rabbim acınızı hafifletsin inşallah.Arkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
Allah yüreğinize ferahlık versinNe denir ki..
Ben de haftası küçük olsa da 2 kayıp yaşadım. Bildiğim şey Özlem ve acı geçmiyor ama hafifliyor size gönül ferahlığı diliyorum.
Allah razı olsun.rabbim acınızı hafifletsin inşallah.
allah yardımcınız olsun.
yeniden sağlıklı, kolay bir gebelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum rabbimden.
Çok çok aminanladım çok teşekkür ederimhepimiz vaktiyle sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah
Öncelikle başınız sağolsun Rabbim yüzünüzü tez zamanda sağlıklı bir gebelikle güldürsün böyle durumlarda ne denilir bilmem Rabbim sabır versin. Yanlış anlamazsanız bir şey sorabilir miyim herhangi bir belirtiniz var mıydı yoksa rutin kontrolde mi öğrendinizArkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun. birden bu haftalarda kalp neden duruyor bebeklerdeArkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
Benimde oluyor ama akıntı iyi olur diyorlar doktoruma sordum hiçbir sıkıntı yok normal böyle şeyler dedi birkaç bir şey daha dedi de unuttumKızlar bugün açık-sarı renkli bir akıntı yaşıyorum ara ara, böyle bisey yaşayanınız var mi ? Enfeksiyon olabilir mi acaba ya
ay insanın kendini bilmesi ve duanın direkt ona gitmesiEvet allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak :)
çok çok amin
sağlıkla gelsin minnoş gözünüz aydın :)
sen de bendensin demek. benim de 2 aylık kanama sürecinden kalan alanlar 18. haftada yok olmuştu. rabbim tekrarından sakınsın hepimizi.
inşallahsağlığı daim olsun bebeğinizin :)
o kesin benim
dilimde tüy bitti cünkü buralardabol bol süt yoğurt ve su
benim kasılmalarım şiddetli, çok sık ve ağrılıydı. hatta 11. haftada başlamıştı ve dozu gittikçe artıyordu.
çok şükür benim de ağrılı kasılmalarım artık yok ve gün içinde nadiren sertleşmeler oluyor.
bu arada genel olarak deneyimlerime dayanarak söylemeliyim ki sırt üstü ayakları uzatarak yatmak da o sertleşmeleri tetikliyor. aklınızda bulunsun.
Dr hep normal diyor ya. Bi sürü akıntı yaşadım.Kızlar bugün açık-sarı renkli bir akıntı yaşıyorum ara ara, böyle bisey yaşayanınız var mi ? Enfeksiyon olabilir mi acaba ya
ay insanın kendini bilmesi ve duanın direkt ona gitmesievet evet sırtüstü yatamaz oldum korkumdan en sevdiğim uyku pozisyonuydu halbuki, azalmasına çok sevindim hiçbir anne yaşamasın insallah farklı ve korkulu oluyor sürekli tetikte böyle. Tesekkür ederim tekrar rabbim sağlıkla zamanında bebeğine, bebeklerimize kavuştursun
Ay kızlar tekmeliyor hep ama şimdi ilk defa içimde oynadığını hissettim sanki bir şey kayıyormuş gibikapı süsünü yaptırdım nasıl olmuşşşş benim günebakan hastalığım varda
Arkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun. birden bu haftalarda kalp neden duruyor bebeklerdeen kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.
Bende cok etkilendim acikcasi daha once iki kayip yasadim 24 haftalik ve 28 haftalik rabbim acilarini hafifletsin insallah rabbim buyuktur herkezin evladini sag saglim kucagina almayi nasip etsin vakitli dogumlar versin dugalarim hepinizle kardeslerim rabbim kabul etsin insallahBu hafta bu mesajı üst üste görünce kötü oldum. Bir kaç arkadaşımız yaşadı. Belirti vs veriyor mu bilmiyorum Rabbim yardımcıları olsun inşallah içlerine ferahlık versin
Bende cok etkilendim acikcasi daha once iki kayip yasadim 24 haftalik ve 28 haftalik rabbim acilarini hafifletsin insallah rabbim buyuktur herkezin evladini sag saglim kucagina almayi nasip etsin vakitli dogumlar versin dugalarim hepinizle kardeslerim rabbim kabul etsin insallah
Dr hep normal diyor ya. Bi sürü akıntı yaşadım.
Ne sıklıkla idrar tahlili ve idrar kültürü baktırıyorsunuz? En azından ayda bir baktırmak lazım. gebelikte enfeksiyon maalesef çok sık görülüyor. En azından tetikle olursunuz sık sık baktırın.
Ben de koltukta uzun oturmayı severdim hep istirahat halindeydim meğer başlı başına yatış şeklim sebep oluyormuş. Artık bi şeyler izlerken bile sol yan yatıyorum
Ve
Amin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Bu zamana kadar kontrollerimiz kanama sebebiyle hep haftalıktı neredeyse, o sebeple idrara da bakıyordu arada, yarın tekrar kontrolüm var yarın baktıracağım, herhangi bi agri sizi yanma vs yok ama tedirgin oluyor insan.Dr hep normal diyor ya. Bi sürü akıntı yaşadım.
Ne sıklıkla idrar tahlili ve idrar kültürü baktırıyorsunuz? En azından ayda bir baktırmak lazım. gebelikte enfeksiyon maalesef çok sık görülüyor. En azından tetikle olursunuz sık sık baktırın.
Ben de koltukta uzun oturmayı severdim hep istirahat halindeydim meğer başlı başına yatış şeklim sebep oluyormuş. Artık bi şeyler izlerken bile sol yan yatıyorum
Ve
Amin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Allah razı olsun. Rutin kontrolde öğrendim.Öncelikle başınız sağolsun Rabbim yüzünüzü tez zamanda sağlıklı bir gebelikle güldürsün böyle durumlarda ne denilir bilmem Rabbim sabır versin. Yanlış anlamazsanız bir şey sorabilir miyim herhangi bir belirtiniz var mıydı yoksa rutin kontrolde mi öğrendiniz
Allah razı olsun. Ben dün kendi kontrolümde öğrendim kendi doktorum enfeksiyon kaynaklı dedi. Bugün 2.bi görüş olarak başka doktora gittim o %90 kan pıhtılaşması dedi. Yine de tabi operasyondan sonra test yaptıracağız. Herşeye bakılacakAllah yardımcınız olsun. birden bu haftalarda kalp neden duruyor bebeklerdeen kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.
Amin inşallahRabbim yardımcınız olsun yeniden sağlıklı bşr şekilde gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?