- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
Canım artık memeyi tamamen terketti tanımıyor gibi davranıyor memeyi görünce. Eds yapalım derken parmak bağımlısı olduGögse damlatmayı denedin mi canım
Kaşık biberon aldık onu da kullanmayı beceremedim. Fincan ile her yere döküldü, kaşık ile vereyim desen Doruk’un eli kolu durmuyor. Dökmek için bir çaba içinde.
Kuzum benimki bile 2 günde alışmış yoğun bakımda biberona Dorukcum napsın bizimkide başta almak istemiyordu biberonla mama istiyordu hep sık sık emzirmeye çalıştım öyle düzene girdi darısı sana inşallah çabanın karşılığını alırsın![]()
Bebekleri biberona alıştırıp taburcu etmek değil çözüm. Gerçekten çok yorucu, inşallah bir sonuç elde edebilirim ama umudumu kaybettim yalan yok.
Ben de link istiyorum-Sunshine oyun halısı aldın mı? trenyolda bı tanesı baya düşmüş onu aldım. sende almadıysan söylim dedm. dün bzmki bi yattı sbh neden bukdr yatıyor diye bi korktm gece acısını cıkardı
haın planları varmş. bzmkisi cok asık surat okdr nadr gülüoki genelde hep renk değiştrip gaz bombası. abisi domates diyip duruyor
gazman koymus adını
Canım sen ilk oğlunu taburcu ettiklerinde meme emmeyi biliyor muydu? Ya da nasıl döndürdün memeye?
Ay yavrumKuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsunalmadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
Valla uyuyan bebe candır be
Çok zordayım benim minik resmen şiddetli kolik oldu.
Karnından çok şiddetli sesler geliyo hep. Kabız da değil ama eskisi kadar tuvalet de yapamıyor. Allahım cok zor
Normalde benimki de sürekli ıkınma ve ağlama inleme halinde, güldüğünü pek göremiyorum.
Bugün ev tipi spa yaptık bi cesaretle, tek başıma. Soktum suyun içine. İki kere gülücük attı, gözleri bana dikmiş hem mutlu hem tedirgin yakamdan da tuttuuyudu 1 saat ama bitiğim bitik.
Kuzu buKuzu adını ben taktım yaaa
Küveti ağzına kadar doldurdum bebeği içine soktum. Kafa boyun kısmından bi elimle destekleyip bi süre içinde tuttum, belden altını mıncırdım her yanını, baktım masaj tepki vermiyor![]()
Çok hoşuna gitti ama kıyamam![]()