2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ne güzel haberlerle gelmişsin Maşallah oğluşumuza nasıl tatlı hep böyle sağlıkla ilerlesin kuzum insallah
Genel ultrosondan mi bahsediyorsun. Renkli de mi çıkıyor...Ne güzel şeyler söyledin bu arada maşallah:)

Muhtemelen yolundadır canım :) haber ver yine de :)

Tetenozmu canım.. ben geçen hafta tahlil için gittiğimde yaptırdım. Şükür ağrı olmadı hiç..

21 ideal sanırım ben 22. Haftanın başına randevu aldım
Benim doktor 8ine randevu aldı. Yarın da randevu alacağım ne kadar zamanda sonuç çıkıyor ki acaba ... çünkü iki haftam var randevuya haftaya alırsam 20 hafta
Oluyor. Erken mi acaba

Sabah 10da tetanoz aşısını vuruldum kızlar bir ay sonra ikinci doz için gideceğim. Bu saate kadar hiç ağrım olmadı kolumda da bir şey yok. Bakalım yarında böyle ağrısız geçer inşallah.
Bende hiç ağrımadi canım. Darısı senin başına

Tipini sevdiğim :)

Tetanoz asisiyla ilgili benim doktorum mecbur tutmadi. Hastane sartlarinda dogum yapacak birine gerek gormuyorum. Olmak istersen zarari da yok dedi.

Benim doktor 8ine randevu aldı. Yarın da randevu alacağım ne kadar zamanda sonuç çıkıyor ki acaba ... çünkü iki haftam var randevuya haftaya alırsam 20 hafta
Oluyor. Erken mi acaba
8 Haziran'da 21. Haftanın içinde oluyorsun sanırım. Benden bir hafta geridesin anladığım kadarıyla. Benim USG 7 Haziran'da 22. Haftanın içinde oluyorum. 21. Hafta da gayet uygun ayrıntılı için.
Oluyor. Erken mi acaba

8 Haziran'da 21. Haftanın içinde oluyorsun sanırım. Benden bir hafta geridesin anladığım kadarıyla. Benim USG 7 Haziran'da 22. Haftanın içinde oluyorum. 21. Hafta da gayet uygun ayrıntılı için.
8 haziranda doktor randevum var 21 haftada yani.. sonuçlar hemen mi çıkıyor bilmiyorum. Doktora gittiğimde o kendi mi yapıyor bilmiyorum. Başka yer söylemişti ama kendi hastanemde yapmayı düşünüyorum. Doktora sormakta fayda var sanki

Bizim hastanede ayrıntıliyi radyologlar yapıyor. Hoca Bakarken sekreter raporu yazıyor hemen. Doktora gidiyo sonuç. Yine de sormakta fayda var tabi. Güzel haberler alalım inşallah

Bizim hastanede ayrıntıliyi radyologlar yapıyor. Hoca Bakarken sekreter raporu yazıyor hemen. Doktora gidiyo sonuç. Yine de sormakta fayda var tabi. Güzel haberler alalım inşallah
Perinatoloji ve radyoloji dedi. Yarın alırım bakalım randevu raporlama süreci kısa mı sürdü canım. Güzel haberler veririz inşallah

Dilos6342 dün yazamadım Diloş, gözün aydın canım. Poz bile aşabilmişsin herkese nasip olmuyor bak böyle şeyler, bebeğini doğuma kadar doğru düzgün göremeyenlerler var

Günaydın kızlar heyecandan uyuyamadım, tsh kaç oldu bu ay bakalım en son 2,58 di 50 mg’lik ilaç kullanıyordum birazdan gidio sonuçları alacağım.

Bir de sağlık ocağında oksapar yazdıracağım, sağlık ocakları yazıyormuş ben aylardır kendi doktoruma hastaneye gidip yazdırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…