- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bir göğsü diyelimki sağ 15 dk emziriyorum sonra altını alıyorum diğerine geçiyorum mesela bazen 15 dakikayı tamamlıyor ama bazen de sadece 5 dakika emerken uyuyor yani solu Ozaman bi sonrakinde yine soldan başlıyorum ve oradaki yağlı sütü de almış oluyor gibi. Bazen saçmalayıp emme tamamlandıktan yarım saat sonra bida isterse Ozaman tekrar sağdan başlarımın durumda gibi gibiMaşallah çok güzel geçirmişsiniz emzirme sürecini. Yani bir göğsü tam emse bile tekrar emerken aynı göğsü verip sonra diğerine mi geçiyorsunuz? Ben hep bir diğerini veriyordum çünkü verdiğim göğüs sönüyordu.
Çıkcam ya şurda kalmış 5 gün zaten oturmam hataydı evdeCanım arada çık gez eşinle eskidenmiş kırkı dolmadan çıkılmaması falan bence. Bende pek bebekle ilgilenmekten çıkamasamda arada çıkıp hava alıyoruz çok iyi geliyor bazen bebeğide götürüyoruz iyice güneş gitmeden d vitamini alsın diye
Ay bu ortak problemimiz ben artık hatırlamadığım zaman ellerimle memeleri tartıyorum hangisi doluysa ondan başlıyorumKoluma lastik toka taktım hangi göğsü emzirdiğimi unutmayayım diye bi sonrakinde hangisini emzireceksem hemen ona geçiyorum ki uyku sersemi hatırlayamıyorum
Bu benAy bu ortak problemimiz ben artık hatırlamadığım zaman ellerimle memeleri tartıyorum hangisi doluysa ondan başlıyorum![]()
Sistral diye bir krem almışım gen iyi gelmişti birde maalesef kortizonlu adventen kullanmak zorunda kaldım ilk doğumda gebelik alarji si olduğum için şimdi şimdi kullandım ilkim kadarolmaduKızlar yine bir sorum var bende çok kaşıntı var heryerim uyuz olmuş gibi kaşınıyor kabardı da burda hemşirelere söyledim cildyeye sormak lazım dedi bugünde eve gececem iyi bir Krem ilaç varmı bildiğiniz
Bizde aynı durumdayız şuan bile memede ve dün gece migrenim tuttu emzirme haricinde alamadım babası hep evin içinde gezdirdi kucakta uyuyor ama yatağa koyunca başlıyor ciyak ciyak resmen çığlık atıyor . Bu arada uykuda ses çıkarmaları çok olmaya başladı ve sanırım çok bağırarak ağladığı için sesi kısıldı ama yutkunurken balgamımsı sesler geliyor bugün dokroruna gitmeyi düşünüyorum hasta olmuş olmasınBugün gece 11 e kadar toplamda neredeyse 3 saat uyumustur. Memede uyur uyanık durumu haric, bittim resmen.. Tuvalete sayılı gidebildim, bulaşıkları az önce topladım öyle soyleyeyim. Derler ya o uyuyunca sen de uyu, onu bile yapamıyorum malesef, gaz problemi yüzünden masaj yapmak durumunda kalıyorum, zaten memede uzun kaldığı için sindirim dhaa memedeyken başlıyor, sonra gazı var diye bırakmıyor, ardından kakasini yapiyor yine emmeye devam ediyor, derken saatler geçip gitti.. 2 gündür çok fena durumdayız, inşallah yarın biraz daha toparlamis olur.
Lohusalik durumuna gelirsek, zaten hamileliğin çoğunu yatarak gecirmek durumunda kalmış gayet aktif ve sosyal olan ben için bu durum biraz daha yumuşak geçişe sebep oldu. Zaten gezmeyi unutmuş biri gibiyim. O kadar da çok özledim ki özellikle tek başıma canım nasıl isterse öyle gezmeyi. Tek başına olmayı özledim. Bunları hissetmekten de hiç pişmanlık duymuyorum. Bu süreçte kendimi çok çaresiz hissettiğim zamanlar oldu, yine oluyor, neredeyse aglamadigim gün yok. Bazen sinirleniyorum da bebise yalan yok. Elimden geleni yapıyorum yine de sakinlestiremiyorum, kendimi eksik hissediyorum, anlayamadigim için ona yardımcı olamadığım için. Sonra da gözyaşları geliyor arkasından. Bunun geçici bir süreç olduğunu kendime hatırlatarak cikiyorum o döngüden. Çünkü bı gün son kez kucakliycaz, son kez besliycez onları..
