2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay maşallah ilk doğum muydu bide? İçim rahatladı biraz 😍 inşallah uygundur bebislerimiz ya 🌸
Evet canım hiç bir şey bilmiyordum o şaşkınlıkla 4 buçukta hastaneye gittim doğum başlamıştı 7 buçukta oğlum geldi🥰4200 ü normal doğurdum ben epiduralle doktora sorduğumda 4 buçuk kiloya kadar normal doğurtuyoruz demişti çatılarım müsaitmiş😅😅

Ben hala anlamıyorum bebek ultrasonda kaç çıkarsa ona göre mi hesap edeceğiz yoksa uygulamaya devam mı? 😂 12+0’da 12+5 çıkmıştı, ama uygulamaya göre 14+4 olacağız bebeğim. +5 eklemedim.😂
Tahmin ediyorum akşam uzeridir 😇😇🙈 L Lalalala1
Birbasak Birbasak son adet tarihinden devam yavrum, çünkü bazen önce bazen geriye geçebilir usg.

maviss_34 maviss_34 ya neyim ben gece tarifesi mi? 😂
16:50 son randevu olarak aldım kuzum öyle daha rahat ediyorum dışarda bekleyen olunca geriyor beni :)
Hem de izin almamış oluyorum hemen kaçıyorum evden çalıştığım hafta olduğu İçin bi yarım saat önden :)
Detaylı bakıcaz organlara dedi bakalım😍

Ben hala anlamıyorum bebek ultrasonda kaç çıkarsa ona göre mi hesap edeceğiz yoksa uygulamaya devam mı? 😂 12+0’da 12+5 çıkmıştı, ama uygulamaya göre 14+4 olacağız bebeğim. +5 eklemedim.😂
Benimki ultrason hesaplamalarında önde gitmesine rağmen 40. hafta dolduğu gün geldi canım önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyormuş ayrıca diyelim bu kontrolde 5 gün önde çıktı diyelim bir sonrakinde tam gününde de çıkabiliyor🥰

Bende eklemiyorum kuzum ama geç döllenme olmadığı için ve son adet tarihim iğne attığım zaman hepsi belli o yüzden.
Hani bi gün günüyle uyumlu ya da geri çıkar karışmasın diye
Şimdi bebis önden önden gidince seviniyorum 🥲 doktora sormak lazimm

Evet bebeğim, seninki saat kaçtaa? 😍
Canım ben yine 16;50😂
Napayım zoru seviyorsam demek .
Sıfır haberle gelebildim doktor kapısından geri döndük 😅
Burdan da yazayım Gebze MedicalPark yüzkarası bi hastane🤣
vm MedicalPark Prof ücretinden daha yüksek op dr ücretleri var. Bi de hiçbir maddi manevi hak talep edeme diye muayene öncesi kağıt imzalatıyorlar zorla. Sözde bilgi verdik yazıyo ama hiçbir bilgi de yok. En son dr odaya eşimi almayınca çıldırdı kendisi çıktık hastaneden muayene olmadan. 😅
Adam bu tavırlar yüzünden gerekirse her gün Kocaeli’den Avrupa yakasına gitmeye razı ya.
Ben de şimdiden en iyi en özel çocik doktoru araştırmaya başlayacağım kesin polislik oluruz biz el kadar bebe ile doktor kapılarında 🤣🤣
Allahım bu adamın muhteşem tontiş bir prenses babası olacağından eminim ama niye böyle 🤣

Neyse kendi doktorumdan muayene bulmak güç haber bekliyorum en kötü 23 nisanda randevum var kendisine ama.
Kocişle saat başı iletişimde olmasam basıp devlet hastanesi aciline gidicem de onu da istemez bi kere gittik bi daha kapısından girmek istemiyor 🤣
Birbasak Birbasak
Ya bu babaların içeri alınmaması olayı nedir ya🤦🏻‍♀️
Biz bu bebekleri kendimiz yaptık da bunlara sadece biz mi bakacağız bizim mi bebekler. Hayır erkeklere babalık zaten taaa doğumdan sonra yükleniyor diyorlar, doktorlar böyle yaptıkları İçin adamla hiçbir şeyin farkında olamaz ki??

