2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sorma garibim yazık her defasında kapının önünde kalıyo Sanki neden almıyorlarsa onu da anlamıyorum. Zaten doktor kendisi ve iki çalışanıyla 3 kişiydi odada biz onlara diyomuyuz çıksınlar dışarıya diye dimi ama
Bende ilerisini pek düşünmemeye gayret ediyorum sorma İnşallah hayırlısıyla gelsinler de belki biz şanslı annelerden oluruz, gaz sıkıntısı olmayan bebişlerimiz olur. Şimdiden olumlu mesajlar yollayalım evrene

Çok şükür canım enfeksiyon dısında güzel haberlerle cıkmışsıın enfeksiyonda zaten genelde heralde hamileliğin olmazsa olmazlarından sanırım. Rabbim şifa versin

Merhaba kızlar aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı ben işyerinde giyiyorum da aklıma takıldı 20 haftaya kadar giymeyi düşünüyorum acaba bişey olur mu

Canım araştır istersen ama beniö bildiğim 2. Ay itibari ile giymeyin diyorlar

Kizlar banada yorum Suan da 17 haftaligim cinsiyetim belli degil ultrasonlarin en ufak 6 haftalık bir büyüğü 13 buyuk olanda 16.4 tahminleri alayım

Bizim grupta yok kuzum bu tahmin yapan kişilerden eylül yada ağustos annelerinde vardı sanırıö bir arkadaş

Ben de bi ay sonra bineceğim ilk üç ay belki radyasyon etkiler ama şuan sanmam canım ya güneşe mi gidiyoz sanki
Hiçbir şey olmaz hormon zaten tehlikeli bir şey değil
Merhaba kızlar aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı ben işyerinde giyiyorum da aklıma takıldı 20 haftaya kadar giymeyi düşünüyorum acaba bişey olur mu
Bravo ben sporla ayağımı burkan biriyim varis yapar giyme çok canım

Ya bir de kızlar şimdi ben detaylı için randevu alacağım da benim kızın götü başı ayrı hafta çıkıyordu bacaklar normal satla uyumluydu karın bi hafta ileriydi hangisine göre alacağım?

Ispanak, et, avakoda ve muzu blendırdan geçirip içmekte cok faydalıymıs bebeğe kilo aldırmak içiin. Ama benim doktorumun dediği şey şuanda bebek için erken son 2 ay odaklanıyoruz bebeğin kilosuna dedi

Son adet tarihine göre alınıyor canım

Sata gore diye biliyorum

Ben de emin değilim kuzum ama doktorum yapalım dedi, okuduğum ve izlediğim kadarıyla da bir zararı yokmuş. Ben Kağan Kocatepe’yi referans alıyorum hep. O da öyle diyor.

Ben de perinatologa detaylıya girmiştim, her şey yolunda şükür. 604 gram olmuş 24+1 gözüküyor ortalama ölçümlerine göre. Şükürler olsun
Kilon da iyi çok almamışsın aferin dedi:)

Benim 94 çıkmıştı aslında şekerde 100 sınır ama hamilelikte biraz yüksek bunlar açlık tek başına bir şey ifade etmiyor 3 aylık kaçtı senin benim üç aylık 5ti
Bana yükleme yapıldı açlığım sınırda evet ama 1.saat ve 2.saat yüksek çıktı.(171-151) doktorum 1.saatin 140ı geçmemesi lazım dedi diyet verdi takipteyiz şu an.

benim yüksek değil aslında 3 küsür çıkıyor hep gebe kalmadan önce de öyleydi ama gebelikte 2 falan isteniyor o yüzden kullanıyorum

Çok şükür canım enfeksiyon dısında güzel haberlerle cıkmışsıın enfeksiyonda zaten genelde heralde hamileliğin olmazsa olmazlarından sanırım. Rabbim şifa versin
Sanırım öyle hiç belirtim yok çok şükür. Hafif enfeksiyon var dedi en azından antibiyotiksiz geçecek oda. Çok teşekkür ederim

Ben de perinatologa detaylıya girmiştim, her şey yolunda şükür. 604 gram olmuş 24+1 gözüküyor ortalama ölçümlerine göre. Şükürler olsun
Kilon da iyi çok almamışsın aferin dedi:)
Oy oy oy baya büyümüş yaaaa maşallah
Aldın mı vesikalığını

Oy oy oy baya büyümüş yaaaa maşallah
Aldın mı vesikalığını
Aldım kuzum ama çok net göremedik, sonra bidaha gelin bakalım dedi. Eşim de yoktu iyi oldu onda görsün istiyordum.
Eli ağzında

Eklentiler

• 338AB4EF-3B55-4C7F-9337-D03AC3F25409.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…