- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Benim de sağ göğüs ucu boydan boya yarılmış çözümü nedir acabaPeki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sağ göğüs ucu boydan boya yarılmış çözümü nedir acabaPeki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
Bebişin kilosu artsın diye dedi ama sağma kısmını bende yapmıyorum bir öğün meme bir öğün mama şeklinde yapıyorum çünkü meme aldıktan sonra uyanık olsa bile mama almıyor ağzından akıyor tok olduğunu düşünüyorum aslında ama mama takviyesi de iyi olur diye veriyorum yinedeBen sadece emziriyorum aslında 10-15 dk arası aktif emiyor. Sonrası uykuya geçiş için kullanıyor kaldığı süreyi ve ne kadar süt aldigink bilmiyorum o sürede ama her 2 saatte tek meme sekline veriyorum.Malum besleyici süt sonlara doğru geliyor. Sağma olayı yerine bebişi uyandırmayi deneyip süreyi artırmak denenebilir, doktorun da sut artsın gibi düşünüp sağip sondaki sütü vermeni istemiş diye düşünüyorum.
Ben lansinoh kullanıyorum bo faydası yok. Önceki doğumlarda da almadığım.kalmadiydi onlarda ise yaramamıştı. Şimdi sadeve kendi kendine geçmesini bekliyorum ama çok zorlamıyorum her meme verdiğimde bağırış çağırışPeki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
Aslında çoktaa giyinmiyo bilemedim ki ev mi sıcaaakİşte vücudunda olmayınca isilik değildir diye düşündüm bilemedimçok kalın giyinmiyor aslında çıtçıtlı body ve bir alt giyiyor sadece
Gümüş kapak ve ayva çekirdeği jelinin iyi geldiği söyleniyor araştırmanızı tavsiye ederimBen lansinoh kullanıyorum bo faydası yok. Önceki doğumlarda da almadığım.kalmadiydi onlarda ise yaramamıştı. Şimdi sadeve kendi kendine geçmesini bekliyorum ama çok zorlamıyorum her meme verdiğimde bağırış çağırışbi tanesi bari yara olmasaydı
Bir yerde okudum kendi sütünüzü göğüs ucuna sürüp kurumaya bırakınca iyi geliyormuş deneyin istersenizBenim de sağ göğüs ucu boydan boya yarılmış çözümü nedir acaba
Ay nasıl dayanıyorsunBen lansinoh kullanıyorum bo faydası yok. Önceki doğumlarda da almadığım.kalmadiydi onlarda ise yaramamıştı. Şimdi sadeve kendi kendine geçmesini bekliyorum ama çok zorlamıyorum her meme verdiğimde bağırış çağırışbi tanesi bari yara olmasaydı
Deneyeyim madem teşekkür ederimBir yerde okudum kendi sütünüzü göğüs ucuna sürüp kurumaya bırakınca iyi geliyormuş deneyin isterseniz
Aynen bugun bende canta hazirlayanlardanim iki gun sora 37 haftaligiz carsamba almiyorum biraz daha dursun demezse kös kös eve dönerimbugün sonunda hastane çantamızı hazırladım 37 haftalık olduk pazartesi bebeğin suyuna ve genel durumuna göre sezeryan gününü belirlicek sanırım doktor heyecandan kalbim çıkıcak sanki![]()
olur herhaldeDenedm şimdi bana göre iyi oldu senide gördüğüm kadarıyla m sanada olur gibime geliyor![]()
bende sezeryan olcam yüksek ihtimal sen kaç kiloydunValla bende öyle demiştim M beden almıştım bana hemşire xl aldılar ve gerçekten rahat oldu.
Şimdi tabi şeyi bilemem ben sezeryan oldum ayağımı bile zor kaldırıyordum giyerken, hatta M olanı giyerken yırttık dar oluyor.
Normal doğumda tabi insan nasıl oluyor bilmiyorum![]()
inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızAynen bugun bende canta hazirlayanlardanim iki gun sora 37 haftaligiz carsamba almiyorum biraz daha dursun demezse kös kös eve dönerimaslnda dursa daha iyi tabi ama bu tansiyon yuzunden tedirginim ondan biran once dogsun istiyorum saglkla
Sağlıkla kavuşun Güneş ‘inizeeKızlar 12 eylül pazartesi günü 36+2 de Güneş'imiz doğacak
dualarınıza talibiz:)
sanki yeni ana baba olacağımızı öğrenmiş gibi şoktayız:)
maviss_34 ekleyebilirsin listeye
sanırım spinal anestezi uygulanacak. haliyle biraz minik de olacağız.
aslında burada herkesin sürecini de okudum ama şuan hiçbir şey bilmiyor gibiyim :))
emme sürecidir, ilk zamanlar geç prematüre bebeler için önerileriniz varsa alırım.
rh uyuşmazlığımız da var, muhtemelen sarılık başımızı biraz ağrıtacak :)
Benim de sağ göğüs ucu boydan boya yarılmış çözümü nedir acaba
Doğumdan sonra bebeğin vücudu dış ortama ayak uydurmaya çalışırken oluyor böyle silmeyin yıkayın duru su ile kaynanmış ılınmış şekilde.Eki Görüntüle 3127947 kızlar kızımın bütün yüzü böyle kırmızı pütürcükler dolduvücudunda yok sadece suratı böyle. Sizce neden olmuş olabilir??
Sağlıkla gelsin GüneşKızlar 12 eylül pazartesi günü 36+2 de Güneş'imiz doğacak![]()
aslında burada herkesin sürecini de okudum ama şuan hiçbir şey bilmiyor gibiyim :))
emme sürecidir, ilk zamanlar geç prematüre bebeler için önerileriniz varsa alırım.
Geçmiş olsun. Zeytinyağı asidik etki sebebiyle önerilmiyor diye biliyorum. Ayva jeli deneyebilirsinizTam ben yazacaktım benim iki gogus ucu bitik ilk kizimda yaşamamıştım resmen ilk aldığı an çığlık atıyorum o kadar açıyor ya zeytin yağı sürdüm ama şimdi bebek emince ya tiksinirse
Canım sag salim kucagına almak nasip olsun bebişiniKızlar 12 eylül pazartesi günü 36+2 de Güneş'imiz doğacak
Gene için rahat etsin l al canım m ve l arasında kocaman bi fark yoktur sanırımolur herhaldeben 52 le hamile kaldım 7 kilo aldım toplamda popom yoktu zaten hala yok göbekre herhalde doğurunva biraz küçülür
![]()