Canım sen Kocaeli merkeze gel bari oraya gideceğine :)
Ben merkezdeyim.

Evet canım hiç bir şey bilmiyordum o şaşkınlıkla 4 buçukta hastaneye gittim doğum başlamıştı 7 buçukta oğlum geldi🥰4200 ü normal doğurdum ben epiduralle doktora sorduğumda 4 buçuk kiloya kadar normal doğurtuyoruz demişti çatılarım müsaitmiş😅😅
Ay maşallah sana 😍😍😍 insallah bu doğumunda böyle çoook kolay olur 🤲 Hepimizin insallah sağ salim kolaylıkla geçer 😍🤲

Birbasak Birbasak kuzu bi önceki mesajımda yazdım macerayı 🤣

Ayy bu ne saçmalık hadi anliyorim devlet bunu yapıyor kimi yerde almıyorlar ama özelde çok saçma geldi bana bence doktorla alakalı bir durum canim hiç bir özelde böyle biseyle karşılaşmadık kendi doktorunla iletişime geç istersen hastalarına randevusuz da bakıyor ama biraz bekleyebilirsin işte inşallah önemli bişey değildir minnosum🥰
Ya odalar küçücük doktor da kendince önlem alıyor olabilir de zaten giren 5 dk da çıkıyor nefret ediyoruz bu tip muameleden. Ben burda sana 3 aylık öykümü anlatsam 5 dk dan uzun sürer mavişim 🤣
Ya benim doktorun muayeneleri cok uzun sürüyor adam araya birini alsa yarım saat öteleniyor. daha önceki kanamalarda araya almıştı beni 😅
İnşallah bakalım çok sık olmaması ve kaşıntı ya da koku olmaması rahat olmamı sağlıyor biraz. Doktordan haber bekliyorum olmazsa İzmit ya da Pendik vm medikalpark a gideceğiz😂

Anladığım kadarıyla kendisi içeri giremedi diye geri döndünüz dimi canım? Tüh keşke girseydin ama bazı doktorlar almıyor evet ama en azından için rahatlamış olurdu canım 23 nisana kadar beklememiş olurdun
Önceki karşılaştığımız şeyler de tuzu biberi oldu biraz 😅 içi hayatta rahat etmez kendi de duracak doktoru görecek ne diyo bakacak. Cünkü biz bu hastanede kanamam olduğunda acilden başka doktora girmiştik. Kanama alanını büyük görünce iki bebek kesesi mi var demişti 🤣 ben de o kanama alanı demiştim sonradan aydı durumu 🤣 adam da haklı yani emin olmak istiyor. Odaları da görsen minicik yani.
Bu ücretin daha azına biz İstanbul’da otel gibi hastanede Prof ile 30- 40 dk Muayene oluyoruz 🥲

Canım ben yine 16;50😂

Biz bu bebekleri kendimiz yaptık da bunlara sadece biz mi bakacağız bizim mi bebekler. Hayır erkeklere babalık zaten taaa doğumdan sonra yükleniyor diyorlar, doktorlar böyle yaptıkları İçin adamla hiçbir şeyin farkında olamaz ki??

Ben merkezdeyim.
Trafik yoksa tee Küçükçekmece MedicalPark ta 1 saat sürüyor Avrasya tünelinden 😅😅 darıcadayım ben. doktor önerin var mı ama acil durumda gidilcek arıyorum 😅😅

Dediklerine tamamen katılıyorum bir sürü sıkıntı çektik gecenin 3 ünde kanamam oldu adamın kucağında bayıldım karnımda bebek bu adam neler yaşadı. Şimdi haliyle tüm süreç sorunsuz geçsin ve yanımda olsun istiyor o da.
Üstelik artık doktor hastane masrafları da servete dönüştü haliyle karşılığını almak istiyor. ya İstanbul’daki doktorumun doğum ücreti sadece 12500 TL ekimde kaç derler kim bilir

Birbasak Birbasak son adet tarihinden devam yavrum, çünkü bazen önce bazen geriye geçebilir usg.

