2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amiinn hepimizin yavrusuna insallahh
Ayy seninde çok az kalmış insallah hem sağlıklı olduğunu duyarsın hemde güzel bir poz yakalarsın yakisiklidan güzel pozlar bekliyorum bak teyzesinden not
İnşallah bakalım ne pozlar yakalayacağız :)
Bizimki biraz edepsiz bol bol edep yerleri açıkta :)
Şimdilik alınan görüntüleri kendime benzettim hep (züğürt tesellisi ben taşıyorum bana benzeyecek )
Detaylıyı dört gözle bekliyorum resmen.

Kizlar excel tablosu seklinde bi ihtiyac listesi paylasmistiniz onu tekrar atabilir misiniz
canım genel olarak bu sekilde ama detaylandırılıp daha kişiselleştirilebilir
üzerine bi daha oynamadım hiç fırsat olmadı.

bir de bu yazdığımız mesajların sağ üst köşesinde favorilere ekleme butonu var.
daha sonra bakmak istediğiniz mesajları oradan kaydedebilirsiniz, sonradan bulması kolay olur. :)

Eklentiler

• alışveriş listesi.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bebegi asagida olan vardır. Nasılsın durumlar.. yukarı ne zaman cikar ki.. oğlanlar böyle herhalde

Dikkat et kuzum benim sebze, yoğurt, et tavuk köfte balık gibi şeyler tüket. Karbonhidrat komple bize dönüşü var.
Doktor kilo alımı ile alakalı bişey dedi mi?

Ayy neresine geliyorsunuz çok sıcak yalnız ona göre hazırlayın kıyafetleri

Dünden beri kasığımda batma vardı doktora gittim kasıkta olan ağrılardan batmalardan korkma dedi. Karın bölgende olursa tehlikeli olabilir dedi. Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş. Ben hep kasığımda hissediyorum bebeğin hareketlerini demiştim fakat ilk kez bugün doktor göbek deliğime yakın baktı cihazla bebişe. Artık karından bakılacak sanırım. 19+1 im sadece 1 kilo almışım. kilom olduğu için evde tartılmaya korkuyorum doktora gittikçe takip ediyorum. Bebiş 294 gr çıktı. kan ve idrar tahlili yaptı. ayda bir yapıyor. idrarımda lökosit pozitif çıktı. 1 ay önce negatifti. hafif bi idrar yolu enfeksiyonun var dedi monurol verdi toz şeklinde tek kullanımlık suda karıştırılan ilaç. Ben hiç hissetmemiştim enfeksiyonum olduğunu. Belirtim yoktu. Ağrım içinde magvital diye bir ilaç verdi oda toz şeklinde sanırım. Bugün bende haberler bu şekilde :)

Hayyal cim @masalimsi1 ya katılıyorum
hiç kafanı bulandırma 1-1.5 saat yolculuk yapacaksın altı üstü keyfine bak sefan olsun
benim yerime de eğlen güneşlen
Teşekkür ederim, güneşten kaçacağım kısmetse canım. Zaten yüzüm lekelenmeye müsait. Bol bol dinleneceğim artık.
Ben de öyle düşündüm yelek olayı için ama arada da kaldım. Dediğin gibi rahat olmak lazım sanırım.

Ben geçen hafta Kıbrıs’a gittim geldim hosteslere hamile olduğumu söyledim hiç ondan bahsetmediler bile ayriyeten çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı keyfini çıkar tatilin korkma
Aaa çok iyi canım o zaman. Kıbrıs'ı da merak ediyordum ama beni vazgeçirdiler Antalya'ya gideceğiz o yüzden.
Çok sıcak mıydı?
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gider geliriz.

-Sunshine cım canım bir de diş ağrılarım için tavsiyene uyup sütü yoğurdu arttırdım.
Diş ağrılarım gözle görülür şekilde azaldı çok teşekkür ederim.
Bu arada bebeğe kilo aldırmak için fındık, ceviz, tahin helvası, hurma, tahin pekmez, muz da öneriyorlarmış araştırdıklarıma göre.

Dikkat et kuzum benim sebze, yoğurt, et tavuk köfte balık gibi şeyler tüket. Karbonhidrat komple bize dönüşü var.
Doktor kilo alımı ile alakalı bişey dedi mi?
doktora bir şey demedim canım. muhtemelen 2 hafta dikkat etsem dengelenir diye tahmin ediyorum :)
ne kadarı ödem bilmiyorum ama sonunda turşuları canım çekmiyor şimdi de cacık ayran yoğurtlu şeyler canım çekiyor
bu özellikle dengeleyecek sanırım :)

ama çocuğum büyüdü ya hissediyorum. karnım 3 gündür yukarıda.
düz yatarkenki rahmim artık aşağıda değil göbek deliğime gelmiş kasıklarım boşta. ama tuvalet ziyaretleri tam gaz devam tabi

bir gün herkes magnezyum kullanacak
geçmiş olsun canım biter gider inşallah
bebişe maşallah :)
bu arada güneş kremi ne kullanıyordun?

ben bu gebelik işini biliyorum yaaa
çok çok sevindim vallahi.
hepsini yiyorum, muz hariç kabızlık

Doktor az kiloya kızıyordu ya, şekerini ölçmeye başladığını duyunca doktordan dolayı ölçtüğünü düşünmüştüm.
Sıcaklarda ayran yoğurt yemek kolay olacak dediğin gibi.
Ne diyorsun gün gün büyüyorlar. Benim tuvakete gitme sıklığım azaldı, suyu mu çok içiyorsun ondan mı acaba?
Ben hala 2 lt içiyorum az biliyorum ama
Yves Rocher ve Missha'nın 2 kremi var onları sürüyorum. Ben gebelikten önce de yazın düzenli kullanırdım güneş kremi. Yüzüm leke olmaya çok müsait, hemen çilleniyor.
Muz biliyorum ya çok sıkıntı, sevdiğim halde ben de az yiyorum. Şifa olsun kuzuna yediklerin.

yok canım ben kontrol amaçlı ölçüyordum. dr kızmadı da alman lazım demişti ben de karbonhidratın önünü açtım kilo alabiliyor muyum göreyim diye alabiliyormuşum
2 lt bile içemiyorum ama ek olarak 2 bardak süt arada cacık ayran da ekliyorum etkiliyor olabilir.
yvesrocher ve misshanın içerikleri gebelik için uygun mu bilgin var mı peki ?

selam kızlar 25lik troid hapı kullanıyorum kahvaltıdan önce içtim kahvaltıdan sonra vitamini içerken dalgınlıkta tekrar içmişim 1 saatte 2 tane içmiş oldum sıkıntı olur mu acaba düşük doz diye bir şey olmaz dedim ama..

Merhaba kızlar aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı ben işyerinde giyiyorum da aklıma takıldı 20 haftaya kadar giymeyi düşünüyorum acaba bişey olur mu

Bende 25 Lik kullanıyorum bazen içmeyi unutuyorum bende inşallah bişey olmaz en son tahlilde troid sınırda çıkmış dedi doktor halen kullanmaya devam ediyorum acaba gebelik bitince normale dönecek mi neden yükseldi bu hormon hiç anlamadim

Tesekkur ederimm. Bilmiyordum o ozelligi biraz teknoloji ozurluyum bizim bebe de beni begenmicek anne anlamiyosun diyecek kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…