Kuzuu yaptıracak misin şeker yüklemesi ben çok kararsızım o konuda oğlumda yaptırmamistm ama o zaman ailede şeker yoktu şuan babam da şeker çıktı ne yapsam bilemedim TSH değerin iyi mi çok anlamıyorumKızlar açlık şekerim 69 çıkmış. Referans değeri dışında ama çok düşük değil dedi doktor. Ben yüksek çıkar zannediyordum.
Tsh da geçen ay 2,58 di 1,31 çıkmış. 50 mglik kullanıyordum ilacı.
T temmuzekim-Sunshine maviss_34
Maşallah, hep öyle olsunlarAhahah çok tatlı ya... Yerim onu benimki de kıpır kipir
Ben geçen hafta Kıbrıs’a gittim geldim hosteslere hamile olduğumu söyledim hiç ondan bahsetmediler bile ayriyeten çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı keyfini çıkar tatilin korkmaArkadaşlar bu ara pek gelemiyorum ama size bir sorum var.
Yarın nasipse tatile çıkıyorum 4 günlüğüne Antalya'ya gideceğiz uçakla. Doktor okey verdi tatil için.
Fakat dün bir arkadaşımla konuşurken uçak içi radyasyon önleyici yeleklerden bahsetti.
İnternette pek bir bilgiye rastlayamadım. Bununla alakalı bilgisi olan var mı? İşe yarıyor mu yoksa kandırmaca mı acaba?
Insallah bakalim bizim ultrosan ne çıkacakMaşallah, hep öyle olsunlar
Arkadaşlar bu ara pek gelemiyorum ama size bir sorum var.
Yarın nasipse tatile çıkıyorum 4 günlüğüne Antalya'ya gideceğiz uçakla. Doktor okey verdi tatil için.
Fakat dün bir arkadaşımla konuşurken uçak içi radyasyon önleyici yeleklerden bahsetti.
İnternette pek bir bilgiye rastlayamadım. Bununla alakalı bilgisi olan var mı? İşe yarıyor mu yoksa kandırmaca mı acaba?
Ben geçen hafta Kıbrıs’a gittim geldim hosteslere hamile olduğumu söyledim hiç ondan bahsetmediler bile ayriyeten çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı keyfini çıkar tatilin korkma
Bugünde hiç ağrım olmadı artık olmaz sanırım rahatça vurulabilirsin :)Ohh çok sevindim, hadi inşallah yarın da olmaz, sizi takipteyim, aşı konusunda
Maşallah canım şekerden hiç korkma artık senKızlar açlık şekerim 69 çıkmış. Referans değeri dışında ama çok düşük değil dedi doktor. Ben yüksek çıkar zannediyordum.
Tsh da geçen ay 2,58 di 1,31 çıkmış. 50 mglik kullanıyordum ilacı.
T temmuzekim-Sunshine maviss_34
Senin kaç çıkmıştı kuzum açlığı hatırlayamadım?Maşallah canım şekerden hiç korkma artık sen
90 canım benim yüksek sınırdaSenin kaç çıkmıştı kuzum açlığı hatırlayamadım?
biz de mesela 24 haftaya hazirnda ulkaşırsan 30hazirna kadar birkaç hafta da olsa kullanabilir miyiz acaabaİdari izin uzatıldıgına dair değil sanki canım bu yazı. 30 haziran son diyor ya yazının sonlarına doğru
Hayır tamamen kaldırıldı. Hamile arkadaşlarım geri işe başladı. İdari izin kaldırıldığı içinbiz de mesela 24 haftaya hazirnda ulkaşırsan 30hazirna kadar birkaç hafta da olsa kullanabilir miyiz acaaba
Bizim sağlık ocağındaki referans aralığı üst sınır 106 ymış90 canım benim yüksek sınırda
Doğrudur canım benim hastanede 92idiBizim sağlık ocağındaki referans aralığı üst sınır 106 ymış
biz de mesela 24 haftaya hazirnda ulkaşırsan 30hazirna kadar birkaç hafta da olsa kullanabilir miyiz acaaba
Ah şu adamları niye almazlar içeri bilmiyorum, bi kaç kere özelde olmama rağmen eşimi almadılar nasıl sinirlenmişti meraktanYok canım benim eşimle gittik ama, devlet hastaneleri malum almadılar içeriyeNe güzel yapmışsınız, özele gitseydim zaten bende hiç kaçırmazdım Aynen öyle sağlıklı olduklarını bilelim yeter, doktor da çok ilgiliydi doçentliğini yeni almış gencecik bi kızdı ilgilendi sağolsun. Şimdi kendi doktorum detaylıdan sonra tekrar bana gel dedi haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem, o zaman görürüm yine bebişi
Aaa bilmiyodum iyi ki söyledin, bende 7. ayda şöyle renkli ultrason çıktısı veren bir doktoru ziyaret edeyim bariİnşallah bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz Allahın izniyle de, sonra dicez burada " kızlaaarr benim bebek uyumadı sabaha kadar çok uykusuzum , yok şu şeye nasıl çözüm buldunuz yardım lütfeennn " vs. şeyler yazıcaz
Sorma şimdiden sıcaklar dövmeye başladı vallahi Allah yardımcımız olsun, koca yazı hamiş geçircez
Amiinn hepimizin yavrusuna insallahhKuzum benim hayatı gülücükler ile dolu olsun hep mutlu olsun ömür boyu.
Benim detaylım da 4 haziranda inşallah.
Benim bebişinde cinsiyeti geç belli oldu ve kız. O nedenle seninki de kız gibi hissettim.Kizlar banada yorum Suan da 17 haftaligim cinsiyetim belli degil ultrasonlarin en ufak 6 haftalık bir büyüğü 13 buyuk olanda 16.4 tahminleri alayım
Teşekkür ederim bi oğlum var rabbim birde kiz nasip eder inşallah kacta öğrendiniz ben oğlumu erken ogrendim bi umut diyorum erkek olsada oğlusum o benim ama kiz baska derletBenim bebişinde cinsiyeti geç belli oldu ve kız. O nedenle seninki de kız gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?