- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 34
Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah, çok heyecanlı oluyor yalnız bekleyişInsallah bakalim bizim ultrosan ne çıkacak
tamamdır Cuma günü nasipse iş çıkışı gidip olurum. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, şifa olsun inşallahBugünde hiç ağrım olmadı artık olmaz sanırım rahatça vurulabilirsin :)
Sorma garibim yazık her defasında kapının önünde kalıyoAh şu adamları niye almazlar içeri bilmiyorum, bi kaç kere özelde olmama rağmen eşimi almadılar nasıl sinirlenmişti meraktanhak veriyorum da yani cümbür cemaat girmicez sonuçta bi eşimiz bi biz.
İyi bari canim hem farklı bi görüş almışsın çok iyi olmuştur haftaya da kendi doktorun bakar bi orda da görürsün bebisi
Valla onu bende düşünüyorum normal ultrason kağıdında verdiği için doktor sormayı da unuttum o bu derken kaldı öyledaha önce hatayda gittiğim kadın doğum acilinde 11. Haftada renkli fotoğraf gibi kağıt vermişti doktor nasıl şaşırmıştım o adamı ziyaret etmeyi düşünüyorum orda olursam bi tanecik hatıra kalsın öyle
Şu bebeleri sağlıcakla doguralim bi ilerisini şuanlik düşünmek istemiyorum birazda korkudan heheinşallah gaz sıkıntısı falan çekmeyiz
Dünden beri kasığımda batma vardı doktora gittim kasıkta olan ağrılardan batmalardan korkma dedi. Karın bölgende olursa tehlikeli olabilir dedi. Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş. Ben hep kasığımda hissediyorum bebeğin hareketlerini demiştim fakat ilk kez bugün doktor göbek deliğime yakın baktı cihazla bebişe. Artık karından bakılacak sanırım. 19+1 im sadece 1 kilo almışım. kilom olduğu için evde tartılmaya korkuyorum doktora gittikçe takip ediyorum. Bebiş 294 gr çıktı. kan ve idrar tahlili yaptı. ayda bir yapıyor. idrarımda lökosit pozitif çıktı. 1 ay önce negatifti. hafif bi idrar yolu enfeksiyonun var dedi monurol verdi toz şeklinde tek kullanımlık suda karıştırılan ilaç. Ben hiç hissetmemiştim enfeksiyonum olduğunu. Belirtim yoktu. Ağrım içinde magvital diye bir ilaç verdi oda toz şeklinde sanırım. Bugün bende haberler bu şekilde :)
Merhaba kızlar aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı ben işyerinde giyiyorum da aklıma takıldı 20 haftaya kadar giymeyi düşünüyorum acaba bişey olur mu
Kizlar banada yorum Suan da 17 haftaligim cinsiyetim belli degil ultrasonlarin en ufak 6 haftalık bir büyüğü 13 buyuk olanda 16.4 tahminleri alayım
Ben de bi ay sonra bineceğim ilk üç ay belki radyasyon etkiler ama şuan sanmam canım ya güneşe mi gidiyoz sankiTeşekkür ederim, güneşten kaçacağım kısmetse canım. Zaten yüzüm lekelenmeye müsait. Bol bol dinleneceğim artık.
Ben de öyle düşündüm yelek olayı için ama arada da kaldım. Dediğin gibi rahat olmak lazım sanırım.
Hiçbir şey olmaz hormon zaten tehlikeli bir şey değilselam kızlar 25lik troid hapı kullanıyorum kahvaltıdan önce içtim kahvaltıdan sonra vitamini içerken dalgınlıkta tekrar içmişim 1 saatte 2 tane içmiş oldum sıkıntı olur mu acaba düşük doz diye bir şey olmaz dedim ama..
Bravo ben sporla ayağımı burkan biriyim varis yapar giyme çok canımMerhaba kızlar aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı ben işyerinde giyiyorum da aklıma takıldı 20 haftaya kadar giymeyi düşünüyorum acaba bişey olur mu
-Sunshine cım canım bir de diş ağrılarım için tavsiyene uyup sütü yoğurdu arttırdım.
Diş ağrılarım gözle görülür şekilde azaldı çok teşekkür ederim.
Bu arada bebeğe kilo aldırmak için fındık, ceviz, tahin helvası, hurma, tahin pekmez, muz da öneriyorlarmış araştırdıklarıma göre.
