2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim ismim niye yok
Bi listeye bak Sadece sen mi eksik kaldın sence
Sen de sordurma söyle işte
Oy maşallah
Gözünüz Aydın
Allah kolaylık da versin bir evde 4 erkek güzel ama çok da zor

Kızlar reglin 10. İğnenin 9.gunundeyim e2 444 çıktı ama iğneyi vurmadan kan verdim yani bu değerin üstüne 2 ignem daha var sizce nasıl sonuc
Reglin 5. İğnenin 4.gunu e2 52 çıkmıştı yine kan verdikten sonra iğne vurulmustum.

Bi listeye bak Sadece sen mi eksik kaldın sence
Sen de sordurma söyle işte

Oy maşallah
Gözünüz Aydın
Allah kolaylık da versin bir evde 4 erkek güzel ama çok da zor
Yaaa hiç sorma ben ucuyle zor basediyordum Bide 8 yıl aradan sonra geliyor oğluşum hayırlısı bakalım Allah kolaylık verecek insallah öyle imiş ediyorum yani

Yaaa hiç sorma ben ucuyle zor basediyordum Bide 8 yıl aradan sonra geliyor oğluşum hayırlısı bakalım Allah kolaylık verecek insallah öyle imiş ediyorum yani

Oooo 8 yılsa size şimdi mis gibi yeniden bi bebiş sevme fırsatı doğmuş. maşallah ya.
ben rabbimin dağına göre kar verdiğini düşünenlerdenim. sende o güç kuvvet vardır merak etme :)
zaten diğerleri de büyümüş. abiliklerini de yaparlar :)

Selam kızlar dün çok karnımın içinde sertleşmeler olunca doktora 3 gün erken gittim bugün. Bebek şükür gayet iyi rahim ağzım iyi hiç kısalma yok. Ultrasonda görülen hiçbir sıkıntı yok. Bu yüzden de doktor yapacak bir şey yok diyor. Neden böyle oluyor anlamıyorum..

Amin canım amin inşallah Rabbim sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi bı şekilde halloluyor işte sizin ilk bebek mi

Evett kız bebek bekliyoruz benim hamileliğimde riskler devam ediyor hala istirahat halindeyim, rahimdeki kanama alanı iki hafta önce kapandı cok şükür ancak uzun süren (yaklaşık 2 ay) kanama olduğu icin bundan sonrası hep dikkat ederek geçireceğim.. ikili testler ayrıntılı ultrason vs cok güzel sorunsuz geçti umarım zamanında hayırlısıyla doğum yaparız

18. Haftadan beri çok sık olarak yaşıyorum aynı sıkıntıyı 24 oldum çok şükür azaldı, yine burada veya başka konuda bir arkadaşın tavsiyesi ile doktoruma danışarak magnezyum ve kalsiyum dozunun artırılması, bol su, süt ve ürünlerinin tüketiminin artırılması ile sertlik ve kasılmaların azaldığını düşünüyorum. Çalışmıyorum şuan bol istirahat etme şansım var onu da sonuna kadar kullanıyorum. Vesilenizle de o arkadaştan da allah razı olsun diyeyim

merhabalar benimde 18.haftaya girmemle başladı şükür bugün 20.haftaya girdim ama devam ediyor. bende çalışmıyorum dinleniyorum bol bol fakat benim zaten dinlenirken oluyor bu olay, yürürken hareket eden derken sıkıntı yok ne zaman yatıyorum uzanıyorum başlıyor… magnezyum verdi doktorum 2 haftadır içiyorum. bazı günler az oluyor bazı günler fazla. bu durum size bir sıkıntı yaşattı mı rahim uzunluğunda kısalma vs gibi? erken doğumu tetikler diye korkuyorum allah korusun yoksa benim için sorun değil. 2 haftadır yaşıyorum ve hala aynı rahim uzunluğu kısalma yok o yüzden rahatladım biraz.

Çok şükür rahim boyunda kısalmalara sebep olmuyor yalancı kasılmalar bazı gebeliklerde erken olabiliyor dedi doktorum hatta ona kalırsa hiçbir seyim yok gibi davranıyor ama ben biraz fazla evhamlıyım tedbir amaçlı erken doğum riski için ciğer geliştirici iğne verdi bu hafta oldum. Sizin öyle bi duruma ihtiyacınız yoktur belki

Allah yüreğinize ferahlık versin Ne denir ki..

Ben de haftası küçük olsa da 2 kayıp yaşadım. Bildiğim şey Özlem ve acı geçmiyor ama hafifliyor size gönül ferahlığı diliyorum.

anladım çok teşekkür ederim hepimiz vaktiyle sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah

Amin canım amin inşallah Rabbim sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi bı şekilde halloluyor işte sizin ilk bebek mi
Evet allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak :)
çok çok amin
sağlıkla gelsin minnoş gözünüz aydın :)
sen de bendensin demek. benim de 2 aylık kanama sürecinden kalan alanlar 18. haftada yok olmuştu. rabbim tekrarından sakınsın hepimizi.
inşallah sağlığı daim olsun bebeğinizin :)
o kesin benim
dilimde tüy bitti cünkü buralarda bol bol süt yoğurt ve su
benim kasılmalarım şiddetli, çok sık ve ağrılıydı. hatta 11. haftada başlamıştı ve dozu gittikçe artıyordu.
çok şükür benim de ağrılı kasılmalarım artık yok ve gün içinde nadiren sertleşmeler oluyor.

bu arada genel olarak deneyimlerime dayanarak söylemeliyim ki sırt üstü ayakları uzatarak yatmak da o sertleşmeleri tetikliyor. aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…