Siz neden kaybetmiştiniz özür dileyerek soruyorum amaBende cok etkilendim acikcasi daha once iki kayip yasadim 24 haftalik ve 28 haftalik rabbim acilarini hafifletsin insallah rabbim buyuktur herkezin evladini sag saglim kucagina almayi nasip etsin vakitli dogumlar versin dugalarim hepinizle kardeslerim rabbim kabul etsin insallah
senin bizimle daha çok takılman lazım :)))Bu zamana kadar kontrollerimiz kanama sebebiyle hep haftalıktı neredeyse, o sebeple idrara da bakıyordu arada, yarın tekrar kontrolüm var yarın baktıracağım, herhangi bi agri sizi yanma vs yok ama tedirgin oluyor insan.
Bir de bu haftalarda siddetli bas agrisi başladı, bazen dayanıyorum bazen parol içiyorum, yüksek kan basıncına bağlı diyorlar ama bakalım…
Bu arada yukarılarda tetanoz konuşulmuş, ben yaptırdım gecen hafta, ikinci dozu da bir ay sonra olucam, cok hafif bir agrisi oldu o kadar…
Bir de gece haftaki kontrolde doktorum plasentanin bir kısmının asagiya indiğini ama rahim ağzını kapatmadigini söyledi, şimdiye kadar hep yukarıdaydi ancak 20. haftalarda böyle bir sey olabiliyormuş, gebelik ilerledikçe yukarı çıkıyormuş rahim büyüdükçe cekiyormus yukarı.. bunu da takip ederek görecekmişiz, bu sebeple
De istirahat raporum devam ediyor ise gidemiyorum, evde de cok yorumlamaya dikkat ediyorum,
bunu yaşayan var mi içinizde ? Ne kadar hareket etkiler ne kadarı etkilemez kestiremiyorum…
Sag ol canim hamd olsun rabbim yine nasip etti sukur insallah alicam yavrumu kucagima bu kez inaniyorumAmiin amiin sağlıkla gelsinler inşallah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsunCennette iki tane miniğin olmuş inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu. Bu hafta üst üste bu durumu yaşayan arkadaşlar olunca etkilendim kontrol zamanını nasıl bekliycem bilmiyorum
Enfeksiyona bagli suyum geldi erken dogum yaptim (bebekler saglikliydi) rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyorSiz neden kaybetmiştiniz özür dileyerek soruyorum ama
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı. Dünden beri gözyaşım dinmiyorEnfeksiyona bagli suyum geldi erken dogum yaptim (bebekler saglikliydi) rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyor
Rabbim guzel gunler nasip etsin insallah hepimize guzel seylerden konusalim bundan sonra burada
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı. Dünden beri gözyaşım dinmiyor
Allah sabır versin çok üzüldümArkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
Bende bu kadar sık olunca çok endişelendim ve üzüldüm 3-4 bebeğimiz gitti birkaç gündürÖncelikle başınız sağolsun Rabbim yüzünüzü tez zamanda sağlıklı bir gebelikle güldürsün böyle durumlarda ne denilir bilmem Rabbim sabır versin. Yanlış anlamazsanız bir şey sorabilir miyim herhangi bir belirtiniz var mıydı yoksa rutin kontrolde mi öğrendiniz
Bende canım çok korkuyorum belirti olmuyor birde gidince pat diye öğreniyorsun yıkılıyor insanAmiin amiin sağlıkla gelsinler inşallah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsunCennette iki tane miniğin olmuş inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu. Bu hafta üst üste bu durumu yaşayan arkadaşlar olunca etkilendim kontrol zamanını nasıl bekliycem bilmiyorum
Çalışmaya alışmışsın ya canım o yüzden duramiyorsundur evde. İyisindir inşallah bugün biraz dahaAynen kuzum evdeyim de bakalım takip ediyorum işte geçmezse görüşcem doktorumla biraz daha iyiyim ama bugün. Ay ben hamilelik için işi bıraktım mobilya satış içindeyim bazaları aç kapat müşterinin aldıgı tekstili taşıyoruz vs o yüzden bıraktım o yönü olmasa bazen dönmeyi çok istiyorum evde çok bunaldıım
Konuşmuştuk seninle kuş gibi çıkarım inşallah diyordun ben ne diyeceğimi bilemiyorum gerçektenBugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı. Dünden beri gözyaşım dinmiyor
Canım magnezyum vermediler mi kasılmalar içinSelam kızlar dün çok karnımın içinde sertleşmeler olunca doktora 3 gün erken gittim bugün. Bebek şükür gayet iyi rahim ağzım iyi hiç kısalma yok. Ultrasonda görülen hiçbir sıkıntı yok. Bu yüzden de doktor yapacak bir şey yok diyor. Neden böyle oluyor anlamıyorum..
Bende canım çok korkuyorum belirti olmuyor birde gidince pat diye öğreniyorsun yıkılıyor insan
Çalışmaya alışmışsın ya canım o yüzden duramiyorsundur evde. İyisindir inşallah bugün biraz daha
Allah sabır versin rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardanArkadaşlar 19.haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ilaç verilerek normal doğum yaptırılarak bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allahım sizlere bu süreci sağlıkla geçirmeyi ve evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinbeni listeden silebilirsiniz.
Çok şükür canım nasil sevindim..İyiyim canım çok şükür sabah ağrısız uyandım gün boyuncada olmadı
Bende bu kadar sık olunca çok endişelendim ve üzüldüm 3-4 bebeğimiz gitti birkaç gündüraraştırdım biraz genelde 20. Haftadan sonra kan akımından veya bebekte kalp rahatsızlıklarından olabiliyormuş birde annede otoimmun bir hastalık varsa risk artıyormuş bende 12. Haftada bir kayıp yaşamıştım onlar daha çok sendromlardan (down gibi ) kaynaklanıyormuş allah yüreklerinde ki yangını alsın asla geçmiyor ama hafifliyor onları mükafatlandırsın
Çok şükür canım nasil sevindim..
Kimsede bisey olmasın kolay gebelik nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?