2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
rabbim acınızı hafifletsin inşallah.
allah yardımcınız olsun.
yeniden sağlıklı, kolay bir gebelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum rabbimden.

Allah yüreğinize ferahlık versin Ne denir ki..

Ben de haftası küçük olsa da 2 kayıp yaşadım. Bildiğim şey Özlem ve acı geçmiyor ama hafifliyor size gönül ferahlığı diliyorum.

rabbim acınızı hafifletsin inşallah.
allah yardımcınız olsun.
yeniden sağlıklı, kolay bir gebelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum rabbimden.
Allah razı olsun.

Kızlar bugün açık-sarı renkli bir akıntı yaşıyorum ara ara, böyle bisey yaşayanınız var mi ? Enfeksiyon olabilir mi acaba ya

Öncelikle başınız sağolsun Rabbim yüzünüzü tez zamanda sağlıklı bir gebelikle güldürsün böyle durumlarda ne denilir bilmem Rabbim sabır versin. Yanlış anlamazsanız bir şey sorabilir miyim herhangi bir belirtiniz var mıydı yoksa rutin kontrolde mi öğrendiniz

Allah yardımcınız olsun. birden bu haftalarda kalp neden duruyor bebeklerde en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.

Kızlar bugün açık-sarı renkli bir akıntı yaşıyorum ara ara, böyle bisey yaşayanınız var mi ? Enfeksiyon olabilir mi acaba ya
Benimde oluyor ama akıntı iyi olur diyorlar doktoruma sordum hiçbir sıkıntı yok normal böyle şeyler dedi birkaç bir şey daha dedi de unuttum çok rahatsızsan yine fitil veriyim dedi olur dedim ama daha kullanamadım

ay insanın kendini bilmesi ve duanın direkt ona gitmesi evet evet sırtüstü yatamaz oldum korkumdan en sevdiğim uyku pozisyonuydu halbuki, azalmasına çok sevindim hiçbir anne yaşamasın insallah farklı ve korkulu oluyor sürekli tetikte böyle. Tesekkür ederim tekrar rabbim sağlıkla zamanında bebeğine, bebeklerimize kavuştursun

Kızlar dün ilk kez renkli ultrasonda gördüm bebişi. Henüz küçük olduğu için uzaylı gibi duruyor 17. haftada boy ve kilo hatırlayanlar var mı? Benimki obez mi acep ya

Dr hep normal diyor ya. Bi sürü akıntı yaşadım.
Ne sıklıkla idrar tahlili ve idrar kültürü baktırıyorsunuz? En azından ayda bir baktırmak lazım. gebelikte enfeksiyon maalesef çok sık görülüyor. En azından tetikle olursunuz sık sık baktırın.

Ben de koltukta uzun oturmayı severdim hep istirahat halindeydim meğer başlı başına yatış şeklim sebep oluyormuş. Artık bi şeyler izlerken bile sol yan yatıyorum
Ve
Amin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Rabbim yardımcınız olsun yeniden sağlıklı bşr şekilde gebelik ve doğum nasip etsin inşallah

Allah yardımcınız olsun. birden bu haftalarda kalp neden duruyor bebeklerde en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.

Bu hafta bu mesajı üst üste görünce kötü oldum. Bir kaç arkadaşımız yaşadı. Belirti vs veriyor mu bilmiyorum Rabbim yardımcıları olsun inşallah içlerine ferahlık versin

Bu hafta bu mesajı üst üste görünce kötü oldum. Bir kaç arkadaşımız yaşadı. Belirti vs veriyor mu bilmiyorum Rabbim yardımcıları olsun inşallah içlerine ferahlık versin
Bende cok etkilendim acikcasi daha once iki kayip yasadim 24 haftalik ve 28 haftalik rabbim acilarini hafifletsin insallah rabbim buyuktur herkezin evladini sag saglim kucagina almayi nasip etsin vakitli dogumlar versin dugalarim hepinizle kardeslerim rabbim kabul etsin insallah

Amiin amiin sağlıkla gelsinler inşallah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun Cennette iki tane miniğin olmuş inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu. Bu hafta üst üste bu durumu yaşayan arkadaşlar olunca etkilendim kontrol zamanını nasıl bekliycem bilmiyorum

Bu zamana kadar kontrollerimiz kanama sebebiyle hep haftalıktı neredeyse, o sebeple idrara da bakıyordu arada, yarın tekrar kontrolüm var yarın baktıracağım, herhangi bi agri sizi yanma vs yok ama tedirgin oluyor insan.

Bir de bu haftalarda siddetli bas agrisi başladı, bazen dayanıyorum bazen parol içiyorum, yüksek kan basıncına bağlı diyorlar ama bakalım…

Bu arada yukarılarda tetanoz konuşulmuş, ben yaptırdım gecen hafta, ikinci dozu da bir ay sonra olucam, cok hafif bir agrisi oldu o kadar…

Bir de gece haftaki kontrolde doktorum plasentanin bir kısmının asagiya indiğini ama rahim ağzını kapatmadigini söyledi, şimdiye kadar hep yukarıdaydi ancak 20. haftalarda böyle bir sey olabiliyormuş, gebelik ilerledikçe yukarı çıkıyormuş rahim büyüdükçe cekiyormus yukarı.. bunu da takip ederek görecekmişiz, bu sebeple
De istirahat raporum devam ediyor ise gidemiyorum, evde de cok yorumlamaya dikkat ediyorum,
bunu yaşayan var mi içinizde ? Ne kadar hareket etkiler ne kadarı etkilemez kestiremiyorum…

Allah razı olsun. Rutin kontrolde öğrendim.

Allah razı olsun. Ben dün kendi kontrolümde öğrendim kendi doktorum enfeksiyon kaynaklı dedi. Bugün 2.bi görüş olarak başka doktora gittim o %90 kan pıhtılaşması dedi. Yine de tabi operasyondan sonra test yaptıracağız. Herşeye bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…