Sanki öyle dimi parmak emiyor gibi. Çok değişik ya keşke hep izlesek
Ahaha onu dün ben de yaşadım doktor da söylememe gerek yok değil mi, bunu da görmemek için kör olmak lazım diye gülüyordu bacaklar açık yayılarak yatmışİnşallah bakalım ne pozlar yakalayacağız :)
Bizimki biraz edepsiz bol bol edep yerleri açıkta :)
Şimdilik alınan görüntüleri kendime benzettim hep (züğürt tesellisi ben taşıyorum bana benzeyecek)
Detaylıyı dört gözle bekliyorum resmen.
Maşallah maşallah nazar değmesin bebislereAldım kuzum ama çok net göremedik, sonra bidaha gelin bakalım dedi. Eşim de yoktu iyi oldu onda görsün istiyordum.
Eli ağzında
Yaaa vallahi insan üzülür merak ediyorlar o kadar. İlk korona bahanesiyle almıyorlardı şimdi niye almiyorsunuzSorma garibim yazık her defasında kapının önünde kalıyoSanki neden almıyorlarsa onu da anlamıyorum. Zaten doktor kendisi ve iki çalışanıyla 3 kişiydi odada biz onlara diyomuyuz çıksınlar dışarıya diye dimi ama
Bende ilerisini pek düşünmemeye gayret ediyorum sormaİnşallah hayırlısıyla gelsinler de belki biz şanslı annelerden oluruz, gaz sıkıntısı olmayan bebişlerimiz olur. Şimdiden olumlu mesajlar yollayalım evrene
Valla iyi ki gitmişim çevremdeki kimseyi dinlemedim bana da gitme dediler de çok şükür hep iyi ki dedimAaa çok iyi canım o zaman. Kıbrıs'ı da merak ediyordum ama beni vazgeçirdiler Antalya'ya gideceğiz o yüzden.
Çok sıcak mıydı?
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gider geliriz.
Ben de kasığımda iki gündür batma hissediyorum. Dün biraz da karnımda kalp atışı gibi bir ağrı hissettim. Doktorum kan yoksa korkma dedi ama tedirgin oldum. Yarın randevum var, inşallah bir şey yokturDünden beri kasığımda batma vardı doktora gittim kasıkta olan ağrılardan batmalardan korkma dedi. Karın bölgende olursa tehlikeli olabilir dedi. Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş. Ben hep kasığımda hissediyorum bebeğin hareketlerini demiştim fakat ilk kez bugün doktor göbek deliğime yakın baktı cihazla bebişe. Artık karından bakılacak sanırım. 19+1 im sadece 1 kilo almışım. kilom olduğu için evde tartılmaya korkuyorum doktora gittikçe takip ediyorum. Bebiş 294 gr çıktı. kan ve idrar tahlili yaptı. ayda bir yapıyor. idrarımda lökosit pozitif çıktı. 1 ay önce negatifti. hafif bi idrar yolu enfeksiyonun var dedi monurol verdi toz şeklinde tek kullanımlık suda karıştırılan ilaç. Ben hiç hissetmemiştim enfeksiyonum olduğunu. Belirtim yoktu. Ağrım içinde magvital diye bir ilaç verdi oda toz şeklinde sanırım. Bugün bende haberler bu şekilde :)
Ohh bi terazi kızı dahaKizlaaar benim minnagin da cinsiyeti belli oldu size de haber vermek istedim. Kız bebiş geliyorAllah hepimizinkini hayirli saglikli kılsın
Sağlık bakanlığı kurumlarında idari izni bölüp geri gelen hamilelere izinlerinin devamı için yazı geldi ve dönüyorlar geri eve 30 hazirana kadar. Şu anda 24. Haftaya ulaşmayan hamişler yani bizlerHayır tamamen kaldırıldı. Hamile arkadaşlarım geri işe başladı. İdari izin kaldırıldığı için
Arkadaşlar bu ara pek gelemiyorum ama size bir sorum var.
Yarın nasipse tatile çıkıyorum 4 günlüğüne Antalya'ya gideceğiz uçakla. Doktor okey verdi tatil için.
Fakat dün bir arkadaşımla konuşurken uçak içi radyasyon önleyici yeleklerden bahsetti.
İnternette pek bir bilgiye rastlayamadım. Bununla alakalı bilgisi olan var mı? İşe yarıyor mu yoksa kandırmaca mı acaba?
Hayırdır inşallah bir sorun mu var ?Kızlar bu haftalarda ultrasonda kanama alamı görülen var mı
Benim en başından beri şikayetim bu sadece ayakta çok duruyum ya da biraz yürüyüm çok ağrım oluyor ama bi ağır iş tutuyum asla yürüyemiyorum bile kitleniyor resmen belimKızlar aranızda bel ağrısı yaşayan var mıı. 2-3 gündür belim ağrıyor hani iş yapmamaya hatta gerekmedikce kalkmamaya çalısıyorum ama kendimide evhamlandırmak istemiyorum dedim 2-3 gün daha geçmezse doktora gitcem
Bunu bilmiyordum arkadaşıma ileteceğim. Teşekkür ederimSağlık bakanlığı kurumlarında idari izni bölüp geri gelen hamilelere izinlerinin devamı için yazı geldi ve dönüyorlar geri eve 30 hazirana kadar. Şu anda 24. Haftaya ulaşmayan hamişler yani bizleryararlanamiyoruz. Çevrenizde iznini bölüp dönenler varsa bilgilendirin. Personel işlerine sorsunlar.
Maalesef. Biz faydalanamadik onlar yararlansın en azındanBunu bilmiyordum arkadaşıma ileteceğim. Teşekkür ederimbiz yine şanssız gruptayız
Benim en başından beri şikayetim bu sadece ayakta çok duruyum ya da biraz yürüyüm çok ağrım oluyor ama bi ağır iş tutuyum asla yürüyemiyorum bile kitleniyor resmen belim
Valla bende daha ileriki ayları hiç düşünemiyorum ben bide her işi tutuyorum en son kanepeleri kaldırıp temizlik yapmıştım tek başıma gece acillik oldum bel ağrısından ertesi gün kendi doktoruma kontrolüm vardı ultrasonu koyar koymaz senin ağrın var bebek kasılı duruyor dedi anladı direkAyy internette rahim büyüdüğü için diyor hatta şey normal zamanda bel boşluğu fazla olanlar daha çok yaşarmış bu durumu. Hareketliyim de normalde aslında yürüyüşümü vs yapıyorum ama o kitlenme bende de olmaya başladı desem ki hareketsizlikten bir anda hareket edince oldu yok öyle bir şeyde. Kendime spor ayaklabı alcam şu nike yüksek bel destekli tarzları varya onlardan alayım diyorum hamilelik ilerledikce zorlayacak gibi
Akşamda sıcak canım nemli bir hırka alsam yeter çok sevindim iyi tatillerLara'ya canım :) Yarın uçuyoruz nasipse.
Hırka alacağım sadece hep elbise onun dışında akşam hava nasıl?
Aa adını mı değiştirdin? Fotodan tanıdım. Ya çok şükür her şey yolunda ama detaylı ultrasonda kanama alanları gördü doktor. Takipte olacağız dedi. Merak ettim ben de yaşayan var mı diyeHayırdır inşallah bir sorun mu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?