- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Çocuk 3 değil 4Allahım ben ne yaptım modunda ruh gibi dolamıyorum. Büyük kızım lgs girecek ona yardımcı olamıyorum 5 gündür ona ağlıyorum ortancam bilseme gidiyor çocuğun beslenmesini vs düşünemez oldum eskisi gibi efor veremiyorum ona ağlıyorum hele 18 aylik bebisim anne diyor ona vakit ayrıca derken bebise süt olacak vakit enerji kalmıyor. Pozitif olmayı 2 3 gün koruyabildim sonra dibe çekildim resmen. Şimdi kızım anne bak diye 18 aylik bebisimin ay ay resimlerini gösteriyor ayyy 1 aylıkken nasil büyükmüş diyorum. Bak anne burda nasil rahatlamıştın diyir
çocuklar bana teselli verir hale geldim. Ortanca diyor anne kaç ay böyle olacaksın. Yok kızım diyorum geçecek bunlar. Kendim inanmıyorum o ayrı. Ah yüksek sesle diyorum bak bunlar geçecek pişman olmamak için tadını çıkar hergun yeni macera diyorum sonra bir anda yine kendimi lohusaligin kara dipsiz kuyusunda buluyorum özür dilerim valla bunları kimseye söyleyemem eşim kendini böyle biraktikca sütun de azalacak diyor bir de ona ağlıyorum. Offf
Ben de çok acıkıyorum yiyorum ama evde heran yemek yok işte kızlara bisiler hazırladıkça atıştırıyorum eşim evde komposto kuruyemiş getiriyor ara öğünlerde. Yulaf alacağım o iyi gelmişti ablasini emzirirken. Bir de dr önerisiyle bir damla kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum
Sadece moral ve dinlenmek eksik Su an hayatımda. Bir de sıvı ağırlıklı beslenmek galiba. En önemliler yok yani
Dr gidip gelelim bakalım kilo kaybı sarılık için ne diyecek? Herşey öyle belli olacak.
Rabbim yardımcın olsun insallah süreci kolaylıkla atlarsın evdekilerde kücükmüş daha