- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Belli ki doğuma kadar kullanacağız.Şuan düşüşte iyi canım ama Dr kullanmazsam geri çıkar dedi o nedenle içiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki doğuma kadar kullanacağız.Şuan düşüşte iyi canım ama Dr kullanmazsam geri çıkar dedi o nedenle içiyorum
İnşallah uyuşursunuzHepsine baktım bi tane buluyorum tamam bu iyi diyorum sonra biri o doktor şöyle kötü böyle kötü diyorlar çok yoruldum buna rağmen gidiyorum yine kafama yatmıyor ablamlar var onların gittiği doktora gidiyordum artık ona da güvenemiyorum çok yoğun sürekli randevu erteliyor dua edin yarın gideceğim aklıma yatsın ve bebeğim büyümüş olsun en azından 13 mm olduğunu görebileyim yarın 8+3 oluyorum
Vallahi içten içe biliyordum ama böyle öğrenmek de çok iyi geldiAyyyy Şükürler olsun![]()
YaaVallahi içten içe biliyordum ama böyle öğrenmek de çok iyi gelditeşekkür ederim inşallah hiçbir bebekte sorun olmaz bebekler hasta olmasın.
![]()
Gözün aydın canım :) fetal dna dediğin Nifty testi mi ?Arkadaşlar Fetal DNA sonucum gelditemiz şükür
çok sevinçliyim
![]()
ayy maşallah çok çok sevindimArkadaşlar Fetal DNA sonucum gelditemiz şükür
çok sevinçliyim
![]()
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah herkesin sonucu temiz gelir.ayy maşallah çok çok sevindim![]()
Evet aynı tip testin adı :) Nipt, Nifty, Fetal DNA hepsi aynı tip testler. Çok teşekkürler.Gözün aydın canım :) fetal dna dediğin Nifty testi mi ?
Dün ağladım kafama göre bir doktor bulamayacak mıyım diye niye ağladım bilmiyorum hormonlar sanırım bir de adet dönemimdi sanırım kime neye inanacağım bilmiyorum
Oh çok şükür cinsiyet söyledi mi doktor?Vallahi içten içe biliyordum ama böyle öğrenmek de çok iyi gelditeşekkür ederim inşallah hiçbir bebekte sorun olmaz bebekler hasta olmasın.
![]()
Cinsiyeti de öğrenmek ister misin dedi, tabii hocam dedim. Erkek dedi. Biliyorum hocam söylemiştiniz dedim.Oh çok şükür cinsiyet söyledi mi doktor?
Ben zofran sanıyordum canım, doktor öyle söylemişti dün, meğer senin ilacından yazmış, eczaneden çıkınca poşete baktım onzyd vermiş. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Elimde ilaç öylece bakıyorum, cesaret edemedim bir türlü. Bir de dramamine vermiş. Onzyd işe yaradı mı sende? Aç karnına alıyor musun? Ben sabah aç karnına daha çok kusuyorum, uyanır uyanmaz alsam bir şey olur mu acaba?Canim ben zofran muadili onzyd diye bir ilac kullaniyorum. Recetesinde kemoterapi gorenler icin yaziyor evet, benim doktorumda docent ve gittigimde direkt sordum bir zarari olur mu ben ilacin prospektusunu okuyunca korktum diye hicbir zarari yok senin gibi agir bulanti geciren hamilelere veriyoruz dedi hatta korkma senin uzerinde deney yapmiyoruz dedi gulduzaten eczacida alirken esime ya kemoterapi hastalarina ya da hamilelere verilir bu ilac demis. Acikcasi ben doktorlarin zarari olacak bir sey verecegini asla dusunmuyorum. Insan hamileyken ictigi her seye tedirgin oluyor bende ayni sekilde ama inan ben sabah onzyd+gece prilam ancak gunduzleri daha rahat etmeye basladim aksamlari hafif bir bulanti mide rahatsizligi yasiyorum ama kusmam durdu cok sukur.
Aynen dün kusmayınca geçiyor herhalde dedim. İlk kez yemek yedim. Sabahı can veriyorum herhalde dedimKızlar bulantısı geçenler kaçıncı hafta geçti çok kötüyüm hala ya
Birbasak sana geçti dediğim gün ertesi günü kabus olur demiştin ermiş misin sen acaba o günden beri kendime gelemedim
![]()
Yemekleri artık korkarak yiyorum daha tek gram alamadım bebişim küçük kalacak diye korkuyorum. Ama anladım artık bundan sonra şımarmak yok iyi olduğum günde çok dikkat ediyorum özellikle baharatlı yemekler ve birden çok yiyince kötü oluyorumAynen dün kusmayınca geçiyor herhalde dedim. İlk kez yemek yedim. Sabahı can veriyorum herhalde dedim![]()
Tecrübe diyelim.Kızlar bulantısı geçenler kaçıncı hafta geçti çok kötüyüm hala ya
Birbasak sana geçti dediğim gün ertesi günü kabus olur demiştin ermiş misin sen acaba o günden beri kendime gelemedim
![]()