- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
verdi canım 10 gündür falan kullanıyorum ama pek etkisi olduğu söylenemez bugün şükür iyiyim dün tüm gün kasıldı durdu karnım. kasılma olduğu ultrasonda belli oluyor mu bilmiyorum doktor görünürde bir şey yok diyor.Canım magnezyum vermediler mi kasılmalar için
Genelde annede pıhtılaşma varsa oluyormuş canım kağan kocatepeyi dinliyorum ben oda anne kaynaklı olması çok zor kayıpların diyor yani bizim hareketlerimizle çok bağlantılı değil benceKan akımı kordondan vs kaynaklı bir sorun mu yoksa bizim hareketlerimizle mi alakalı. Mesela sırt üstü yatınca kan akışı azalıyor diyorlar ya bizim haftalarımız içinde geçerli bir durum mu ki acaba yoksa ileri haftalarda mı dikkat etmek lazım
Canım kaşıntı benimde çok vardı sistral isimli bir krem verdi doktor kaşıntıyı hemen kesiyor bir doktoruna görün bacaklar içinde tayt giyiyorum ben elbiselerimin altına o kadar rahat ki iki tane aldım bir bak istersen sende 150 kiloya kadar oluyormuş L/XL bedeniSelam kizlar 17 hafta olcam pzt gunu 5 -6kg aldim.istahim bir anda acildi ve asiri kasintilarim oluyor ztn olurdu hamilelikten once ama bu ara sanirim alerjiden cok kasiniyorum sicaklarda hic iyi gelmedi heryeromi kasimaktan yara yaptjm ve en kotusu bacaklarim surttugu icin sicakta yara yaptim,kilolu olmak ne zormus.ilk hamileligimde bu kdr kilolari takmiyordum ama sicaklara denk geldigimiz icin zorlancaz gibi Allah yardimcimiz olsun...sizde nasil durumlar
Ay aslında hep bu başlıktayım gelip okuyorum, üzüldüğüm arkadaşlar oluyor, sevindiklerim oluyor, takipteyim ama bi elim varıp da yazamadımsenin bizimle daha çok takılman lazım :)))
onu da yaşadım.
benim plasenta rahim ağzını da kapamıştı. kanamalarımın sebebi o muydu bilinmiyor tabi. neyse..
10 gün kadar önce kontrolde çok şükür ki rahim ağzından çekilmiş. ama hala aşağıda.
ben de daha da yukarı çıkar diye umuyorum ama çıkmaması fikrine de alıştırdım kendimi.
rahimde perde var çıkacak yeri pek yok çünkü.
dr uzun ayakta durmalardan, uzun yürüyüşlerden, ağır kaldırmaktan kaçınmamı söyledi zaten genel olarak yatarak gebelik geçirmemi söylemişti. ben de evde yemektir filan harici çok zorlamıyorum.
sen de riske atma ne olur ne olmaz imkanın varsa olabildiğince istirahat et.
havalar çok ısındı susuz kalmak da baş ağrısı yapar sıvı alımına dikkat et :)
Çok üzüldüm canım Allah sana sabırlar versin inşallah hemen hamile kalır sağsalim kucağına alırsın Allah düşmanıma yaşatmasın her şey sınav eminim çok güzel günler seni bekliyorAllah razı olsun. Ben dün kendi kontrolümde öğrendim kendi doktorum enfeksiyon kaynaklı dedi. Bugün 2.bi görüş olarak başka doktora gittim o %90 kan pıhtılaşması dedi. Yine de tabi operasyondan sonra test yaptıracağız. Herşeye bakılacak
Enfeksiyon için crp ye mı bakıldı ıdrar yolları enfeksiyonu mu başka bır enfeksıyon muEnfeksiyona bagli suyum geldi erken dogum yaptim (bebekler saglikliydi) rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyor
Rabbim guzel gunler nasip etsin insallah hepimize guzel seylerden konusalim bundan sonra burada
Genelde annede pıhtılaşma varsa oluyormuş canım kağan kocatepeyi dinliyorum ben oda anne kaynaklı olması çok zor kayıpların diyor yani bizim hareketlerimizle çok bağlantılı değil bence
Selam kizlar 17 hafta olcam pzt gunu 5 -6kg aldim.istahim bir anda acildi ve asiri kasintilarim oluyor ztn olurdu hamilelikten once ama bu ara sanirim alerjiden cok kasiniyorum sicaklarda hic iyi gelmedi heryeromi kasimaktan yara yaptjm ve en kotusu bacaklarim surttugu icin sicakta yara yaptim,kilolu olmak ne zormus.ilk hamileligimde bu kdr kilolari takmiyordum ama sicaklara denk geldigimiz icin zorlancaz gibi Allah yardimcimiz olsun...sizde nasil durumlar
