı başınıza insallah önünüzü açtım gerisi de güzel gelsin
Evet çok uyguna geldi bende oğlana biseyler aldım onun şerefine heheh
Bizim hafta başı gibi detaylı günleri de denk gelmiş ya inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Hayırdır sorun nedir ne olmuş iyi misiniz ?Benim canım kanamaya çevirdi hastanedeyim
Yok ben deilim canim... Allah sifa versin kimselerin basina gelmesin insallahherkez saglicakla dogursun bebegini hepinize duga ediyorum rabbim kabul etsin insallah
Ay çok sevindim ben 19 mayısta yaptırdım bende kendi doktoruma yaptırmıştım dur daha kime benzeyeği belli olmazGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahh hayirli haberlerini bekliyorum
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
Benim canım kanamaya çevirdi hastanedeyim
Hadii bakalım sırayla atlatalım inşallah detaylılarıı sıra ona gelsiinHedefimiz 28
Ama tetikler olarak öncesinde şeker yükleme testi var sanırım
Bir De tetanoz 2. Dozlarımız var
Sonra kan uyuşmazlığı olanlar için 28. Haftada bi de iğnelerimiz var yine :) hatırlatma yapalım
Güle güle giysin oğluş neler aldın bakalım
İnşallah canım hepimiz
Hayırdır sorun nedir ne olmuş iyi misiniz ?
21 ideal sanırım ben 22. Haftanın başına randevu aldımKızlar kaçıncı haftada girmek iyi detaylı ultrason için sanırım 24den sonra olmuyormuş kemik yapısından dolayı 22 gibi gideyim diyorum ben sonra kendi doktoruma gözükeyim
Tipini yerim senin ama maşAllah subhanallahGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Yok canım maalesef. Bu yazı şu an 24 hafta iznini kullanan ve işe geri dönmek zorunda olanlar için. 30 hazirana kadar izinleri devam ettiriliyor. Bize uymadı yanicovid idari izni geri gelmiş diyorlar araştırın isterseniz
Kaldırılan izinle geri donduyseniz şu an size yine hak verildi diye biliyorumben 24te ayrıldım 28de geri çağrıldım 9 nisanda iptal edildi diye...
Diloşumm çok sevindim canım benim ben sana dedim bak gördün müGüzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?