Ben 2 haftadir kullaniyorum canim. Her sabah ac karnina dilde eritilerek iciliyor. Ilk bir kac gun cok etki etmedi bende hatta bu bile kesmiyor diye dusundum ama sonra etki etmeye basladi genel olarak gunduzlerim daha rahat geciyor aksama dogru basliyor bulantim ama eskiye gore daha hafif siddetli. En azindan bir seyler yemeye basladim her ne kadar ev yemegi vs yiyemesemde. Ben o kadar kotuydum ki haftalarca kafam yattigim yerden kalkmadi, kalkip gittigim tek yer acilde serum almakti. Hatta 3 gune yakin hicbir sey yiyemedigim icin doktor hastanede bile yatirdi 1 gun sivi besledi. Gece yatmadan da prilam aliyorum. Boylelikle idare etmeye calisiyorum suan.Ben zofran sanıyordum canım, doktor öyle söylemişti dün, meğer senin ilacından yazmış, eczaneden çıkınca poşete baktım onzyd vermiş. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Elimde ilaç öylece bakıyorum, cesaret edemedim bir türlü. Bir de dramamine vermiş. Onzyd işe yaradı mı sende? Aç karnına alıyor musun? Ben sabah aç karnına daha çok kusuyorum, uyanır uyanmaz alsam bir şey olur mu acaba?