MaşallahGünaydın kızlar. Bugün biz de yolu yarıladık çok şükür
Gitmeden önceki gün diyet mi yaptın doğru söyleKızlar açlık şekerim 69 çıkmış. Referans değeri dışında ama çok düşük değil dedi doktor. Ben yüksek çıkar zannediyordum.
Tsh da geçen ay 2,58 di 1,31 çıkmış. 50 mglik kullanıyordum ilacı.
T temmuzekim-Sunshine maviss_34
Yaa dün çok yazamadım köye geçtik ya telefon bile zor çekiyor, interneti zor çektirip yazdım o kadarAy tospikk kocaman bi masallahh
Evet aynı gramlari 453 çıktı benimki de aynı çıkmışlar valla tek boyunu sormayı unuttumçok çok sevindim iyi olmasına yaa üstümüzden koca bir yük kalktı vallahi
Benimde renkli baktı çıktısını siyah beyaz verdi bu sanırım 3 boyutlu oluyor ama seninki çok daha net
Amiiin inşallah Allah bekleyen herkese daha güzellerini nasip eylesin
Valla bende en son gelirken fenalaştım bu güzel günün üstüne tansiyon 12/10 çıktı eczanede ölçtürdüm hemen acile git dediler gittik 10 dakika da orda da birden nasıl düştüyse 11/6ya düşmüş
Ben kendi dozumu kendim ayarlamıştım geçen ay, 25 kullanıyordum 50’ye yükseltmiştim düşmüşMaşallah
Rabbim kalan yarıyı kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah
Gitmeden önceki gün diyet mi yaptın doğru söyle
Valla çok güzel özellikle tsh a çok sevindim
Aynı dozda kullanmaya devam mı edeceksin peki ?
Eevetttoy maşallah ya güzelliğe bak kim der bi karış boyu var :):):)
resmen kocaman oldular rabbim vakitli sağlıklı doğumalr naasip etsin inşallah :)
ben de sabah oldum su an hiçbir şey yok. inşallah ama sonraki güne acısı çıkıyormuş genelde
Tipini sevdiğim :)
Ohh çok sevindim, hadi inşallah yarın da olmaz, sizi takipteyim, aşı konusundaSabah 10da tetanoz aşısını vuruldum kızlar bir ay sonra ikinci doz için gideceğim. Bu saate kadar hiç ağrım olmadı kolumda da bir şey yok. Bakalım yarında böyle ağrısız geçer inşallah.
Ay diloşcum bu ne şeker böyle bence sana benziyor burnu zaten sen de, ama gerisi de bence sen :)Güzel anneler ben çıktım şükür hiç bi sorunumuz yok, kordonundan iç organlarına kadar baktı450 civarıydı kilosu doktor ne zayıf ne kilolu olması gerektiği gibi normal dedi.
Renkli de biraz zor görüntü yakaladık eller yuzundeydi hep
umutlugunler10 sende güzel haberle gel canım insallahh hayirli haberlerini bekliyorum
Önünüzü açtık kızlar hayırlısıyla arkamızdan güzel şekilde gelin sizde
Bu arada detaylıyı kendi doktorumda yaptirdigim için 250 lira verdim sadece normal muayene ücreti.
Bir de size babasının kopyası sadece burnu bana benzeyen bebis fotosu bırakıyorum
Çok çok geçmiş olsunBebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
Teşekkür ederim canımDilos6342 dün yazamadım Diloş, gözün aydın canım. Poz bile aşabilmişsin herkese nasip olmuyor bak böyle şeyler, bebeğini doğuma kadar doğru düzgün göremeyenlerler var
Günaydın kızlar heyecandan uyuyamadım, tsh kaç oldu bu ay bakalım en son 2,58 di 50 mg’lik ilaç kullanıyordum birazdan gidio sonuçları alacağım.
Bir de sağlık ocağında oksapar yazdıracağım, sağlık ocakları yazıyormuş ben aylardır kendi doktoruma hastaneye gidip yazdırıyordum.
Sadece hükümlülere covid izni devam ediyor. Memurlarla ilgili bişey yok maalesefuzatıldı ise bizi niye döndürdüler izinden bu yazı kimin işine yarıyor suan
Çook tesekkur ederimAy diloşcum bu ne şeker böyle bence sana benziyor burnu zaten sen de, ama gerisi de bence sen :)
Kuzum benim maşallah ona
Bebek yola girdi üzgünüm doğuma alıyorlr dua edin
Tek mi gitmiştin canim keşke doktorun arkasından biri çekseydi ben ablama çektirdim biraz tuhaf çıkmış uzaktan ama olsunYaa dün çok yazamadım köye geçtik ya telefon bile zor çekiyor, interneti zor çektirip yazdım o kadarBende boyunu sormayı unuttum yaa. Tabi insan kendini ne kafar frenlese aklına türlü şeyler geliyor. Ama neyse ki çok güzel geçti. İnşallah hepimizin çok güzel, sorunsuz geçer. Ben bir de göremedim biliyormusun sadece doktorun önünde ekran vardı. Ama herşeyin yolunda ve sağlıklı olduğunu söyledi ya buna da şükrettim.
Dikkat et kendine heyecanlı anne Allahın izniyle yolun yarısını geçtik. Bundan sonrası da su gibi sorunsuz akıp geçsin inşallah her birimizin
Bence git canım. Doktor yorumu al hormon bu sonuçta. Bi de gebelik etkileri artmaya başladı belki şuan düşük de olsa yükseltmek de isteyebilir.Ben kendi dozumu kendim ayarlamıştım geçen ay, 25 kullanıyordum 50’ye yükseltmiştim düşmüş
Acaba diyorum böyle devam mı etsem yoksa dahiliye uzmanına gitsem mi doz ayarlaması için.
Referans değerinde evet ama bu dönem belli daha yüksek ya da daha düşük olması gerekiyordur onu bilemiyoruz tabi.
Valla her şeye dikkat eder oldum belki de ondandır. Geçen inanılmaz bir şeker krizi gelip çok fazla abanınca korkumdan
Yok canım benim eşimle gittik ama, devlet hastaneleri malum almadılar içeriyeTek mi gitmiştin canim keşke doktorun arkasından biri çekseydi ben ablama çektirdim biraz tuhaf çıkmış uzaktan ama olsun
Ama olsun en önemlisi onu duymak zaten, allahim insallah hep böyle devam eder hepimizin
Doktor bana dedi ki 7. Ayda en güzel görüntü yakalanıyormuş 1.500 kilo civarındayken. O zaman gördüğünün aynısı çıkıyor dedi. İnşallah o zaman görmek nasip olsun
Evet kendimize dikkat edelim havalar çok ısındı, son aylarimiz iyice sıcağa denk geliyor kendimizi korumamız lazım dün daha iyi anladım bunu.
Biz sırayı atlattık artık darısı geride kalan güzel annelere kimse bi sorun olmadan atlatır inşallah bu dönemi
Ahahah çok tatlı ya... Yerim onu benimki de kıpır kipirTeşekkür ederiz, okuyunca çok mutlu olduk hemen tepikledik anneyi
Kuzum benim hayatı gülücükler ile dolu olsun hep mutlu olsun ömür boyu.Çook tesekkur ederimburnu findiklasmis bi de tatlıyı yiyince gülüverdi bize
Hadi sizlerden de güzel güzel pozlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?