2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şimdiden onları düşünmeye gerek yok evet akışına bırakmak lazım zaman ne gösterirse☺️

Benim baştan beri hiç kanamam olmamasına rağmen Progestan fitil e başlamıştı doktorum gerçi bir tahlilimde progesteron hormonu sınırın biraz üstünde çıkınca başlayalım demişti.Aynı zamanda düşük hikayem olduğu için coraspirin de kullanıyorum.Son gitmemde progestanı kesti ama korkuyorum ayrıca o progestanın iğrenç bir kokusu var sanki üstüme siniyordu kullanınca😔Şimdilik corasprin vitaminler demir hapıyla devam ediyorum.

evet tuhaf bir kokusu maalesef. Benim doktorum içme hiç fitil olarak kullan dedi ben içenleri düşünemiyorum bile okokusuna 😅 demir hapınıda belli bir haftadan sonra bıraktırıyorlar diye biliyorum. Herşey bebeklerin ve bizim sağlığımız için artık iyi olalım da bu da bir süreç öyle böyle ilk 3 ay bitecek bakalıım az kaldı darısı diğer aylara 🙏🏻🙏🏻

Merhaba arkadaşlar bugün bizim de kontrol vardı 9+3 olmuşuz. Doktorum, plasenta rahim ağzına çok yakın dedi öndeymiş. Aramızda bu gibi birsey yasayan var mı acaba endişelendim çok.

Canım bir arkadaşım geçen sene ağustosta doğum yaptı o yaşamıştı doktorun ne derse odur muhakkak ama benim arkadaşım yatarak geçirdiği gebeliği çok şükür de sağlıkla aldı kucağına. Sende öyle sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah🙏🏻

Kızlar doktorum bugün banada erkeğe benziyor ama kesin demiyorum belki kordonla karıştırıyor olabilirim dedi 2 hafta sonra gel net soylerim henüz çok küçük dedi.Bende gordüm gerçekten bi çıkıntı var gibiydi ve maşallah çkk hareketliydi

Maşallah 😍 gönlünden geçen neyse sağlıkla o olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻

Bu arada gen testi yaptıran arkadaşlar hangi firmada ve ne kadara yaptırdınız acaba?Ense kalınlığı burun kemiği vs güzel dedi doktor ama yaş riski çıkabilirmiş yapıp yaptırmamakta kararsızım.

Yaa çok güldüm bunaa 😂😂 bizim sanırım kocalardan beklentimizin özeti olmuş 😂

Eklentiler

• FF19BF60-3731-4C39-BF7D-D11BC4B559B1.webp
    FF19BF60-3731-4C39-BF7D-D11BC4B559B1.webp
    55 KB · Görüntüleme: 57
Canım bir arkadaşım geçen sene ağustosta doğum yaptı o yaşamıştı doktorun ne derse odur muhakkak ama benim arkadaşım yatarak geçirdiği gebeliği çok şükür de sağlıkla aldı kucağına. Sende öyle sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz. Yukarı cikadabilir böyle kaladabilir dedi doktor. Böyle bir süreç yasayan birileriyle konuşmak iyi gelecektir. Neyle karşı karşıya kaldığımı bilmem daha gerçekçi olacaktır. 11 aylık bebeğim var sürekli aktifim çünkü.

Kızlar doktorum bugün banada erkeğe benziyor ama kesin demiyorum belki kordonla karıştırıyor olabilirim dedi 2 hafta sonra gel net soylerim henüz çok küçük dedi.Bende gordüm gerçekten bi çıkıntı var gibiydi ve maşallah çkk hareketliydi
Benimkindedr vardı bir çıkıntı bana da kilitores olabilir dedi fotosu varmı bakalım

Bu arada gen testi yaptıran arkadaşlar hangi firmada ve ne kadara yaptırdınız acaba?Ense kalınlığı burun kemiği vs güzel dedi doktor ama yaş riski çıkabilirmiş yapıp yaptırmamakta kararsızım.
Ben yaptırmayı düşünüyorum 12 Nisan'da doktor ultrason da bir bakicak sanırım ölçüm yapicak ondan sonra gen testini yaptiricaz 300 dolar gibi bi fiyat aldık Fetal DNA Testi (NIFTY - NIPT) | Silivri Kadın Doğum | Op.Dr.Eser Ağar buradan

Kızlar doktor bana omega 3 kullanmaya başla dedi aranızda kullanan var mı varsa hangi markayı onerirsiniz?

Kızlar doktor bana omega 3 kullanmaya başla dedi aranızda kullanan var mı varsa hangi markayı onerirsiniz?
Ben bugün başladım doktor bunu tavsiye etti. Kaç ay kullanırım bilmiyorum ama.

Eklentiler

• 7C06CD9F-0296-4B1D-B6EE-C37BF0A576B4.webp
    7C06CD9F-0296-4B1D-B6EE-C37BF0A576B4.webp
    12 KB · Görüntüleme: 47
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz. Yukarı cikadabilir böyle kaladabilir dedi doktor. Böyle bir süreç yasayan birileriyle konuşmak iyi gelecektir. Neyle karşı karşıya kaldığımı bilmem daha gerçekçi olacaktır. 11 aylık bebeğim var sürekli aktifim çünkü.

Rabbim yardımcın olsuun yok mu çevrende sana yardımcı olacak birisi süreç netleşene kadar yardım etseler

Teşekkür ederim 🤗doktor da genonks broşürü verdi düşünürsen daha kesin sonuç tavsiye ederim dedi.Kaç güne çıktı senin sonucun acaba?
Çıkmadı canım daha 9 iş günü oldu pazartesi vericez dediler inşallah güzel sonuçlar alıcaz bizimde ense kalınlığı 0.90 filan çıktı ama yaştan dolayı biz istedik

Çocuk olduğu yaştan ömür bitene kadar artık onlar için oluyor her şeyy 😍 kıskançlıklar başladı mıı kimi anne karındayken yapıyor kimisi ortada çocuk yok daha görmüyor ya anne karnını seviyor doğunca başlıyoor
Daha soylemedik bu kez temkinli davraniyoruz cunki diyer ikisini soyledik oglum abi olucam diye seviyordu karni mi surekli opup oykuler anlatiyordu kardesine sonra bebek yok diyemedik zaten kendi anladim kardes bana kustu oyuzden gitti dedi aynilarini yasayalim istemiyorum o zaten karnim buyufukce kendi anliyacaktir o anlayana kadar bir sey soylemiycez

Çıkmadı canım daha 9 iş günü oldu pazartesi vericez dediler inşallah güzel sonuçlar alıcaz bizimde ense kalınlığı 0.90 filan çıktı ama yaştan dolayı biz istedik
İnşallah 🙏 Bizim ense kalınlığı da 0.90 küsür öyle çıkınca biraz rahatladım açıkçası ama kan testi de verdim muhtemelen yaştan dolayı riskli çıkabilir çıksa da üzülmeyecem bu test tamamen istatistiki sonuç gen testi kesin sonuç gibi.

Back
X