Ben doğum paketi olarak 15 bin gibi bir fiyat aldım.

Oy oy... Hani balayıydı hani rahatlıktı
Sevgili Nehir büyükşehirde doğdum büyüdüm, hatta İstanbul'un göbeği denilecek yerlerde yaşamama rağmen küçük bir yere yerleşme hevesim o kadar çok ki. Çok şanslısın, hayalim küçük şehirde beldesinde bahçeli bir evde yaşamak, ekip biçmek, kendi mahsulümü yemek, tavuk beslemek.
İnşallah bundan sonra bütün sıkıntılar sıfırlanacak tatlım. İnanıyorum bu kadar sıkıntının sonu aydınlık.
:) Sıkıntılı haberlere son diloşum. Başkasına üzülmemeye çalış, yoksa beyin bunu içselleştirip sana bilinçaltı oyunu yaşatabiliyor gelecekte.
Sanki mesajı ben yazmışım. :) Ben de yüzük falından, rüyalardan, insanların telkinlerinden hep kızım olacak sanıyordum. Adını da hazırlamıştım :) Sonra erkek olabilme ihtimalini duyunca önce afallayıp sonrasında benimsedim tabii.
Çok cesaretlisin Rad :) Ben başka çocuk istediğimi zannetmiyorum ya. Allah minnoşuma ömür versin, 36 yaşında anne olacağım zaten, onu büyütüp beraber gezme hayalim var. :)
Ne güzel

MAŞALLAH!
Sen paket almadın dimi canım doğum için?
Biz odaları gezdik dün hastanede hiç fena değil, bu 2-3 hafta içinde paket işini çözüp bitirmeyi planlıyoruz.