2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağlıkla gelsiin Rabbim herkesin gönlüne göre versiin. Akıntıdan dolayı bugün giden sendin demi doktora sabah uyku hali okudum ama
Yok ben deilim canim... Allah sifa versin kimselerin basina gelmesin insallah herkez saglicakla dogursun bebegini hepinize duga ediyorum rabbim kabul etsin insallah

Sagolasin kuzumm benim çok şükür kuş gibi çıktım vallahi darısı başınıza insallah önünüzü açtım gerisi de güzel gelsin
Evet çok uyguna geldi bende oğlana biseyler aldım onun şerefine heheh
Bizim hafta başı gibi detaylı günleri de denk gelmiş ya inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Hemen not alıyorum :)

Ayy çok güzel maşallah bende seninle aynı haftada gidicem 21+4de aldım

Haftaya cumada ben detaylidayim inşallah güzel haberler alırız
Gelsin detaylı fotoları yarıladık valla

Hedefimiz 28
Ama tetkikler olarak öncesinde şeker yükleme testi var sanırım
Bir De tetanoz 2. Dozlarımız var
Sonra kan uyuşmazlığı olanlar için 28. Haftada bi de iğnelerimiz var yine :) hatırlatma yapalım

Güle güle giysin oğluş neler aldın bakalım
İnşallah canım hepimiz
Benim canım kanamaya çevirdi hastanedeyim
Hayırdır sorun nedir ne olmuş iyi misiniz ?

Ay çok sevindim ben 19 mayısta yaptırdım bende kendi doktoruma yaptırmıştım dur daha kime benzeyeği belli olmaz

Hadii bakalım sırayla atlatalım inşallah detaylılarıı sıra ona gelsiin

Merhaba arkadaşlar . 20 haftalık gebeyim ilk hamileliğimde bebeğe fallot tetrolojisi ve gelişme geriliği vardı bebek doğduktan sonra ekstra hastalıklarında olduğunu öğrendik kromozomal rahatsızlıkta çıktı 9 ay yaşadı . Şimdi gebeliğim çok şükür sorunsuz gelişimi önde hatta ikili testimde temiz geldi yani herhangi bir bulgu yok kalbide sağlıklı ilk gebelik öyle olduğu için ikincide amniyosentez yaptırmamı öneriyorlar ama riskli bir işlem olduğu için korkuyorum ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız

Tipini yerim senin ama maşAllah subhanallah

Diloşumm çok sevindim canım benim ben sana dedim bak gördün mü maşallah kırkbir kere çok yakışıklı çıkmış senin artist yine Bizimde çok güzel geçti 20 dakika sürdü yaklaşık bizim kankiler aynı ağırlıkta desene 450 grammış benimki de. Bütün organlarına baktı şükür hiçbir sorunu yok sağlıklı bir bebek dedi. Renkli olarak ekrandan gösterdi çıktısını siyah beyaz verdi bak atayım resmini tanışsınlar bizimkini de aynı benim bebekiğime benzettik şimdilik doğunca ne olur bilmem. İnşallah babasından da alır birşeyler Rabbim gruptaki vede dışarıda olup ne kadar bebek bekleyen anne varsa hepsine güzel sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• D3472BF8-DD34-41DD-8E86-0CD428882AD1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…