- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldümKızlar bebeğinize kendinize dikkat edin ben kötüyüm psikolojim cok kötü hastanede yatıyorum bebeğimin suyu tamamen geldi fakat kalbi atıyor bugun heyet kararıyla onay verdim cok direndim. Ama kendi saglığım için onun kalbinin durmasına onay verdim zaten hiç yaşama sansı yokmuş. Bu cok büyük tarifsiz Bi acı ve 3. Defa başıma geliyor. Rabbim kimseyi evlatlarıya sınamasın. Rabbim sabrını versin bana dua edin. Ruhsal olarak çoktüm. Bana dua edin sağlıklı evlatlarım olsun bundan sonrası için. Doğumda ettiğiniz dualar kabul olurmuş benide o dualarda eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin. Bu tarifsiz acı hiç birinize ugramasın inşallah..
Oysss maşallah benim pasamaBen de emin değilim kuzum ama doktorum yapalım dedi, okuduğum ve izlediğim kadarıyla da bir zararı yokmuş. Ben Kağan Kocatepe’yi referans alıyorum hep. O da öyle diyor.
Ben de perinatologa detaylıya girmiştim, her şey yolunda şükür. 604 gram olmuş 24+1 gözüküyor ortalama ölçümlerine göre. Şükürler olsun
Kilon da iyi çok almamışsın aferin dedi:)
Renkli de gördüm kuzum hatta renklideyken dönmeye başladı çok güzeldiOysss maşallah benim pasamaherşeyin yolunda olması çok sevindirici nasıl renkli de yüzünü gördn mu güzel annesi bugün doktora gideceğim bende bakalım seker yüklemesi yapalım derse yaptırırım heralde ilk oğlumda yaptırmamistm
Yakın zamanda bi arkadaşım doğum yaptım benim de, geçen halının üzerinde uyuyakalmışım diyor
Uykusuzluk en zoru galiba, bebekler iyi olsun da varsın katlanalım.
Uygulamada yazıyordu evet, amniyon sıvısı durgunlaşınca bebek uyanıyor diye.
Ben dün ultrasondayken doktor renkli görüntüyü açtı o zaman çok net şekilde elini aşağıdan yüzüne götürdüğünü ve tüm vücut olarak dönme hareketi yaptığını gördüm ama o zaman hissetmiyordum hiç mesela, dört dönüyorlar belli ki ama çoğunu hissetmiyoruz.
Bir de dünkü görüntüde plesantayı gösterdi, bildiğin benim direkt göbek altındaki katmanda plesanta var kalın şekilde o yüzden benim bu kıpırtı olarak hissettiklerimin içerdeki karşılığı tekme ama ben ancak bu kadarını hissedebiliyorum arada plesanta olduğundan
Sen benden çok erken hissetmeye başladın zamanla da güçlendi güçlenecek
Kızlar bebeğinize kendinize dikkat edin ben kötüyüm psikolojim cok kötü hastanede yatıyorum bebeğimin suyu tamamen geldi fakat kalbi atıyor bugun heyet kararıyla onay verdim cok direndim. Ama kendi saglığım için onun kalbinin durmasına onay verdim zaten hiç yaşama sansı yokmuş. Bu cok büyük tarifsiz Bi acı ve 3. Defa başıma geliyor. Rabbim kimseyi evlatlarıya sınamasın. Rabbim sabrını versin bana dua edin. Ruhsal olarak çoktüm. Bana dua edin sağlıklı evlatlarım olsun bundan sonrası için. Doğumda ettiğiniz dualar kabul olurmuş benide o dualarda eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin. Bu tarifsiz acı hiç birinize ugramasın inşallah..
Zaman zaman benim de ağrıyor ama yoruldugumda oluyor sanırım hatta doktoruma da söyledim ama bişey demediKızlar aranızda bel ağrısı yaşayan var mıı. 2-3 gündür belim ağrıyor hani iş yapmamaya hatta gerekmedikce kalkmamaya çalısıyorum ama kendimide evhamlandırmak istemiyorum dedim 2-3 gün daha geçmezse doktora gitcem
Merhaba bende devlet memuruyum hiç duymadım böyle birşey sadece sağlık bakanlığında mi geçerli yoksa tüm bakanlıklarda mi birde 24 hafta sonrası herkese izin vermeleri gerekir o zaman yaSağlık bakanlığı kurumlarında idari izni bölüp geri gelen hamilelere izinlerinin devamı için yazı geldi ve dönüyorlar geri eve 30 hazirana kadar. Şu anda 24. Haftaya ulaşmayan hamişler yani bizleryararlanamiyoruz. Çevrenizde iznini bölüp dönenler varsa bilgilendirin. Personel işlerine sorsunlar.
Sağlık bakanlığı kendi kurumları için yazdı. Diğer bakanlıklarda var mıdır böyle bir yazı bilmiyorum. Bu sadece izne ayrılıp mağdur kalanların mağduriyetlerini gidermek için sanırım. Zaten 30 hazirana kadar izin süresi. Biz anca 24 olacaz o tarihlerdeMerhaba bende devlet memuruyum hiç duymadım böyle birşey sadece sağlık bakanlığında mi geçerli yoksa tüm bakanlıklarda mi birde 24 hafta sonrası herkese izin vermeleri gerekir o zaman ya
Canım bel ağrısıyla birlikte çatı ağrısı da yaşıyorum ben doktor normal dedi her zamanki gibi ama benim çatı ağrısı daha çoktu. Daha kötüye gidersen bi git doktora ben bu ara çok yürüyüşte yapmıştım dinlen o kadar yürüme dediKızlar aranızda bel ağrısı yaşayan var mıı. 2-3 gündür belim ağrıyor hani iş yapmamaya hatta gerekmedikce kalkmamaya çalısıyorum ama kendimide evhamlandırmak istemiyorum dedim 2-3 gün daha geçmezse doktora gitcem
Canım bel ağrısıyla birlikte çatı ağrısı da yaşıyorum ben doktor normal dedi her zamanki gibi ama benim çatı ağrısı daha çoktu. Daha kötüye gidersen bi git doktora ben bu ara çok yürüyüşte yapmıştım dinlen o kadar yürüme dedi
Ama sen evdesin anladığım kadarıyla belki magnezyum falan önerir
Ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor Rabbim sabrınızı artırsın en kısa zamanda sağlıkla kardeşine kavuşun siz ve diğer kayıp veren arkadaşlarımıza metanet diliyorumBugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
riskli mi gebelik?Kızlar aranızda bel ağrısı yaşayan var mıı. 2-3 gündür belim ağrıyor hani iş yapmamaya hatta gerekmedikce kalkmamaya çalısıyorum ama kendimide evhamlandırmak istemiyorum dedim 2-3 gün daha geçmezse doktora gitcem
Allah sabır versin inşallahBugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
Zaman zaman benim de ağrıyor ama yoruldugumda oluyor sanırım hatta doktoruma da söyledim ama bişey demedi
Bugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
riskli mi gebelik?
anladım canım. kalkmıyorum deyince riskliYok canım başlarda kanamam vardı da ama 12. Hafta itibariyle geçti çok şükür. Hani ağrı fazla olduğu için ayakta durup iş yapıp iyice tetiklememek adına yatma moduna geçmiştim. Yoksa 12. Haftadan beri düzenli yürüyüş günlük aktivitelerimi vs rahatlıkla yapabiliyorum
Allahım sabırlar versin.Bugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?