- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Şaka bir yana ben de öyleyim. İsterlerse desinler. Görmemişin çocuğu olmuş desinler. Evet görmedim, ilk çocuğum. Desinler.Biz çocuğu doğurduk millete nasıl elletmesek diye düşünüyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka bir yana ben de öyleyim. İsterlerse desinler. Görmemişin çocuğu olmuş desinler. Evet görmedim, ilk çocuğum. Desinler.Biz çocuğu doğurduk millete nasıl elletmesek diye düşünüyoruz![]()
Yanımda olsan, sen benim gözüme bir baksana, ben de elletecek göz var mı? derdim ama… neyyssssseeeeSen elletcen mi çocuğunu yoksa![]()
Benimki sigara içmiyor seninki de evde içmeyi kesmesi lazım üzerini değiştirip ellerini yüzünü yıkamadan gelmesin bebeğin yanınaDestekçi eşler
Bak 40 ı çıkınca çağırırsınız her şeyiyle eşin ilgilenir sen şöyle bi bebeni gösterir uyuması lazım der götürürsünkasım ayı zaten o kadar soğuk olmuyor
Ben de ben deşimdiden sigara sakal konusunda hele şart koştum. Dedim git kendine iyi bi sinek kaydı traş makinesi bul al
ondan sonra istediğin kadar öp kokla
Sabah sigara içip bana su getirdi. Yatakta midem bulandı bardak sigara kokmuş. Dedim al nolur götür kokuyor. Şok olduevde içmeyi azalttı neyseki biraz 6 ayı var bakalım ne yapacak
Her yerimiz şiş şiş
Durma durma hiç gerek yok. Şu an en önemli şey sen ve bebeğinsiniz. Sizi üzmelerine izin verme hiç
Yok sende elletmezsinYanımda olsan, sen benim gözüme bir baksana, ben de elletecek göz var mı? derdim ama… neyyssssseeee![]()
Artık en iyisi elini yüzüne alıp açık açik soylenek olacak sanırımAnlayışsızlar gelince direkt uyutup uyuyor diyelim![]()
Aynen mantıklı bence de Kasım ayında bı cagriyim maskeleri taktırıp gösteririmDestekçi eşler
Bak 40 ı çıkınca çağırırsınız her şeyiyle eşin ilgilenir sen şöyle bi bebeni gösterir uyuması lazım der götürürsünkasım ayı zaten o kadar soğuk olmuyor
![]()
Ben sürekli emziririm onlar gidene kadarArtık en iyisi elini yüzüne alıp açık açik soylenek olacak sanırım![]()
Ayy normalde her şeye ayıp olmasın diye susarim ama çocuğa gelince aslan kesilirim yaniiiŞaka bir yana ben de öyleyim. İsterlerse desinler. Görmemişin çocuğu olmuş desinler. Evet görmedim, ilk çocuğum. Desinler.![]()
En mantiklisi vallahi bebek emiyor bebek uyuyorBen sürekli emziririm onlar gidene kadar![]()
AA ben de hamile olduğumu öğrenince sigarayı bıraktım. Ama ben çok zorlanmıyorum bazen kahve yanında sadece arar gibi oluyorum. Bazen sinirden ağlama krizlerim oldu eşim Çek bi fırt sakinlersin demişti ilk trimesterda. Cesaret edemedim. Bu çocuğa benim yüzümden bir şey olmasını kaldıramam o riske giremem. Kendimi suçlarım en ufak şeyde içtim diye.Benimki sigara içmiyor seninki de evde içmeyi kesmesi lazım üzerini değiştirip ellerini yüzünü yıkamadan gelmesin bebeğin yanına
Ben içiyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım heralde emzirme döneminde de içmem hala canım nasıl istiyor bi bilsen![]()
Dün annem aradı, düşünmüş düşünmüş bunun için aramış diyor ki: ‘Ben seni biliyorum, orasını elleme burasını tutma dersen ben küserim bir daha gelmem.’Yok sende elletmezsinbazen kendi ailenden de anlayışsızlar çıkabiliyor napacük onları
Bize her şey serbest. Hem lohusayız hem ana.Ayy normalde her şeye ayıp olmasın diye susarim ama çocuğa gelince aslan kesilirim yaniii
El birliğiyle bu sorunu da çözdük neexxttttAynen mantıklı bence de Kasım ayında bı cagriyim maskeleri taktırıp gösteririm![]()
Memene sağlık anacımBen sürekli emziririm onlar gidene kadar![]()
Helal kız sanaAyy normalde her şeye ayıp olmasın diye susarim ama çocuğa gelince aslan kesilirim yaniii
Aha benim anam benimki de nasıl tanıyor beniDün annem aradı, düşünmüş düşünmüş bunun için aramış diyor ki: ‘Ben seni biliyorum, orasını elleme burasını tutma dersen ben küserim bir daha gelmem.’
Beni bir gülme tuttu, canım anam tabii ki diyeceğim bunları.![]()
Onlarda anlayışsız olmasaymışEn mantiklisi vallahi bebek emiyor bebek uyuyorçok fenayiz da yapacak bişey yok
Bırakamayan insanı anlarım. Ben hamile kalınca da bırakmam diyordum çok içen biri değilim zaten günde 3-4 tane 1 tane içerim diyordum ama sonra baktım vicdan azabı çekiyorum bıraktım içmeyi biraz zor oldu ama şu an alıştım doğumdan sonra içerim diyorum günde 1 tane kahveyle bakalım emzirirken içmem heralde. Şu an bende kokusundan rahatsız oluyorum geçen kuzenim içmişti ama içsem içerim ben önceden de kokusunu sevmezdim ama içerdimAA ben de hamile olduğumu öğrenince sigarayı bıraktım. Ama ben çok zorlanmıyorum bazen kahve yanında sadece arar gibi oluyorum. Bazen sinirden ağlama krizlerim oldu eşim Çek bi fırt sakinlersin demişti ilk trimesterda. Cesaret edemedim. Bu çocuğa benim yüzümden bir şey olmasını kaldıramam o riske giremem. Kendimi suçlarım en ufak şeyde içtim diye.
Yatmadan en geç 2 saat önce içmeyi bırakıyor artık baktım yatamıyorum adamın yanında iyice midem bulanmaya başladı Sigara kokusundan.
Bebeler zaten hassas artık biz de üzerimize düşeni yapacağız o da çok istiyor bırakmayı ama işyerinde çok stresli ortamda çalışıyor.
Evde benim yanımda tutabiliyor kendini işyerinde mümkün değil![]()
Benim ablam böyle herşeye küser napıcam onunla bilmiyorum. Önceden ağzıma geleni söylerdim umrumda olmazdı ama şimdi kendi evimde kırmayayım diyorum kadınıDün annem aradı, düşünmüş düşünmüş bunun için aramış diyor ki: ‘Ben seni biliyorum, orasını elleme burasını tutma dersen ben küserim bir daha gelmem.’
Beni bir gülme tuttu, canım anam tabii ki diyeceğim bunları.![]()
Kız bu sefer de çok sütü var deyip nazar etmesinler sütüm kesilir sonraEl birliğiyle bu sorunu da çözdük neexxtttt
Memene sağlık anacımdestekliyorum ben de
Helal kız sana
Aha benim anam benimki de nasıl tanıyor beni
Annem eşime söyleniyordu en son. Bu bana baktırmaz karışma işime derdedim sen torun sevcen gerisi karışma bendeee
![]()
Ellerini yıkasınlar ama maske tek yetmiyor