- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Benimkinde gözüktü canım ama vajinalde 5+4te şu şekildeydi ama görülmese bile endişeye gerek yokKızlarrr çok merak ettiğimi bir soru var 5 haftalık gebelikte yolk kesesi görünür mü sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinde gözüktü canım ama vajinalde 5+4te şu şekildeydi ama görülmese bile endişeye gerek yokKızlarrr çok merak ettiğimi bir soru var 5 haftalık gebelikte yolk kesesi görünür mü sizce
kalbini de duydunuz mu?Aman yat canım iyi olmuş ailenin yanında olman bakarlar sana
Normal kese gözüküyor sadece içi boş gözüküyor o da çok erken olduğu için daha sonra 6+3 TE gittiğimde bebisi görmüştük![]()
Sabah yoğun kanamam oldu canım düşük riski var şimdi durdu kanama bende yatıyorumCanım noldu iyi misin kontrole gidecektin sen doktor bisey dedi mi?
1 hafta sonra çağırmıştı kalbini izletti dinletmedi bana benim doktor zararlı olduğunu düşündüğü için açmadı ama geçen bı kanama tarzı lekelenme yaşadığım için acilde 8+3 de çok azcık duydumkalbini de duydunuz mu?
Hay Allah ya noluyor bizlere böyleBenden gene kırmızı kan geldi yattgım yerde karnım ağrıdı dua edin acile gidicem yine
Kendi doktorun gördü mü canım bebekte bisey yok değil mi? Allah korusun canım insallah bi an önce kesilir insallahSabah yoğun kanamam oldu canım düşük riski var şimdi durdu kanama bende yatıyorum
Bu grupta çok kanama geciren arkadaş var allahim hepinizin bebeği sağlıklı bi şekilde devam etsin inşallah dualarim sizinleBenden gene kırmızı kan geldi yattgım yerde karnım ağrıdı dua edin acile gidicem yine
Yok kendi doktorum yoktu canım yarın gideceğim bebek şu an yaşıyor düşmemiş dedi doktorKendi doktorun gördü mü canım bebekte bisey yok değil mi? Allah korusun canım insallah bi an önce kesilir insallah
Ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu baksana belki vardırKızlar benim bugun muanem vardı. Doktor karından baktı vajinal bakmadı keseyi gorduk bebegı görmedik daha on gun sonra cağırdı normal hersey dedi . Kanamam oldugunda alttan baktılar bebegı gorduk dedim vajinal da biraz daha onden gider orda gozukebilie felan dedi. Doktorumu cok sevdim. Lekelenmeler devam ettiği için istiharat verdi evde bol bol yatiş iş guc yapmamanı öneririm dedi bu haftalar lekelenmeler olabilirmiş ilerledikce gebelik düzelicek dedi. İnşallah kanamam felan olmazda hersey yolunda giderse on gun sonra gidicez heralde ozaman hem bebek hem kalp atısını goruruz. Benim tahminimce 5+2 felanım bence
Düşüncesi bile kötü canım Allah bebeğini korusun haftan ilerde belki ilk zamanlara göre düşme olasılığı daha düşüktür, içini ferah tut yerinden kalkma canım inşallah bi an önce kesilirYok kendi doktorum yoktu canım yarın gideceğim bebek şu an yaşıyor düşmemiş dedi doktor
6+3 te kalp atışı duydunuz mu pekiii darısı başımaAman yat canım iyi olmuş ailenin yanında olman bakarlar sana
Normal kese gözüküyor sadece içi boş gözüküyor o da çok erken olduğu için daha sonra 6+3 TE gittiğimde bebisi görmüştük![]()
Aaa ben Bile görüyorum yolk kesesini doktorum beni tam 5 haftalıkta çağırdı görünmez heraldeBenimkinde gözüktü canım ama vajinalde 5+4te şu şekildeydi ama görülmese bile endişeye gerek yok![]()
Günde iki progestan iğneye devam ediyorum. Kanama alanı vardı son iki muayenede gözükmedi. Rahim ağzına baktı kapalı. Rahim ağzında polipler varsa onlar da yapabiliyormuş. Hepsi temiz görünüyorÇok geçmiş olsun sana da sen kaç haftalıksin bende geçenlerde lekelenme yaşadım da doktorun ne dedi sana lekelenmelerin için içeride kanama alanı var mıydı unuttum kusura bakma
Amiiin
Benim 5te kese bile gözükmüyordu canım söylemiştim ya, değerim birden arttı rahmimde ters olduğu için doktor vajinal bakti kese böyle gözüktü. Ama yolk kesesi görünmeyip bebisinin kalbini duyanda çok endişe etme cihazdan bile degisebilirAaa ben Bile görüyorum yolk kesesini doktorum beni tam 5 haftalıkta çağırdı görünmez heralde
Yok benim doktor dinletme taraftarı değil ama o haftalarda duyanlar var. Ben geçen lekelenme olduğu zaman duymuştum6+3 te kalp atışı duydunuz mu pekiii darısı başıma![]()
Bana da herşey iyi bir sıkıntı yok yerleşme kanaması dedi doktor . Rabbim bebislerimizi bağışlasın bizlereGünde iki progestan iğneye devam ediyorum. Kanama alanı vardı son iki muayenede gözükmedi. Rahim ağzına baktı kapalı. Rahim ağzında polipler varsa onlar da yapabiliyormuş. Hepsi temiz görünüyorhiçbir açıklama yok aspirinin etkisi olabiliyormuş ama onu da pıhtılaşma kaynaklı bırakamıyorum. Yani tatmin edici bir açıklama yapılamıyor maalesef bebeklerin kalbi attığı sürece bu haftalarda her şey yolunda gözüküyor bizim de öyle şükür
![]()
Hmmm anladım canım çok teşekkür ederim inşallah görürüm keseyi yine strese girmem inşallahBenim 5te kese bile gözükmüyordu canım söylemiştim ya, değerim birden arttı rahmimde ters olduğu için doktor vajinal bakti kese böyle gözüktü. Ama yolk kesesi görünmeyip bebisinin kalbini duyanda çok endişe etme cihazdan bile degisebilir
Hmm anladım canım hayırlısı olsun bakalım benim doktor ne diyecekYok benim doktor dinletme taraftarı değil ama o haftalarda duyanlar var. Ben geçen lekelenme olduğu zaman duymuştum
Bana da herşey iyi bir sıkıntı yok yerleşme kanaması dedi doktor . Rabbim bebislerimizi bağışlasın bizlere![]()
Teşekkür ederim canım :)Hamilelikte doktor konusunda kafanın rahat olması çok çok önemli, o yüzden baktın olmuyor değiştir en baştan derim. Sağlıkla geçsin![]()