2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Siz neden kaybetmiştiniz özür dileyerek soruyorum ama

KİZLAR MERHABA 19 HAFTALİK HAMİLEYİM HENÜZ HİC BEBEK ALIŞVERİŞİ YAPMADİM NETTEN BAKTİM İHTİYAC LİSTELERİNE AMA BUNLARDAN NE KADAR ALMAK GEREKİR NASİL ÜRÜNLER ALINIR HİÇBİR FİKRİM YOK YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

senin bizimle daha çok takılman lazım :)))
onu da yaşadım.
benim plasenta rahim ağzını da kapamıştı. kanamalarımın sebebi o muydu bilinmiyor tabi. neyse..
10 gün kadar önce kontrolde çok şükür ki rahim ağzından çekilmiş. ama hala aşağıda.
ben de daha da yukarı çıkar diye umuyorum ama çıkmaması fikrine de alıştırdım kendimi.
rahimde perde var çıkacak yeri pek yok çünkü.
dr uzun ayakta durmalardan, uzun yürüyüşlerden, ağır kaldırmaktan kaçınmamı söyledi zaten genel olarak yatarak gebelik geçirmemi söylemişti. ben de evde yemektir filan harici çok zorlamıyorum.
sen de riske atma ne olur ne olmaz imkanın varsa olabildiğince istirahat et.

havalar çok ısındı susuz kalmak da baş ağrısı yapar sıvı alımına dikkat et :)

Sag ol canim hamd olsun rabbim yine nasip etti sukur insallah alicam yavrumu kucagima bu kez inaniyorum benimde kontrolum haftaya insallah guzel gecer insallah hepimizin gebeligi guzel ve yolunda ilerler rabbim mutlu etsin hepimizi evlatlarimizla birlikte

Enfeksiyona bagli suyum geldi erken dogum yaptim (bebekler saglikliydi) rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyor
Rabbim guzel gunler nasip etsin insallah hepimize guzel seylerden konusalim bundan sonra burada
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı. Dünden beri gözyaşım dinmiyor

Allah sabır versin çok üzüldüm

Bende bu kadar sık olunca çok endişelendim ve üzüldüm 3-4 bebeğimiz gitti birkaç gündür araştırdım biraz genelde 20. Haftadan sonra kan akımından veya bebekte kalp rahatsızlıklarından olabiliyormuş birde annede otoimmun bir hastalık varsa risk artıyormuş bende 12. Haftada bir kayıp yaşamıştım onlar daha çok sendromlardan (down gibi ) kaynaklanıyormuş allah yüreklerinde ki yangını alsın asla geçmiyor ama hafifliyor onları mükafatlandırsın

Bende canım çok korkuyorum belirti olmuyor birde gidince pat diye öğreniyorsun yıkılıyor insan

Çalışmaya alışmışsın ya canım o yüzden duramiyorsundur evde. İyisindir inşallah bugün biraz daha

Bugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
Konuşmuştuk seninle kuş gibi çıkarım inşallah diyordun ben ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten Allahim sabırların en büyüğünü versin sana çok çok üzüldüm daha fazla bisey diyip seni daha da üzmek istemiyorum inşallah bir an önce toparlanırsın

Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı. Dünden beri gözyaşım dinmiyor
Rabbim gonlunuze ferahlik nefsinize sabir versin isyan etmeyin rabbimin bir bildigi vardir elbet sukredin evadiniz cennetinizin şefaatcisi olacak insallah cennette kavusacagiz yavrularimiza

Canım magnezyum vermediler mi kasılmalar için

Allah sabır versin rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan
Atlatılır mi bilmiyorum ama en kısa zamanda atlatırsın inşallah

Kan akımı kordondan vs kaynaklı bir sorun mu yoksa bizim hareketlerimizle mi alakalı. Mesela sırt üstü yatınca kan akışı azalıyor diyorlar ya bizim haftalarımız içinde geçerli bir durum mu ki acaba yoksa ileri haftalarda mı dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…