16:50 son randevu olarak aldım kuzum öyle daha rahat ediyorum dışarda bekleyen olunca geriyor beni :)
Hem de izin almamış oluyorum hemen kaçıyorum evden çalıştığım hafta olduğu İçin bi yarım saat önden :)
Hahahaha bak doğru bilmisim olsun en güzelini yapıyorsun canim kafan rahat oluyor en azından 🥰🥰

Ya odalar küçücük doktor da kendince önlem alıyor olabilir de zaten giren 5 dk da çıkıyor nefret ediyoruz bu tip muameleden. Ben burda sana 3 aylık öykümü anlatsam 5 dk dan uzun sürer mavişim 🤣
Ya benim doktorun muayeneleri cok uzun sürüyor adam araya birini alsa yarım saat öteleniyor. daha önceki kanamalarda araya almıştı beni 😅
İnşallah bakalım çok sık olmaması ve kaşıntı ya da koku olmaması rahat olmamı sağlıyor biraz. Doktordan haber bekliyorum olmazsa İzmit ya da Pendik vm medikalpark a gideceğiz😂

Önceki karşılaştığımız şeyler de tuzu biberi oldu biraz 😅 içi hayatta rahat etmez kendi de duracak doktoru görecek ne diyo bakacak. Cünkü biz bu hastanede kanamam olduğunda acilden başka doktora girmiştik. Kanama alanını büyük görünce iki bebek kesesi mi var demişti 🤣 ben de o kanama alanı demiştim sonradan aydı durumu 🤣 adam da haklı yani emin olmak istiyor. Odaları da görsen minicik yani.
Bu ücretin daha azına biz İstanbul’da otel gibi hastanede Prof ile 30- 40 dk Muayene oluyoruz 🥲

Trafik yoksa tee Küçükçekmece MedicalPark ta 1 saat sürüyor Avrasya tünelinden 😅😅 darıcadayım ben. doktor önerin var mı ama acil durumda gidilcek arıyorum 😅😅

Dediklerine tamamen katılıyorum bir sürü sıkıntı çektik gecenin 3 ünde kanamam oldu adamın kucağında bayıldım karnımda bebek bu adam neler yaşadı. Şimdi haliyle tüm süreç sorunsuz geçsin ve yanımda olsun istiyor o da.
Üstelik artık doktor hastane masrafları da servete dönüştü haliyle karşılığını almak istiyor. ya İstanbul’daki doktorumun doğum ücreti sadece 12500 TL ekimde kaç derler kim bilir
Hadi bakalım haberdar edersin bizi de güzel haberlerle gel canisi 🥰😇

Benimki ultrason hesaplamalarında önde gitmesine rağmen 40. hafta dolduğu gün geldi canım önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyormuş ayrıca diyelim bu kontrolde 5 gün önde çıktı diyelim bir sonrakinde tam gününde de çıkabiliyor🥰

Bende eklemiyorum kuzum ama geç döllenme olmadığı için ve son adet tarihim iğne attığım zaman hepsi belli o yüzden.
Hani bi gün günüyle uyumlu ya da geri çıkar karışmasın diye
Şimdi bebis önden önden gidince seviniyorum 🥲 doktora sormak lazimm

Bebekler ben de uygulamadan devam ediyorum, peki soru? Doktor sisteme usg’de çıkanı giriyor why? O öyle hesap yapıyor. Öff.

Canım ben Acıbadem’de İzzet Şahin’e gidiyorum. Çok güveniyorum kendisine, düşük süreçlerimi falan da bildiği için onla devam etme kararı aldım.
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden sadece Prof. Farklı ödüyorum. Muayene ücretleri bi tık yüksek ama işte görüyorsun doktor da önemli🤦🏻‍♀️

Tavsiye ederim.

