- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
Benim senin dediğin gibi oldu canımKızlar nişan beyaz/sarı renklerde olur mu, illa kanlı mı olacak bilgisi olan var mıdır acaba![]()
İlla kanlı olmasına gerek yok ve parça parça da gelebilir
Ben sana annemle alakalı benzer şeyleri söylemiştim hatırlıyor musunmaalesef sanırım ilaçlardan kurtulamayacağım. Sağlık olsun ne yapalım, Allah büyük dert vermesin ama tiroid annemin de vardı bana miras kaldı sanırım hamilelikle beraber. Canım hiperlaktasyonun çözümü yok bence, zamanla azalmasını diliyorum ikimiz için.
Sen gene ailede kalıtsal olan tarafı bulmuşum. Ben kime sorsam sanki bu sülalede sadece ben doğum yapmışım gibi bakıyorlarAnnem zaten herşeyi unutmuş, güya çocuğa bakmaya yardım edecek
emzirmeyle alakalı herşeyi de unutmuş
bilmiyorum diyor. halama soruyorum o da hatırlamıyor. Birine çekmişim ama kime acaba
maşallahkilosu boyu süper
maşallah canım Allah sağlık sıhhat versin
doruk abi bugün nirvanaydı kilo almaya devam ediyor, haftaya inşallah taburcuyuz
![]()
Zamanla alışıyorlar onlar da neyseki
Oo o zmaan cok cok normal zatengözlerini açana kadar canım açtıktan sonra bi daha ışığa falan bakıyor zorlanmıyor acaba uyku halinden falan mı oluyor bilmiyorum aylık kontrolde soracağım
YA maşallah güzelliğe bak senOğluşumun İsmi okundu kulağına bugün
Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah anne olmak nasıl güzelmiş gün geçtikçe daha çok anlıyorum![]()
Maşallah yavrumaSağol kuzum benim3467 doğdu, 49 cm
Bugün kan şekeri düşük çıktı, 3 saatte bir 40 dakika emziriyorum oysa. Mama yedirdiler kuzumaneyse doysun da nasıl doyarsa doysun annem. Ay çok tatlı çıldırcam, uyurken uyandırıp göğsünde uyutan bi deli ben miyim acaba
kokusuna ölüyorumm çok geç kalmışım ben anneliğe ya
Kusmalarım, sürünmelerim hepsini unuttum
![]()
Evde de her şey yolundadır inşallah
Ama senn hariç herkesin lohusa olmasına hazır ol
Ay baya Güldüm ben bunaBu arada bu gaz sancısıyla iki büklümken hastaneye kuaför çağırdım, süslendim, kızımla takım giydik, fotoğrafçı tuttumgörmemişin bebesi olmuş
fotonun birinde resmen ıkınıyorum iki büklüm
ama ameliyathane videolarım rezil, doktor şimdi dua et diyor, akciğerlerime bastırıyorlar, Allahım çok zengin olalım diye bağırıyorum
ay rezil oldum
Kusmalarım, sürünmelerim hepsini unuttum