2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm Allah sabır versin, yüreğini ferahlatsın inşallah. Bir sonraki hamileliğini sağlıkla geçirip, sağlıkla evlat sahibi ol inşallah

Oysss maşallah benim pasama herşeyin yolunda olması çok sevindirici nasıl renkli de yüzünü gördn mu güzel annesi bugün doktora gideceğim bende bakalım seker yüklemesi yapalım derse yaptırırım heralde ilk oğlumda yaptırmamistm

Renkli de gördüm kuzum hatta renklideyken dönmeye başladı çok güzeldi

Sen de güzel haberlerle dön şeker yüklemesi için doktorunun görüşünü de merak ediyorum haber verir misin?

Öyle tabi kuzum orasıı onlar iyi olsun sağlıkla doğsunlar sağlıkla büyüsünler de. Kendi annelerimize babalarımıza bakıyorum hala evli olsak bile hayatları biz olmusuz. Gelmişler 55 yaşına bakın hayatınıza ama akılları elleri hala bizde. Zaten hamile kaldığımız günden itibaren bizler için ben kavramını bitmiş oldu. Hem bir söz varya ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna diye tam bir hayat özeti

Rabbim acını dindirip yeniden sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin. Çok üzgünüm Allah yardımcın olsun inşallah dualarımda olacaksın

Zaman zaman benim de ağrıyor ama yoruldugumda oluyor sanırım hatta doktoruma da söyledim ama bişey demedi

Merhaba bende devlet memuruyum hiç duymadım böyle birşey sadece sağlık bakanlığında mi geçerli yoksa tüm bakanlıklarda mi birde 24 hafta sonrası herkese izin vermeleri gerekir o zaman ya

Merhaba bende devlet memuruyum hiç duymadım böyle birşey sadece sağlık bakanlığında mi geçerli yoksa tüm bakanlıklarda mi birde 24 hafta sonrası herkese izin vermeleri gerekir o zaman ya
Sağlık bakanlığı kendi kurumları için yazdı. Diğer bakanlıklarda var mıdır böyle bir yazı bilmiyorum. Bu sadece izne ayrılıp mağdur kalanların mağduriyetlerini gidermek için sanırım. Zaten 30 hazirana kadar izin süresi. Biz anca 24 olacaz o tarihlerde

Canım bel ağrısıyla birlikte çatı ağrısı da yaşıyorum ben doktor normal dedi her zamanki gibi ama benim çatı ağrısı daha çoktu. Daha kötüye gidersen bi git doktora ben bu ara çok yürüyüşte yapmıştım dinlen o kadar yürüme dedi
Ama sen evdesin anladığım kadarıyla belki magnezyum falan önerir

Aynen kuzum evdeyim de bakalım takip ediyorum işte geçmezse görüşcem doktorumla biraz daha iyiyim ama bugün. Ay ben hamilelik için işi bıraktım mobilya satış içindeyim bazaları aç kapat müşterinin aldıgı tekstili taşıyoruz vs o yüzden bıraktım o yönü olmasa bazen dönmeyi çok istiyorum evde çok bunaldıım

Bugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
Ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor Rabbim sabrınızı artırsın en kısa zamanda sağlıkla kardeşine kavuşun siz ve diğer kayıp veren arkadaşlarımıza metanet diliyorum

riskli mi gebelik?

Bugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın

Rabbim sabır versin insallah. En yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun

riskli mi gebelik?

Yok canım başlarda kanamam vardı da ama 12. Hafta itibariyle geçti çok şükür. Hani ağrı fazla olduğu için ayakta durup iş yapıp iyice tetiklememek adına yatma moduna geçmiştim. Yoksa 12. Haftadan beri düzenli yürüyüş günlük aktivitelerimi vs rahatlıkla yapabiliyorum

anladım canım. kalkmıyorum deyince riskli
sandım. öyle arkadaşlarım vardı da

Allahım sabırlar versin.
çok üzgünüm. rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve kolay bir gebelik ve vakitli bir doğumla mükafatlandırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…