Keşke yaa keşke ben de en başında kasmayıp bebeği çoğunlukla anneme bıraksaymışım. Çok iyi yapıyorsun dinlen bolca.
İlk defa bebekten ayrı odada uyku çektim.
Dediğin gerginlikleri birebir yaşıyorum
Gerginlikten yorgunluktan kendi kızımı sevmeye fırsatım olmadığını farkettim. Sürekli telaş içinde bi göreve dönüşüyordu her şey.
Yavrum benim aşırı gazlanma durumum 20 gün filan devam etti. İçtiğim normal su bile anında şişiriyordu. Hala daha termosta kaynar su tutuyorum içtiğim her suyu ılıştırıyorum. Şuan biraz daha iyiyim ama dikkat etmezsem ayvayı yerim
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum havalar da soğuyor gittikçe
Aldığım gecelikleri keşke almasaymışım diyorum da neyse bunun yaz mevsimi var inşallah

Oh minnoş ya çok endişelendim. Maşallah kuzuna içerisi çok rahat geldi sanırım

Gözünüz Aydın olsun inşallah sağlıkla büyütün.
Çok merak ediyorum kaç kg doğdu 42 haftalık sayılır malum
Yoğurt tüketmek aslında bi tık daha iyi hem probiyotik açısından hem de laktozu düşük oluyor laktaz enzimi açığa çıktığından dolayı diye biliyorum da. Ürettiğimiz süte etkisini tam bilmiyorum ben de.
Bazen çok salıp şöyle bi kurufasulye yiyip mercimek çorbası içesim geliyor
Evde Kullandım 8 iğne kadar canım
benim hala devam ediyor az az. Kanamanın Gelmediği gün hiç olmadı.
@pohpoh86 hanım sizde durumlar nedir?
şuan kalanım +3 ama bu kilo kalacak sanırım ilerleyen dönemde bu yemeyle üzerine kilo bile alırım gibi geliyor
kuzum ben normal diye biliyorum yA. Özellikle 20 günlükken gayet dediğin gibiydi.
Şimdilerde bile yukardan lamba açmıyoruz gözlerini kapıyır hemen. Çok ışık rahatsız ediyor. Dik pozisyonda direkt tavandan ışığa bakmazsa nasıl peki normalleşiyor mu? Henüz cok ufak doğumdan sonra da gözleri gelişimine devam ediyor.