Aynen değiştirdimAa adını mı değiştirdin? Fotodan tanıdım. Ya çok şükür her şey yolunda ama detaylı ultrasonda kanama alanları gördü doktor. Takipte olacağız dedi. Merak ettim ben de yaşayan var mı diye
Hayır bir şey demedi ilaçlarına devam et dedi her zamanki gibi iki hafta sonrasına çağırdı. Napayım dedim yapacak bir şey yok takip edeceğiz dediAynen değiştirdimtopik sahibinde adım yazıyor diye farkedersiniz sandım demedim bi şey :)
Doktor istirahat et filan dedi mi peki ? Dikkat et kendine canım.
Bir daha ne zaman kontrole çağırdı ?
Sen yine de yapabilirsen istirahat et canımHayır bir şey demedi ilaçlarına devam et dedi her zamanki gibi iki hafta sonrasına çağırdı. Napayım dedim yapacak bir şey yok takip edeceğiz dedi
Olabildiğince dikkat edicem ben dediğin gibi teşekkür ederim canımSen yine de yapabilirsen istirahat et canım
Ağıra zorlama uzun süre ayakta kalma
Uzun yürüyüşler yapma ne olur ne olmaz
Netflix and chillBu ara bende uyuyamama problemi baş gösterdi
Heyecandan uyuyamıyorum galiba ben, açtım göbeğimi hareket etsin diye bekliyorum ediyor da şükürler olsunNetflix and chill
Yavrum sen dışarda çalışıyorsun uyanık durma.
ben gider öğlen vakti güzellik uykumu alırım sen ne yapacaksın
Valla bende daha ileriki ayları hiç düşünemiyorum ben bide her işi tutuyorum en son kanepeleri kaldırıp temizlik yapmıştım tek başıma gece acillik oldum bel ağrısından ertesi gün kendi doktoruma kontrolüm vardı ultrasonu koyar koymaz senin ağrın var bebek kasılı duruyor dedi anladı direk
Bu ara bende uyuyamama problemi baş gösterdi
Heyecandan uyuyamıyorum galiba ben, açtım göbeğimi hareket etsin diye bekliyorum ediyor da şükürler olsun
Öyle olunca da uyku gelmiyor galiba. Benim bebeğim tam bir gece bebesi galiba bu o mu demek :)
Oh uyu canım uyu, bizim yerimize de uyursun. Tetanoz ağrı yaptı mı??
Oyyyy seni yerimHeyecandan uyuyamıyorum galiba ben, açtım göbeğimi hareket etsin diye bekliyorum ediyor da şükürler olsun
Öyle olunca da uyku gelmiyor galiba. Benim bebeğim tam bir gece bebesi galiba bu o mu demek :)
öğlen uykuları benim canım yaEski televizyon dizilerine sardım ben en son adını feriha koydum dizisini bitirdim sıla dizisine başladımhamileliğin ilk ayları uykudan kafamı kaldıramazdım simdi uyuyamıyorum resmen ama son trimesterda tekrar uyuklama başlıyormuş sanırım
Oyyyy seni yerimdışardan titremeler de görünüyor çok güzel değil mi
Benimki de çok oynak olacak herhalde. 2 gündür müziğe aşırı tepki veriyorbabası geldiğinde hareket etmiyordu açtım sevdiği müzikleri gümbür gümbür
Bilemiyorum ki sadece geceleri biz dinlenirken uyanıyorlar diye biliyorumgündüz amniyon sıvısı içerisinde hareket ile uyuyorlarmış, biz yattığımızda hareket kesilince uyanıyorlarmış
Kuzum tetanoz hiç ağrı yapmadı ben de çok şaşkınım. Şükür ki Böyle geçti gitti ilk doz herhalde
öğlen uykuları benim canım yasizin gelmiyor mu
En azından Yarım saat filan kestiriyorum çok iyi geliyor
Anladım teşekkürlerEvet alttan muayene etti, zaten antibiyotik tedavisi görmüştüm ona rağmen geçmedi arttı akıntım. Mantar olduğu için tetiklenmiştir dedi. Gynomax değildi gyno ile başlıyordu ama adını unuttum. İki adet fitil vardı içinde.
Yakın zamanda bi arkadaşım doğum yaptım benim de, geçen halının üzerinde uyuyakalmışım diyorAnnesi öyle deme sen gene valla doğunca gece nöbetleri kötü oluyor evde kimse uyuyamaz valla
Uygulamada yazıyordu evet, amniyon sıvısı durgunlaşınca bebek uyanıyor diye.Oyyyy seni yerimdışardan titremeler de görünüyor çok güzel değil mi
Benimki de çok oynak olacak herhalde. 2 gündür müziğe aşırı tepki veriyorbabası geldiğinde hareket etmiyordu açtım sevdiği müzikleri gümbür gümbür
Bilemiyorum ki sadece geceleri biz dinlenirken uyanıyorlar diye biliyorumgündüz amniyon sıvısı içerisinde hareket ile uyuyorlarmış, biz yattığımızda hareket kesilince uyanıyorlarmış
Kuzum tetanoz hiç ağrı yapmadı ben de çok şaşkınım. Şükür ki Böyle geçti gitti ilk doz herhalde
öğlen uykuları benim canım yasizin gelmiyor mu
En azından Yarım saat filan kestiriyorum çok iyi geliyor
Bir şey yoktur canım bende çok tedirgin gittim ama doktor normal sıkıntı yok dedi magnezyum verdi. Dün akşam magnezyumu içtim sabah uyandığımda batma ağrı hiç olmadı.Ben de kasığımda iki gündür batma hissediyorum. Dün biraz da karnımda kalp atışı gibi bir ağrı hissettim. Doktorum kan yoksa korkma dedi ama tedirgin oldum. Yarın randevum var, inşallah bir şey yoktur
Allahım sabır versin canım benim.Kızlar bebeğinize kendinize dikkat edin ben kötüyüm psikolojim cok kötü hastanede yatıyorum bebeğimin suyu tamamen geldi fakat kalbi atıyor bugun heyet kararıyla onay verdim cok direndim. Ama kendi saglığım için onun kalbinin durmasına onay verdim zaten hiç yaşama sansı yokmuş. Bu cok büyük tarifsiz Bi acı ve 3. Defa başıma geliyor. Rabbim kimseyi evlatlarıya sınamasın. Rabbim sabrını versin bana dua edin. Ruhsal olarak çoktüm. Bana dua edin sağlıklı evlatlarım olsun bundan sonrası için. Doğumda ettiğiniz dualar kabul olurmuş benide o dualarda eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin. Bu tarifsiz acı hiç birinize ugramasın inşallah..
Gündüz biz hareketli olunca sallanıyorlarmış beşik gibiHeyecandan uyuyamıyorum galiba ben, açtım göbeğimi hareket etsin diye bekliyorum ediyor da şükürler olsun
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğinize kendinize dikkat edin ben kötüyüm psikolojim cok kötü hastanede yatıyorum bebeğimin suyu tamamen geldi fakat kalbi atıyor bugun heyet kararıyla onay verdim cok direndim. Ama kendi saglığım için onun kalbinin durmasına onay verdim zaten hiç yaşama sansı yokmuş. Bu cok büyük tarifsiz Bi acı ve 3. Defa başıma geliyor. Rabbim kimseyi evlatlarıya sınamasın. Rabbim sabrını versin bana dua edin. Ruhsal olarak çoktüm. Bana dua edin sağlıklı evlatlarım olsun bundan sonrası için. Doğumda ettiğiniz dualar kabul olurmuş benide o dualarda eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin. Bu tarifsiz acı hiç birinize ugramasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?