2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar. Bugün biz de yolu yarıladık çok şükür
Maşallah
Rabbim kalan yarıyı kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah
Gitmeden önceki gün diyet mi yaptın doğru söyle
Valla çok güzel özellikle tsh a çok sevindim
Aynı dozda kullanmaya devam mı edeceksin peki ?

Yaa dün çok yazamadım köye geçtik ya telefon bile zor çekiyor, interneti zor çektirip yazdım o kadar Bende boyunu sormayı unuttum yaa. Tabi insan kendini ne kafar frenlese aklına türlü şeyler geliyor. Ama neyse ki çok güzel geçti. İnşallah hepimizin çok güzel, sorunsuz geçer. Ben bir de göremedim biliyormusun sadece doktorun önünde ekran vardı. Ama herşeyin yolunda ve sağlıklı olduğunu söyledi ya buna da şükrettim.
Dikkat et kendine heyecanlı anne Allahın izniyle yolun yarısını geçtik. Bundan sonrası da su gibi sorunsuz akıp geçsin inşallah her birimizin

Ben kendi dozumu kendim ayarlamıştım geçen ay, 25 kullanıyordum 50’ye yükseltmiştim düşmüş

Acaba diyorum böyle devam mı etsem yoksa dahiliye uzmanına gitsem mi doz ayarlaması için.
Referans değerinde evet ama bu dönem belli daha yüksek ya da daha düşük olması gerekiyordur onu bilemiyoruz tabi.

Valla her şeye dikkat eder oldum belki de ondandır. Geçen inanılmaz bir şeker krizi gelip çok fazla abanınca korkumdan

Eevettt Bildiğin büyümüş de küçülmüş gibi bıcırıklar, insan hayret ediyor. Aminn inşallah yolun yarısını geçtik, bundan sonrasını da Rabbim kolaylaştırsın her birimiz için..

Sabah 10da tetanoz aşısını vuruldum kızlar bir ay sonra ikinci doz için gideceğim. Bu saate kadar hiç ağrım olmadı kolumda da bir şey yok. Bakalım yarında böyle ağrısız geçer inşallah.
Ohh çok sevindim, hadi inşallah yarın da olmaz, sizi takipteyim, aşı konusunda

Ay diloşcum bu ne şeker böyle bence sana benziyor burnu zaten sen de, ama gerisi de bence sen :)
Kuzum benim maşallah ona

Teşekkür ederim canım
İlk ellerini yumruk yaparak gözlerine getiriyordu ama biraz rahatsız ederek işi çözdük

Tek mi gitmiştin canim keşke doktorun arkasından biri çekseydi ben ablama çektirdim biraz tuhaf çıkmış uzaktan ama olsun
Ama olsun en önemlisi onu duymak zaten, allahim insallah hep böyle devam eder hepimizin
Doktor bana dedi ki 7. Ayda en güzel görüntü yakalanıyormuş 1.500 kilo civarındayken. O zaman gördüğünün aynısı çıkıyor dedi. İnşallah o zaman görmek nasip olsun
Evet kendimize dikkat edelim havalar çok ısındı, son aylarimiz iyice sıcağa denk geliyor kendimizi korumamız lazım dün daha iyi anladım bunu.
Biz sırayı atlattık artık darısı geride kalan güzel annelere kimse bi sorun olmadan atlatır inşallah bu dönemi

Bence git canım. Doktor yorumu al hormon bu sonuçta. Bi de gebelik etkileri artmaya başladı belki şuan düşük de olsa yükseltmek de isteyebilir.

İyi yapıyorsun kendini kısıtlama ama dikkati elden bırakmamak lazım :)

Ben de buralarda kilo alamadım bebeğim gelişmedi tribiyle yazdıktan sonra 4 kilo almışım 1 ay olmadan tostlar poğaçalar börekler işe yaradı benim de kendimi karbonhidrat konusunda bi sınırlamam lazım neyseki meyve sebze fiyatları biraz düştü diyorum

Yok canım benim eşimle gittik ama, devlet hastaneleri malum almadılar içeriye Ne güzel yapmışsınız, özele gitseydim zaten bende hiç kaçırmazdım Aynen öyle sağlıklı olduklarını bilelim yeter, doktor da çok ilgiliydi doçentliğini yeni almış gencecik bi kızdı ilgilendi sağolsun. Şimdi kendi doktorum detaylıdan sonra tekrar bana gel dedi haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem, o zaman görürüm yine bebişi
Aaa bilmiyodum iyi ki söyledin, bende 7. ayda şöyle renkli ultrason çıktısı veren bir doktoru ziyaret edeyim bari İnşallah bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz Allahın izniyle de, sonra dicez burada " kızlaaarr benim bebek uyumadı sabaha kadar çok uykusuzum , yok şu şeye nasıl çözüm buldunuz yardım lütfeennn " vs. şeyler yazıcaz
Sorma şimdiden sıcaklar dövmeye başladı vallahi Allah yardımcımız olsun, koca yazı hamiş geçircez

Arkadaşlar bu ara pek gelemiyorum ama size bir sorum var.
Yarın nasipse tatile çıkıyorum 4 günlüğüne Antalya'ya gideceğiz uçakla. Doktor okey verdi tatil için.
Fakat dün bir arkadaşımla konuşurken uçak içi radyasyon önleyici yeleklerden bahsetti.
İnternette pek bir bilgiye rastlayamadım. Bununla alakalı bilgisi olan var mı? İşe yarıyor mu yoksa kandırmaca mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…