- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaynanamdan, nasıl kaynana olunmayacağını öğrendim şekerim. Gelinime kıymet vereceğim o kadar!![]()
Antakyalı değilim ama burda yaşıyorum iş dolayısıyla. Yok doktor defne hastanesindeCanım antakyalısın sanırım. Doktor isminden tanıdım. Mozaiğe mi gidiyorsun
3 kız tahminimiz 1 de erkek tahminiz oldu şimdilik canım kesin değil amabende sık sık giremiyorum ya cinsiyet belli olan oldu mu ?
En son mozaikteydi diye hatırlıyorum. Anladım canım. Bende akademiye gidiyorumAntakyalı değilim ama burda yaşıyorum iş dolayısıyla. Yok doktor defne hastanesinde![]()
Yaaaa3 kız tahminimiz 1 de erkek tahminiz oldu şimdilik canım kesin değil ama![]()
Hangi doktora gidiyorsunuz, bende burayı bilmediğim için onu önerdiler 1 senedir gidiyordumEn son mozaikteydi diye hatırlıyorum. Anladım canım. Bende akademiye gidiyorum
Yaaaadoktor tahminleri bunlar dmi?
Özkan Yılmaz. İlk çocuğumu yanında doğurdum. İnşallah ikinci de kısmet olur.Hangi doktora gidiyorsunuz, bende burayı bilmediğim için onu önerdiler 1 senedir gidiyordum
Yok isimler karıştı ultrason kağıdına baktınız dimiEn son mozaikteydi diye hatırlıyorum. Anladım canım. Bende akademiye gidiyorum
Ben de Allaha havale ettim bebeğim, dilerim gün yüzü görmesin.Ah en güzelini yaparsıın. Kaynananı da Allaha havale edelim yazık bir kadının başka kadına böyle davranmasına tahammül edemiyorum

O doktorun ismini de duydum eşimin iş yerinden biri gidiyordu, çok iyi doktor diyorlarÖzkan Yılmaz. İlk çocuğumu yanında doğurdum. İnşallah ikinci de kısmet olur.
Demek benim sonraki kontrolümde de bir tahmini olur doktorun.Evet doktor tahminleri 12. Hafta ikili taramalara nift testlerine gidenler kesin değilde doktorlar tahmin etti
Bal gibi bir doktor. Ben onu tanımadan gittim yanına 2015 te. Sebebi ise hastane. Hastane çok iyi diye orayı tercih ettim. Çok doğru bir karar verdiğimi oğlumu doğururken anladım. Melek gibi ebeler hemşireler çalışanlarO doktorun ismini de duydum eşimin iş yerinden biri gidiyordu, çok iyi doktor diyorlar
Ya sagolasin aklımda bulunsun özellikle süreç geçiren birinden bunu duymak iyi olduBal gibi bir doktor. Ben onu tanımadan gittim yanına 2015 te. Sebebi ise hastane. Hastane çok iyi diye orayı tercih ettim. Çok doğru bir karar verdiğimi oğlumu doğururken anladım. Melek gibi ebeler hemşireler çalışanlar![]()
İnşallah zamanla tamamen düzelir canım. İnşallah herkesin bulantısı hafifler düzelir bir an önce.canım 4 kilo verdim birşey yediğim yok desem.. kuru yemiş leblebi ve çubuk kreker sağolsun ayaktayım yemek yiyemiyordum şimdi yavaştan başladım tost yiyorum sabahları yağlı şeylerden tamamen uzaklaştım yani nerdeyse vitamin almıyor vücudum ama doktor normal dedi genelde bu sorunları yaşıyanlar kuru ekmekle leblebi ile besleniyor ilk aylar dedi bakalım yavaştan önümüzde ki haftalarda düzelmeyi umut ediyorum yoksa böyle zor
Oraya bir kere mecbur kaldım gittim ayrıntılı ultrason İçin. Akademide boş yer yoktu benim de yapmam gerekiyordu. Doktorum oraya yönlendirdi. Sabit fikirli olduğumdan mıdır bilmiyorum ama ısınamadım oraya. Sonra hiç gitmedim. Kadın doktor tercih etmek istiyorsan tam benim doktorumun muayenesi karşısında Çiğdem hanım var o da çok iyi.Ya sagolasin aklımda bulunsun özellikle süreç geçiren birinden bunu duymak iyi oldu
Banada defne de raziye hanıma iyi dediler ama bilemiyorum bi kere ilaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra geri döndü. Bazen gelgitler yaşıyor gibi geliyor
Demek benim sonraki kontrolümde de bir tahmini olur doktorun.