2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aa adını mı değiştirdin? Fotodan tanıdım. Ya çok şükür her şey yolunda ama detaylı ultrasonda kanama alanları gördü doktor. Takipte olacağız dedi. Merak ettim ben de yaşayan var mı diye
Aynen değiştirdim topik sahibinde adım yazıyor diye farkedersiniz sandım demedim bi şey :)
Doktor istirahat et filan dedi mi peki ? Dikkat et kendine canım.
Bir daha ne zaman kontrole çağırdı ?

Aynen değiştirdim topik sahibinde adım yazıyor diye farkedersiniz sandım demedim bi şey :)
Doktor istirahat et filan dedi mi peki ? Dikkat et kendine canım.
Bir daha ne zaman kontrole çağırdı ?
Hayır bir şey demedi ilaçlarına devam et dedi her zamanki gibi iki hafta sonrasına çağırdı. Napayım dedim yapacak bir şey yok takip edeceğiz dedi

Hayır bir şey demedi ilaçlarına devam et dedi her zamanki gibi iki hafta sonrasına çağırdı. Napayım dedim yapacak bir şey yok takip edeceğiz dedi
Sen yine de yapabilirsen istirahat et canım
Ağıra zorlama uzun süre ayakta kalma
Uzun yürüyüşler yapma ne olur ne olmaz

Netflix and chill
Yavrum sen dışarda çalışıyorsun uyanık durma.
ben gider öğlen vakti güzellik uykumu alırım sen ne yapacaksın
Heyecandan uyuyamıyorum galiba ben, açtım göbeğimi hareket etsin diye bekliyorum ediyor da şükürler olsun
Öyle olunca da uyku gelmiyor galiba. Benim bebeğim tam bir gece bebesi galiba bu o mu demek :)

Oh uyu canım uyu, bizim yerimize de uyursun. Tetanoz ağrı yaptı mı??

Ya canım o kadar abartma lütfen temizliği bebeğini düşün normal standart yap yeter. Allah korusun bebeğe zarar verirsin. Dikkatli ol bence sağlıkla kucağına aldıktan sonra istediğin temizliği istediğin şekilde yap

Bu ara bende uyuyamama problemi baş gösterdi

Eski televizyon dizilerine sardım ben en son adını feriha koydum dizisini bitirdim sıla dizisine başladım hamileliğin ilk ayları uykudan kafamı kaldıramazdım simdi uyuyamıyorum resmen ama son trimesterda tekrar uyuklama başlıyormuş sanırım

Annesi öyle deme sen gene valla doğunca gece nöbetleri kötü oluyor evde kimse uyuyamaz valla

Oyyyy seni yerim dışardan titremeler de görünüyor çok güzel değil mi

Benimki de çok oynak olacak herhalde. 2 gündür müziğe aşırı tepki veriyor babası geldiğinde hareket etmiyordu açtım sevdiği müzikleri gümbür gümbür
Bilemiyorum ki sadece geceleri biz dinlenirken uyanıyorlar diye biliyorum gündüz amniyon sıvısı içerisinde hareket ile uyuyorlarmış, biz yattığımızda hareket kesilince uyanıyorlarmış

Kuzum tetanoz hiç ağrı yapmadı ben de çok şaşkınım. Şükür ki Böyle geçti gitti ilk doz herhalde

öğlen uykuları benim canım ya sizin gelmiyor mu
En azından Yarım saat filan kestiriyorum çok iyi geliyor

Yok gelmiyor uyku öğlenleri artık

Anladım teşekkürler

Annesi öyle deme sen gene valla doğunca gece nöbetleri kötü oluyor evde kimse uyuyamaz valla
Yakın zamanda bi arkadaşım doğum yaptım benim de, geçen halının üzerinde uyuyakalmışım diyor
Uykusuzluk en zoru galiba, bebekler iyi olsun da varsın katlanalım.
Uygulamada yazıyordu evet, amniyon sıvısı durgunlaşınca bebek uyanıyor diye.

Ben dün ultrasondayken doktor renkli görüntüyü açtı o zaman çok net şekilde elini aşağıdan yüzüne götürdüğünü ve tüm vücut olarak dönme hareketi yaptığını gördüm ama o zaman hissetmiyordum hiç mesela, dört dönüyorlar belli ki ama çoğunu hissetmiyoruz.

Bir de dünkü görüntüde plesantayı gösterdi, bildiğin benim direkt göbek altındaki katmanda plesanta var kalın şekilde o yüzden benim bu kıpırtı olarak hissettiklerimin içerdeki karşılığı tekme ama ben ancak bu kadarını hissedebiliyorum arada plesanta olduğundan

Sen benden çok erken hissetmeye başladın zamanla da güçlendi güçlenecek

Ben de kasığımda iki gündür batma hissediyorum. Dün biraz da karnımda kalp atışı gibi bir ağrı hissettim. Doktorum kan yoksa korkma dedi ama tedirgin oldum. Yarın randevum var, inşallah bir şey yoktur
Bir şey yoktur canım bende çok tedirgin gittim ama doktor normal sıkıntı yok dedi magnezyum verdi. Dün akşam magnezyumu içtim sabah uyandığımda batma ağrı hiç olmadı.

Günaydın kızlar. Ben bebişin hareketlerini hep gündüz işteyken hissediyorum. Akşamları pek hareket etmiyor. Özellikle sabahları 8-10 arası çok hareketli. Dün akşam 10 gibi biraz kötüydüm. Hamilelikte olan duygu değişimini ilk kez yaşadım sanırım. Durup dururken ortada bir şey yokken ağlamaya başladım. Yatağa girdim uyumak için ama hala ağlıyorum. Öyle bir hareketlendi ki anlatamam ilk kez bu kadar net ve uzun sürdü hareketleri. Anne ben yanındayım üzülme dedi sanki. Çok duygulandım

Kızlar bebeğinize kendinize dikkat edin ben kötüyüm psikolojim cok kötü hastanede yatıyorum bebeğimin suyu tamamen geldi fakat kalbi atıyor bugun heyet kararıyla onay verdim cok direndim. Ama kendi saglığım için onun kalbinin durmasına onay verdim zaten hiç yaşama sansı yokmuş. Bu cok büyük tarifsiz Bi acı ve 3. Defa başıma geliyor. Rabbim kimseyi evlatlarıya sınamasın. Rabbim sabrını versin bana dua edin. Ruhsal olarak çoktüm. Bana dua edin sağlıklı evlatlarım olsun bundan sonrası için. Doğumda ettiğiniz dualar kabul olurmuş benide o dualarda eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin. Bu tarifsiz acı hiç birinize ugramasın inşallah..

Allahım sabır versin canım benim.
Sen ve özellikle bebeğini kaybeden tüm anneler hep dualarımdasınız.
Yaşadıkların çok zor. Rabbim acını hafifletsin en kısa en güzel zamanda sağlıklı kolay bir gebelikle ve vakitli doğacak bebeklerle ailecek yüzünüzü güldürsün, bir daha elem keder uğramasın inşallah..

Gündüz biz hareketli olunca sallanıyorlarmış beşik gibi ondan uyuyorlar sanırım çünkü benimkide hep gece uyanık

Çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda bütün dertlerini gelip götürecek bir evlat nasip etsin inşAllah Rabbim sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…