anladım canım. kalkmıyorum deyince riskli
sandım. öyle arkadaşlarım vardı da
Benim ismim niye yok@Pamukportakal
@AryAres
E Eymen58em
@Zecka
@Hhmmtt
@Es1a1
@GozdeGozde45
Onesun
@Moiraine
@virgovirgo
@Cansunil
@melinya
@Papatyaa123
K ı z l a a a r r r r
Bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldu mu bakalım?
İyi geceler@Pamukportakal
@AryAres
E Eymen58em
@Zecka
@Hhmmtt
@Es1a1
@GozdeGozde45
Onesun
@Moiraine
@virgovirgo
@Cansunil
@melinya
@Papatyaa123
K ı z l a a a r r r r
Bi listeye bak Sadece sen mi eksik kaldın senceBenim ismim niye yok
Oy maşallahİyi gecelerbugün kontrolüm vardı evet üçüncü oğlumuz geliyormuş. Ayrıntılı ultrasonumuzda yapıldı çok şükür bı sıkıntımız yokmuş ilginiz için teşekkür ederim bu arada
Bi listeye bak Sadece sen mi eksik kaldın sence
Sen de sordurma söyle işte
Oy maşallah
Gözünüz Aydın
Allah kolaylık da versinbir evde 4 erkek güzel ama çok da zor
Hoşgeldiniz :)
tabloya eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Bahsettiğin ağrıyı ya da zonklama sancı mı desem yaşıyorum ben ara ara. Son 3 gündür de kuyruk sokumu üstü fena sancılı ağrıyordu 9 aylık gebe gibi oturup kalkmaya çalışıyordum
Doktoruma göre hepsi normal. Hatta Bebiş büyüyüp ağırlaştıkça artabilir dedi. Siz de bi doktorunuza sorun isterseniz ama içiniz rahat olsun.
Yavaş oturup kalkmaya çalışın gevşiyor bağlarımız hep
En azından negatif gelmiş önlem Alman cok iyi olmuş canım. Çok geçmiş olsun.
Tuvalete çıkarken özellikle cok alt karın san
Yaaa hiç sorma ben ucuyle zor basediyordumBi listeye bak Sadece sen mi eksik kaldın sence
Sen de sordurma söyle işte
Oy maşallah
Gözünüz Aydın
Allah kolaylık da versinbir evde 4 erkek güzel ama çok da zor
Yaaa hiç sorma ben ucuyle zor basediyordumBide 8 yıl aradan sonra geliyor oğluşum hayırlısı bakalım Allah kolaylık verecek insallah öyle imiş ediyorum yani
Amin canım amin inşallah Rabbim sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi bı şekilde halloluyor işte
Oooo 8 yılsa size şimdi mis gibi yeniden bi bebiş sevme fırsatı doğmuş.maşallah ya.
ben rabbimin dağına göre kar verdiğini düşünenlerdenim. sende o güç kuvvet vardır merak etme :)
zaten diğerleri de büyümüş. abiliklerini de yaparlar :)
Evett kız bebek bekliyoruz@Pamukportakal
@AryAres
E Eymen58em
@Zecka
@Hhmmtt
@Es1a1
@GozdeGozde45
Onesun
@Moiraine
@virgovirgo
@Cansunil
@melinya
@Papatyaa123
K ı z l a a a r r r r
18. Haftadan beri çok sık olarak yaşıyorum aynı sıkıntıyı 24 oldum çok şükür azaldı, yine burada veya başka konuda bir arkadaşın tavsiyesi ile doktoruma danışarak magnezyum ve kalsiyum dozunun artırılması, bol su, süt ve ürünlerinin tüketiminin artırılması ile sertlik ve kasılmaların azaldığını düşünüyorum. Çalışmıyorum şuan bol istirahat etme şansım var onu da sonuna kadar kullanıyorum. Vesilenizle de o arkadaştan da allah razı olsun diyeyimSelam kızlar dün çok karnımın içinde sertleşmeler olunca doktora 3 gün erken gittim bugün. Bebek şükür gayet iyi rahim ağzım iyi hiç kısalma yok. Ultrasonda görülen hiçbir sıkıntı yok. Bu yüzden de doktor yapacak bir şey yok diyor. Neden böyle oluyor anlamıyorum..
