Ben de verdim ilk geceler şimdi atıyo. İlk 2 gün mama da verdim biberonla şimdi onu da almıyo. Abisi de böyleydi asla sağdığım sütü emmedi 2 yaşına kadar her öğlen eve geldim emzirmeye

İlk günler için istiyorsan sadece istersen hastane tipi kirala onlar daha iyi çekiyormuş sütün gelmesine de fayda eder ama çalışıyosan ve sürekli kullanacaksan lansinohun ikilisini öneririm çok güzel
Canım o biraz da sana bağlı birşey aslında. İlk bebeğimde ben de saçma sapan insanları dinledim şimdi buraya yazıp kimsenin bilinçaltını kirletmek istemem ama 40 günle ilgili ne hikayeler. Sonra 2. Oldu şimdi 3. ve 5. Günde yürüyüşe çıktım gratis filan gezdim. Bugün BİM’e gittim vakumlu burç almaya

fırsat buldukça çıkarım ama tabii kendimizi de korumamız lazım vücut doğumdan çıktı kanamamız devam ediyor geceleri uykusuz kalıyoruz bağışıklık düşüyor. Haftaya bi işyerine uğrayacam. Annem burdayken her fırsatı değerlendiricem. Annem gidince de eşime bırakıp kızlarla kahve içmeye filan çıkarım akşamları kısa kısa. Ruh sağlığı çok önemli yorman gendinizi guzulaaar
Gelsin terazi bebesi bakalım

Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişkoo
Yok bazen su patlar bazen de sancı gelir ikisi de olmayabilir ama çoğunlukla sanırım ikisinden biri olur. Rahmin iki kapısı var derler ilk kapı açılışında nişan gelir ikinci de su patlar derler ama demekki pata küte gelmek isteyen de var dünyaya herkesin kendi tercihi karışamayız