Bir de medar tıp merkezi açıldı yeni, Medicalparktan transfer olan Yasemin hanım var. O da gayet ilgili tatlı dilli. Onu da önerebilirim. Herkes eşiyle giriyordu içeri muayene beklerken dikkatimi çekmişti. Bu husus senin için önemli olduğu İçin ayrıca yazayım dedim :)

Bir de akademi hastanesinde Nuri bey var onun da hayranı çok. Bu üçünü biliyorum ben😇

Bebekler ben de uygulamadan devam ediyorum, peki soru? Doktor sisteme usg’de çıkanı giriyor why? O öyle hesap yapıyor. Öff.
Bak ben en son 15+2 de gittiğimde artık baş popo mesafesini değil kafatası göbek vs buraları ölçüyoruz dedi. Artık CRL ölçüsü yok yani. Hatta sana bebeğin gramını söylüyordu benim o hafta 129 gramdı, kıyma kadar🥲

Orda da dediğin gibi 4 gün öndeydi mesela ve tahmini doğum tarihi de 4 gün öne çekilmişti doktor o şekilde girdiği için.
Ama benim en başından beri düzensiz gidiyor mesela bir kontrolde 2 gün diğer kontrolde 4 gün önde çıkabiliyor bu hesaba göre çok karışır her seferinde o yüzden satı baz alıyorum.

Bir de şöyle bir şey var o ölçümler tamamen el yordamıyla yapılıyor ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyor.
Aynı gün verilen usg kağıtlarının birinde 8+2 diğerinde 8+3’tü mesela benim.

Doktorun da kanama alanini bilememesi şaşırtıcı.. Başka hastane varsa oraya git canım doğru tabi simdi aklında karışabilir. Ben en son 2.5 dkda cikmistim kudurduk sinirden 🤣
Canım ben yine 16;50😂

Ben merkezdeyim.
Yaaa sorma inan bende anlamıyorum. Benim doktorda bi ara almıyordu, zaten biri muayene olurken diğer hasta icerde bekliyor onu alıyorlar sekreterin yanına saçmalık. Sonlara doğru aldı da noldu 2 buçuk dakika kalmışız icerde şaka gibi.
Acile gittik bir kere gece, kadın doğum hastanesi adam yukarıda kendi odasında nöbetçi duruyor kimsecikler yok. O zaman bile eşim kapının önünde kaldı yazık ordan bakmaya calisiyor. Sinir oldu sonra ben bu çocuğun babası değil miyim niye kimse beni içeri almıyor merak ediyorum diye

Doktorun da kanama alanini bilememesi şaşırtıcı.. Başka hastane varsa oraya git canım doğru tabi simdi aklında karışabilir. Ben en son 2.5 dkda cikmistim kudurduk sinirden 🤣

Yaaa sorma inan bende anlamıyorum. Benim doktorda bi ara almıyordu, zaten biri muayene olurken diğer hasta icerde bekliyor onu alıyorlar sekreterin yanına saçmalık. Sonlara doğru aldı da noldu 2 buçuk dakika kalmışız icerde şaka gibi.
Acile gittik bir kere gece, kadın doğum hastanesi adam yukarıda kendi odasında nöbetçi duruyor kimsecikler yok. O zaman bile eşim kapının önünde kaldı yazık ordan bakmaya calisiyor. Sinir oldu sonra ben bu çocuğun babası değil miyim niye kimse beni içeri almıyor merak ediyorum diye
Ya ben eşimle giriyorum ve onu o ekrana bakarken görmek çok değişik bir his💛

Diyorum ya biz bile çoğu zaman hamile gibi hissetmezsen erkeklerim bu sürece aşılabilmesi amcam kontrollerde olabiliyor, onu da eşlerimizden mahrum bırakmasınlar.
Evet doktorlar da yoğun ama bu işe bir çözüm bulunmalı 5 dk ile randevu alınmamalı mesela.

Back
X