Son adet tarihine göre alınıyor canımBen de bi ay sonra bineceğim ilk üç ay belki radyasyon etkiler ama şuan sanmam canım ya güneşe mi gidiyoz sanki
Hiçbir şey olmaz hormon zaten tehlikeli bir şey değil
Bravo ben sporla ayağımı burkan biriyim varis yapar giyme çok canım
Ya bir de kızlar şimdi ben detaylı için randevu alacağım da benim kızın götü başı ayrı hafta çıkıyordu bacaklar normal satla uyumluydu karın bi hafta ileriydi hangisine göre alacağım?
Sata gore diye biliyorumBen de bi ay sonra bineceğim ilk üç ay belki radyasyon etkiler ama şuan sanmam canım ya güneşe mi gidiyoz sanki
Hiçbir şey olmaz hormon zaten tehlikeli bir şey değil
Bravo ben sporla ayağımı burkan biriyim varis yapar giyme çok canım
Ya bir de kızlar şimdi ben detaylı için randevu alacağım da benim kızın götü başı ayrı hafta çıkıyordu bacaklar normal satla uyumluydu karın bi hafta ileriydi hangisine göre alacağım?
Benim 94 çıkmıştı aslında şekerde 100 sınır ama hamilelikte biraz yüksek bunlar açlık tek başına bir şey ifade etmiyor 3 aylık kaçtı senin benim üç aylık 5ti90 canım benim yüksek sınırda
Ben de emin değilim kuzum ama doktorum yapalım dedi, okuduğum ve izlediğim kadarıyla da bir zararı yokmuş. Ben Kağan Kocatepe’yi referans alıyorum hep. O da öyle diyor.Kuzuu yaptıracak misin şeker yüklemesi ben çok kararsızım o konuda oğlumda yaptırmamistm ama o zaman ailede şeker yoktu şuan babam da şeker çıktı ne yapsam bilemedim TSH değerin iyi mi çok anlamıyorum
Bana yükleme yapıldı açlığım sınırda evet ama 1.saat ve 2.saat yüksek çıktı.(171-151) doktorum 1.saatin 140ı geçmemesi lazım dedi diyet verdi takipteyiz şu an.Benim 94 çıkmıştı aslında şekerde 100 sınır ama hamilelikte biraz yüksek bunlar açlık tek başına bir şey ifade etmiyor 3 aylık kaçtı senin benim üç aylık 5ti
benim yüksek değil aslında 3 küsür çıkıyor hep gebe kalmadan önce de öyleydi ama gebelikte 2 falan isteniyor o yüzden kullanıyorumBende 25 Lik kullanıyorum bazen içmeyi unutuyorum bende inşallah bişey olmaz en son tahlilde troid sınırda çıkmış dedi doktor halen kullanmaya devam ediyorum acaba gebelik bitince normale dönecek mi neden yükseldi bu hormon hiç anlamadim
Teşekkür ederimBizim grupta yok kuzum bu tahmin yapan kişilerdeneylül yada ağustos annelerinde vardı sanırıö bir arkadaş
Sanırım öyle hiç belirtim yok çok şükür. Hafif enfeksiyon var dedi en azından antibiyotiksiz geçecek oda. Çok teşekkür ederimÇok şükür canım enfeksiyon dısında güzel haberlerle cıkmışsıın enfeksiyonda zaten genelde heralde hamileliğin olmazsa olmazlarından sanırım. Rabbim şifa versin
Oy oy oyBen de perinatologa detaylıya girmiştim, her şey yolunda şükür. 604 gram olmuş 24+1 gözüküyor ortalama ölçümlerine göre. Şükürler olsun
Kilon da iyi çok almamışsın aferin dedi:)
Aldım kuzum ama çok net göremedik, sonra bidaha gelin bakalım dedi. Eşim de yoktu iyi oldu onda görsün istiyordum.Oy oy oybaya büyümüş yaaaa maşallah
Aldın mı vesikalığını
Allahım yarabbim parmak mı emiyor yoksa annesiAldım kuzum ama çok net göremedik, sonra bidaha gelin bakalım dedi. Eşim de yoktu iyi oldu onda görsün istiyordum.
Eli ağzında
Sanki öyle dimi parmak emiyor gibi. Çok değişik ya keşke hep izlesekAllahım yarabbim parmak mı emiyor yoksa annesi
Yalnız yeniden çağırması çok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?