merhabalar benimde 18.haftaya girmemle başladı şükür bugün 20.haftaya girdim ama devam ediyor. bende çalışmıyorum dinleniyorum bol bol fakat benim zaten dinlenirken oluyor bu olay, yürürken hareket eden derken sıkıntı yok ne zaman yatıyorum uzanıyorum başlıyor… magnezyum verdi doktorum 2 haftadır içiyorum. bazı günler az oluyor bazı günler fazla. bu durum size bir sıkıntı yaşattı mı rahim uzunluğunda kısalma vs gibi? erken doğumu tetikler diye korkuyorum allah korusun yoksa benim için sorun değil. 2 haftadır yaşıyorum ve hala aynı rahim uzunluğu kısalma yok o yüzden rahatladım biraz.18. Haftadan beri çok sık olarak yaşıyorum aynı sıkıntıyı 24 oldum çok şükür azaldı, yine burada veya başka konuda bir arkadaşın tavsiyesi ile doktoruma danışarak magnezyum ve kalsiyum dozunun artırılması, bol su, süt ve ürünlerinin tüketiminin artırılması ile sertlik ve kasılmaların azaldığını düşünüyorum. Çalışmıyorum şuan bol istirahat etme şansım var onu da sonuna kadar kullanıyorum. Vesilenizle de o arkadaştan da allah razı olsun diyeyim
Çok şükür rahim boyunda kısalmalara sebep olmuyor yalancı kasılmalar bazı gebeliklerde erken olabiliyor dedi doktorum hatta ona kalırsa hiçbir seyim yok gibi davranıyor ama ben biraz fazla evhamlıyım tedbir amaçlı erken doğum riski için ciğer geliştirici iğne verdi bu hafta oldum. Sizin öyle bi duruma ihtiyacınız yoktur belkimerhabalar benimde 18.haftaya girmemle başladı şükür bugün 20.haftaya girdim ama devam ediyor. bende çalışmıyorum dinleniyorum bol bol fakat benim zaten dinlenirken oluyor bu olay, yürürken hareket eden derken sıkıntı yok ne zaman yatıyorum uzanıyorum başlıyor… magnezyum verdi doktorum 2 haftadır içiyorum. bazı günler az oluyor bazı günler fazla. bu durum size bir sıkıntı yaşattı mı rahim uzunluğunda kısalma vs gibi? erken doğumu tetikler diye korkuyorum allah korusun yoksa benim için sorun değil. 2 haftadır yaşıyorum ve hala aynı rahim uzunluğu kısalma yok o yüzden rahatladım biraz.
Allah yüreğinize ferahlık versinArkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
anladım çok teşekkür ederimÇok şükür rahim boyunda kısalmalara sebep olmuyor yalancı kasılmalar bazı gebeliklerde erken olabiliyor dedi doktorum hatta ona kalırsa hiçbir seyim yok gibi davranıyor ama ben biraz fazla evhamlıyım tedbir amaçlı erken doğum riski için ciğer geliştirici iğne verdi bu hafta oldum. Sizin öyle bi duruma ihtiyacınız yoktur belki
Evet allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak :)Amin canım amin inşallah Rabbim sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi bı şekilde halloluyor iştesizin ilk bebek mi
sağlıkla gelsin minnoş gözünüz aydın :)Evett kız bebek bekliyoruzbenim hamileliğimde riskler devam ediyor hala istirahat halindeyim, rahimdeki kanama alanı iki hafta önce kapandı cok şükür ancak uzun süren (yaklaşık 2 ay) kanama olduğu icin bundan sonrası hep dikkat ederek geçireceğim.. ikili testler ayrıntılı ultrason vs cok güzel sorunsuz geçti umarım zamanında hayırlısıyla doğum yaparız
o kesin benim18. Haftadan beri çok sık olarak yaşıyorum aynı sıkıntıyı 24 oldum çok şükür azaldı, yine burada veya başka konuda bir arkadaşın tavsiyesi ile doktoruma danışarak magnezyum ve kalsiyum dozunun artırılması, bol su, süt ve ürünlerinin tüketiminin artırılması ile sertlik ve kasılmaların azaldığını düşünüyorum. Çalışmıyorum şuan bol istirahat etme şansım var onu da sonuna kadar kullanıyorum. Vesilenizle de o arkadaştan da allah razı olsun diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?