2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok yok kanala girmemisti en son bas asagi ama hala o vajinada kafa hissetmiyorum kanala girince yürürken cikacak gibi oluyormus obür gruplarda okumustum. Ah insallah cabalıyorum normal dogum icin bakalm son güne kadar bekliyor doktorum yarın 38+6 ama 40a girecek gibiyim
Ayy hadi bakalım insallah kanala girer en yakın zamanda bebiiis 🥹🤲❤️

Oyy senin daha da az kalmis nisan nasıl geldi bahcemiz var o gün egil kalk egil kal ceviz topladm sahabinda baktm pembemsi leke o gün hemen doktora gittim alttan bakti evet nisan dedi ama yakın demedi 😂 beyaz ic camasiri giyin yoksa hayatta anlamazdm nisan oldugunu azıcık akıntı gibi geldi
Ya bende de geçen ilişki sonrası pembemsi cok az bi leke geldi ama ilişkiden kaynaklımı oldu yoksa nişanmıydı bilmiyorum daha cok erken henüz bakalım hayırlısı 🥹🥲

Artık normal olmadığını düşünmeye başlamıştım beni rahatlattın.😂 Yalnız olmadığını bilmek güzel.🥺

Benim doktora göre her şey gibi bu da NORMAL.😂 ilaçlarımı saydım, doğuma gideceğim güne kadar yetiyor.😂
Sadece kuru ekmekle beslendiğimiz günden bugünlere geldik ben buna da şükrediyorum 🤣 son güne kadar prilam kullananlar olarak adımızı yazdırdık 😂

Biz bugün eşimle bebeği anneme kitleyip doğum sonrası 2. Date imize çıktık 😂 memeler alarm verdi, bebek de uyandı.. eve döndük 2 saat sonra 😂
Bebişle de 4 kere hastane ve hastane cafesi tecrübemiz oldu. Bu haftasonu dışarı çıkma niyetimiz var 😂 8 ayın acısını çıkarma vakti 😂

Aslında yarın Bursa’ya gidecektik ziyarete ama abimler hep grip olmuş vazgeçtim 😂
Ay en güzelinii yapmıssınız valla bende şimdiden ocak ayına tatil planımı yaptım canım böyle sıcak termal havuz, jakuzilii havuzlar filan çekiyor 🤭 çocuksuz kadar rahat olamayıız ama onu uyutup keyfimize bakarız artık 😍😍

Sadece kuru ekmekle beslendiğimiz günden bugünlere geldik ben buna da şükrediyorum 🤣 son güne kadar prilam kullananlar olarak adımızı yazdırdık 😂
Geçenlerde ilaç bitti haftasonuydu, yine bir deneme gafletine düştüm iki gün boyunca aç kaldık çocuğumla.😂

Kraker ve haşlanmış patates yedim, ilk zamanları yad ettim bir güzel.😂

Eşim pazar gecesi gitti nöbetçi eczane bulup aldı.🥲 Doğum sonrası bulantı hemen kesiliyormuş nasıl seviniyorum bilsen.:rolleyes:

tek tek alinti yapamadim ama dogum yapicak arkadaslara kolayliklar diliyorum🥰🙏🏼🧿 saglikla alin bebislerinizi kucaginiza 🥰🙏🏼

gorumcem butun gun hastanedeydi suni sanci verdiler ama acilma olmadi simdi sezeryana aliyorlarmis 🥰🙏🏼kisa bir sure sonra oda bebisine kabusmus olucak🥰
Canim gorumcenin bebegi kac haftalikti. Bazi doktorlar 40 i gecirmek istemiyor bazilari 42 ye kadar bekliyor merak ettim.

Kiz miydi ya benimde yukarida nasil duscek anlamadm artik bildigin ziplama hareketleri iliski full time devam nisan bi umut oldu ama ustunden 5 6 gun gecti nolcak anlamadm 😂
Kiz evet. Ya ben kocaman karinla iliski isine de pek yanasamiyorum arada bir anca 😂
bence senin az kalmis artik icime dogdu nisanin gelmis nerdeyse 1 hafta gecmis daha ne kadar durabilir kii

Kızlar yarın sabah 11 buçukta hastanede olacağım nasipse Epidural sezaryen olacak. Doktor sabah 7 de kalk kahvaltı et sonra bir daha bir şey yeme demişti. Ama su içme konusunda farklı bir şey dedi hatırlamıyorum. Şu kadar saat kala bırak gibi. Siz hatırlıyor musunuz? Kaç saat önce kesmem gerek.
bana 12 saat yiyip içme dedi

🥰 kızlar vakti gelince sizler de kavuşacaksınız inşallah allahım kolay eylesin 💕

🤩 senin de inşallah canım benim

Canım sağlıkla kolaylıkla gerçekleşsin doğumun inşallah. Küveze de Girmez girmez sen merak etme. Biz de girmedik siz de girmezsiniz inşallah 💕
Güzel haberlerini bekliyorum yarın 💕

🥰 sen yine de gününü bekle 😂

Canım hayırlı olsun tarihiniz 🤩 inşallah kendisi vakitlice gelir de müdehaleye gerek kalmaz 🤩
cnm bebeğinin beslenme saati nasıl 2saatten fazla yatınca sen uyandırıyormusn? dr. bna artk uyandrma dedi bni aydınlat😀

Hey maşallah yavruma 🤩
darısı bize inşallah.
Aşı sonrası nasıl etkiler olacak cok merak ediyorum güncelle bizi 🤗

