2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzuu yaptıracak misin şeker yüklemesi ben çok kararsızım o konuda oğlumda yaptırmamistm ama o zaman ailede şeker yoktu şuan babam da şeker çıktı ne yapsam bilemedim TSH değerin iyi mi çok anlamıyorum

Ben geçen hafta Kıbrıs’a gittim geldim hosteslere hamile olduğumu söyledim hiç ondan bahsetmediler bile ayriyeten çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı keyfini çıkar tatilin korkma

Ben geçen hafta Kıbrıs’a gittim geldim hosteslere hamile olduğumu söyledim hiç ondan bahsetmediler bile ayriyeten çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı keyfini çıkar tatilin korkma
Hayyal cim M masalimsi1 ya katılıyorum
hiç kafanı bulandırma 1-1.5 saat yolculuk yapacaksın altı üstü keyfine bak sefan olsun
benim yerime de eğlen güneşlen

Ah şu adamları niye almazlar içeri bilmiyorum, bi kaç kere özelde olmama rağmen eşimi almadılar nasıl sinirlenmişti meraktan hak veriyorum da yani cümbür cemaat girmicez sonuçta bi eşimiz bi biz.
İyi bari canim hem farklı bi görüş almışsın çok iyi olmuştur haftaya da kendi doktorun bakar bi orda da görürsün bebisi
Valla onu bende düşünüyorum normal ultrason kağıdında verdiği için doktor sormayı da unuttum o bu derken kaldı öyle daha önce hatayda gittiğim kadın doğum acilinde 11. Haftada renkli fotoğraf gibi kağıt vermişti doktor nasıl şaşırmıştım o adamı ziyaret etmeyi düşünüyorum orda olursam bi tanecik hatıra kalsın öyle
Şu bebeleri sağlıcakla doguralim bi ilerisini şuanlik düşünmek istemiyorum birazda korkudan hehe inşallah gaz sıkıntısı falan çekmeyiz

Kuzum benim hayatı gülücükler ile dolu olsun hep mutlu olsun ömür boyu.
Benim detaylım da 4 haziranda inşallah.
Amiinn hepimizin yavrusuna insallahh
Ayy seninde çok az kalmış insallah hem sağlıklı olduğunu duyarsın hemde güzel bir poz yakalarsın yakisiklidan güzel pozlar bekliyorum bak teyzesinden not

Kizlar banada yorum Suan da 17 haftaligim cinsiyetim belli degil ultrasonlarin en ufak 6 haftalık bir büyüğü 13 buyuk olanda 16.4 tahminleri alayım

Eklentiler

• 20220526_120302.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 20220509_153706.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 20220405_154821.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 20220405_154819.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…