Faydası oldumuSistral diye bir krem almışım gen iyi gelmişti birde maalesef kortizonlu adventen kullanmak zorunda kaldım ilk doğumda gebelik alarji si olduğum için şimdi şimdi kullandım ilkim kadarolmadu
Ah canım geçmiş olsun ya. Kendi sütünü de sür o da iyi geliyormuş. Aynen vallahi bazen bakıyorum da zaman geçmiyor derken yanimizdalar artıkiyiym çok şükür cnm.mastit ağrısı ateşi geçti ama ufak ele gelen yumrular tam olarsk geçmedi.elektrikli pompa göğüs ucu yarası yaptı lansinohlada geçmefi bugin zeytinyağına başlafım bakalım nadıl olcak. srnlr ilk hamile kaldığımız zamanlar aklıma geliyo sayfaya girdikçe ne kadar çabuk geçti![]()
Eşim ve annemde eve hapsetti beni o sıcak gunlerde.simdi buz gibi havada bir kez kendim çıkarmak zorunda kaldım buyuk oglum icin ve aninda usuttu bebeğim.kimseyi dinlememeliydimÇıkcam ya şurda kalmış 5 gün zaten oturmam hataydı evde
15.gun sab simplex yazdi doktor 20.gune kadar direndim sonra mecbur basladimGaz problemi için damla vs kullanıyormusunuz ?
Canım 2 günde biberona alıştı ben çok çaresiz kalınca amacım 1 2 kere vermekti sadece. Ama hastanede bile saçma sapan insanlar denk gelince bu duruma geldik. Hastanede ebe daha doğalı 2 saat olmuş çocuğa hiç beni denettirmeden direk bineronu soktu ağzına aç kalmasın diye, emzirme danışmanı geldi memeyi c şeklinde tut dedi afedersin defoldu gitti. Çok bilmiş kv çocuk sarılık olacak senin sütün yok diye ( daha doğum yapalı 3 5 saat olmuş) yine biberon soktu ağzına. İlk denediğim de beni emen çocuk 2 gündür iktiriyor tutmuyordu. Zorla silikon ucla emzirdim dün artik diğer türlü hiç tutmuyor çünkü onun sertliğini alışmışYaa seni emmez. Acaba bu sarılık olayı ne zaman sona eriyor aç kalsada sarılık olmaz?
Canım benim hemencik kavuş yavruna insallahhKızlar hastanedeyiz geceden beri, az sonra doğuma iniyoruz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah![]()
Az önce M maco44 da yazdım kuzum cildirmaca ve tek başına ugrasmaca benimkisi. Çok zorlanıyorum bazrm maalesef. Mecbur iyileştim gibi bisey oldu sezeryanin 2. Gününden beri kendim görüyorum tüm işlerimiÇok şükür canım ilk günlere göre cok cok iyiyiz bnde ayaklandımm iyice alıştık birbirimize gazımız var oda olmasa pamuk gibiyizsiz nasılsınız
![]()
Uykuda ses olayı bizde de var, genelde gaz sorunu yüzünden olduğunu düşünüyorum. Ses kısıklığı kusmanın ardından oluyor bizde de ama balgam vs şüphesini doktor değerlendirmeliBizde aynı durumdayız şuan bile memede ve dün gece migrenim tuttu emzirme haricinde alamadım babası hep evin içinde gezdirdi kucakta uyuyor ama yatağa koyunca başlıyor ciyak ciyak resmen çığlık atıyor . Bu arada uykuda ses çıkarmaları çok olmaya başladı ve sanırım çok bağırarak ağladığı için sesi kısıldı ama yutkunurken balgamımsı sesler geliyor bugün dokroruna gitmeyi düşünüyorum hasta olmuş olmasın![]()
İnsallah kolayca dogar su gibi aksın sağlıkla kavusKızlar hastanedeyiz geceden beri, az sonra doğuma iniyoruz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah![]()
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahEşim ve annemde eve hapsetti beni o sıcak gunlerde.simdi buz gibi havada bir kez kendim çıkarmak zorunda kaldım buyuk oglum icin ve aninda usuttu bebeğim.kimseyi dinlememeliydim