Ben tarihi 6 ekim olarak ekliyorum canım, değişiklik olursa güncelle beni:)
Sağ Salim kavuşun da geliş yöntemini hep bebişler belirliyor kısmet artık :)

O zaman ikisiyle de sağ Salim kavuşun inşallah diyorum :) aynı gün gelirlerse bak sen cümbüşe 😂

Hadi gözünüz Aydın olsun listeye ekliyorum 🤩

Gözünüz Aydın canım 🤩 sizin bebişler ne güzel akran oldular 🥹
Cnm şuanlık bir huysuzluk yok aşıdan sonra uyudu ama huysuz değil ateş yapmadı zaten bu aşı bir şey yapmıyormuş sordum❣️

Geçenlerde ilaç bitti haftasonuydu, yine bir deneme gafletine düştüm iki gün boyunca aç kaldık çocuğumla.😂

Kraker ve haşlanmış patates yedim, ilk zamanları yad ettim bir güzel.😂

Eşim pazar gecesi gitti nöbetçi eczane bulup aldı.🥲 Doğum sonrası bulantı hemen kesiliyormuş nasıl seviniyorum bilsen.:rolleyes:
Aman yok yok bu saatten sonra deneme yapmayalım sonuna kadar prilama devam 😅 senin doğumun benden önce olacak gibi geçti yada geçmedi diye haberini bekliyorum 😂

Acilmayi kolaylastiran egzersizler oluyor internette yapiyor musunuz? Bir de hurma yiyin diyorlar
ben doktoruma sordum, yoga pilates topu fln onermedi. yuruyus yap duzenli dedi. yapabilirsen de pelvis masajlari varmis youtube da videolari var dedi , onlari yap dedi ama ben daha bakmadim
12-13 saat normal bir süre doğum için. Normal geçirmiş süreci arkadaşın. Olumsuz örnekleri görünce ve doktorda öyle söyleyince bende suni sancı istemediğime karar verdim. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
valla hakkimizda hayirlisi😂bugun hemsire soruyor dogum planin ne die😂bilmiorm dedim😂gebelik zehirlenmesi olursa erken dogurcam , olmazsa 37-39. haftalar arasi dogurcam ama ne olcak bilmiorm dedim😂
Birbasak Birbasak O değil de neredeyse doğuracağız ben bugün gittim 2 kutu prilam aldım 😅😅 doktor artık inanamıyor 🤣
ay bende eski multivitaminimden ictim, kustum 🙁 artik icmicem multivitamin
Biz bugün eşimle bebeği anneme kitleyip doğum sonrası 2. Date imize çıktık 😂 memeler alarm verdi, bebek de uyandı.. eve döndük 2 saat sonra 😂
Bebişle de 4 kere hastane ve hastane cafesi tecrübemiz oldu. Bu haftasonu dışarı çıkma niyetimiz var 😂 8 ayın acısını çıkarma vakti 😂

Aslında yarın Bursa’ya gidecektik ziyarete ama abimler hep grip olmuş vazgeçtim 😂
ayy gidin gezin bebegim , date onemli🥰
simdi safak sayiyorsundur sen🤪🤪

kalabalik ev ortamlarina gitme canim. Cekirdek ailenizle cikin gezin en iyisi

Amaaan sağol valla baktım olmuyo içerim artık :KK43:

Canım sabahlık yokmu aldığın pijama takımlarında? Bende ankaradayım kısa kollu aldım nasılsa sabahlıklar var diye. Uzun alıp daralmaktansa kısa olsun üstüne bişey giyerim dedim
Sabahlık var ama sen yine yarım kollu almışsın canım, ben askılı aldım malesef 😬

ben doktoruma sordum, yoga pilates topu fln onermedi. yuruyus yap duzenli dedi. yapabilirsen de pelvis masajlari varmis youtube da videolari var dedi , onlari yap dedi ama ben daha bakmadim

valla hakkimizda hayirlisi😂bugun hemsire soruyor dogum planin ne die😂bilmiorm dedim😂gebelik zehirlenmesi olursa erken dogurcam , olmazsa 37-39. haftalar arasi dogurcam ama ne olcak bilmiorm dedim😂

ay bende eski multivitaminimden ictim, kustum 🙁 artik icmicem multivitamin

ayy gidin gezin bebegim , date onemli🥰
simdi safak sayiyorsundur sen🤪🤪
Vakitlice doğar bebiş inşallah 🙏 Allah affetsin doktor her gün iç dedi ama o multivitamini 7.aydan sonra ayda 2 kere ancak içtim ben. Kocaman yutması zor strese sokuyordu beni. Bulantı yapmasıda kötü içmezsek bir şey olmaz umarım.
Kısmetse 5 gün kaldı bebeğim, mutlaka yazacağım.😂
Çok heyecanlı yaa 😍 güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

Ameliyattı bilmem neydi derkenn ancak yıkadık teyzelerii 🥰
Yarında ütülenip yerleşecekler inşallah ☺️

Eklentiler

• 75EC687F-182A-4710-AEB8-288DA97D4859.webp
    75EC687F-182A-4710-AEB8-288DA97D4859.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 98
Vakitlice doğar bebiş inşallah 🙏 Allah affetsin doktor her gün iç dedi ama o multivitamini 7.aydan sonra ayda 2 kere ancak içtim ben. Kocaman yutması zor strese sokuyordu beni. Bulantı yapmasıda kötü içmezsek bir şey olmaz umarım.

Çok heyecanlı yaa 😍 güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
ben baska bir tane almistim o midemi bulandirmiuordu, belki ondan alirim bir daha

Back
X