Amin Allah kimseye yaşatmasın. Herkese destek mesajları için teşekkür ederimÇok üzüldüm canım Allah sana sabırlar versin inşallah hemen hamile kalır sağsalim kucağına alırsın Allah düşmanıma yaşatmasın her şey sınav eminim çok güzel günler seni bekliyor
İster istemez kötü düşüncelere girdim ne kadar düşündüysem artık rüyamda saçma sapan şeyler gördüm bebekle alakalı çok etkilendim okudukça bebeğini kaybeden anneleri düşünemiyorum bile Rabbim sabır versin inşAllah çok zorBende bu kadar sık olunca çok endişelendim ve üzüldüm 3-4 bebeğimiz gitti birkaç gündüraraştırdım biraz genelde 20. Haftadan sonra kan akımından veya bebekte kalp rahatsızlıklarından olabiliyormuş birde annede otoimmun bir hastalık varsa risk artıyormuş bende 12. Haftada bir kayıp yaşamıştım onlar daha çok sendromlardan (down gibi ) kaynaklanıyormuş allah yüreklerinde ki yangını alsın asla geçmiyor ama hafifliyor onları mükafatlandırsın
Kasılmanı tarif eder misin karnın büzüşüp nefes alışın hızlanıyor mu bana öyle geldğinde kasılma diyorum günde bir kez oluyorverdi canım 10 gündür falan kullanıyorum ama pek etkisi olduğu söylenemez bugün şükür iyiyim dün tüm gün kasıldı durdu karnım. kasılma olduğu ultrasonda belli oluyor mu bilmiyorum doktor görünürde bir şey yok diyor.
Daha sık Yaz lütfenAy aslında hep bu başlıktayım gelip okuyorum, üzüldüğüm arkadaşlar oluyor, sevindiklerim oluyor, takipteyim ama bi elim varıp da yazamadım
Aynen ben de cok ufak tefek hareketler yapıyorum asla zorlamıyorum kendimi, korkuyorum ya valla su an hicbisey bebeğimin ve benim sağlığımdan onemli degil..
Biz aynıyız gerçekten haftalarımız da yakın ne güzel
karnımın içinde sanki bir şey harekete geçip giderek sertleşmeye başlıyor. yattığım zaman oluyor. ohoo 1 kere olsa keşke 25 30 kere oluyordur günde benim.. ultrasonda bi sıkıntı görmediği için doktorda ısrarla kasılma değildir diyor.Kasılmanı tarif eder misin karnın büzüşüp nefes alışın hızlanıyor mu bana öyle geldğinde kasılma diyorum günde bir kez oluyor
Başka doktora görünmeni öneririm nstye baglayabilir belki için rahat eder canımkarnımın içinde sanki bir şey harekete geçip giderek sertleşmeye başlıyor. yattığım zaman oluyor. ohoo 1 kere olsa keşke 25 30 kere oluyordur günde benim.. ultrasonda bi sıkıntı görmediği için doktorda ısrarla kasılma değildir diyor.
Canim bulamadim bu urunu yazdim ama nasil bulcam kalmadi mi acaba cikmadkCanım kaşıntı benimde çok vardı sistral isimli bir krem verdi doktor kaşıntıyı hemen kesiyor bir doktoruna görün bacaklar içinde tayt giyiyorum ben elbiselerimin altına o kadar rahat ki iki tane aldım bir bak istersen sende 150 kiloya kadar oluyormuş L/XL bedeni
Ankarada olman buyuk sans canim tadini cikar istnbulfa yniyoruz 1 haftadir daha mayis btmeden boyleyse napcaz bilmiyorumAni kilo alısta vücudun dengesini bozuyor belki kaşıntın ondandır. Ay sıcak şimdiden bana da basıyor nasıl geçecek bende bilmiyorum valla. Allahtan son zamanlarımız olmayacak sıcaklarda birde Ankaradayım diğer yerleri düşünemiyorum
Akdağ sportswear isimli bir sayfa satıyor canım trendyolda tükenmiş link atamıyorum bende takipte ol sorup almıştım bende stok ne zaman güncellenir diye cevaplıyorlar öyle yakalamıştım sende bir stok sor istersenCanim bulamadim bu urunu yazdim ama nasil bulcam kalmadi mi acaba cikmadk
Aynen öyle görmedikçe icerde ne olduğunu bilmedikce hep stres. Allah bebislerimizi bize bağışlasınAmiin amiin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla zaman geçsinde insan gözünün önünde iyi olduğunu görmek istiyor bir anca önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?