• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl🙄

Eklentiler

• IMG_20220924_181430.webp
    IMG_20220924_181430.webp
    28 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl🙄
Canım normal bence bizimkide böyle büküyor ediyor ayağını. Yinede sor gittiğinde aklında kalmasın

Bence normal. Sağa sola yatır zamanla şekil alır zaten. D vitaminini de kullanmalısınız mutlaka

Ya ben anlamadım.nasil ki normal görünüyo

Bugün çıkıyor o zaman kuzum hadi hayırlısı inşallah 🥰 biz alıştık birbirimize ya inşallah bu düzen de gider diye umut ediyorum ama bakalım 15 gününden sonra değişebilir de

Hahahah eminim çok sinir bozucu bir durum canim bize kaka değil de çiş yapıyor genelde üstümüze başımıza attırıyor sıpa 🙈 kakayi da ne zaman bezini değiştirsem babasına inatmis gibi temiz beze yapıyor 🤣

Fazlasıyla sıkıntılı canim ilk bebehim de olmuştum bunda olmamak için hep sagiyorum

Canim başlangıcı zor olmuş ama sonu güzel olmuş inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüt bebeğini 😍

Annenin değil de senin bir iki saatte de olsa uyumam lazım canim sütün gelecektir uyumak çok iyi geliyor insana vücudun dinleniyor emzige gelince bende ikinci gün verdim ama pek tutmadı avent ağzına büyük geliyor galiba bazen tutuyor bazen tutmuyor başka emzik denicem

Canim lütfen kendini eve kapatma markete olsun yürüyüşe olsun çık bebeği çıkartmana gerek yok miss gibi sahil havası al kendine gel

Gozunuzaydin canim sağlıklı güzel günlerde büyüt bebeğini doğum kg boyu nedir ekleyelim 😍

Kuzum hastanedeki hemşire 20 dakika bir göğsü 20 dakika bir göğsü demişti ama şu aralar toplamda yarım saatte uykuya daliyor

Bebeğini ters pozisyon da emzir canim hemen yumusuyor o göğsün benim de sabah kalktigimda şişmiş oluyor önce bebeği emzirio sonra sagiyorm kalanı

Heyecanla ege beyi ve seni bekliyoruz canim su gibi doğumun olsun inşallah 😍❤️
Avent küçük aslında ya belki bebiş emzik mi almak istemiyor olabilir☺️

Kendisi mi büküyor normalde böyle mi duruyor, bence doktora sor canım. Sorun varsa da erken yaşta tedavisi kolay olur

Cok iyi anlıyorım seni aynı durum bizdede var ömrümden ömür gdiyor öyle olunca🥺gögüs uclarım yara oldugunda doktorumuz sütünü sag sık sık besle sarılıgı artmasın degince bnde bi cesaret biberon denedim çok şükür memeyi reddetmedi şansıma biberon bazen kurtarıcım oluyor onda cok rahat ediyoruz öksürmüyor ama memeye gelince aşırıda yoruluyor yavrum.zamanla inşallah geçecek brde lohusalıgın vermiş oldugu yetkiyle insan daha cok dert ediyor ama alışacagız merak etme.🤗
Bizimki emzik çok seviyor o yüzden vermiyorum hiçbir şey. Biberonu ilkinde tutmadı uykusunda bi daha denemedim.
PAzartesi sarılığa bi daha bakacağız inşallah artık düşmeye başlamıştır diyeceğim ama hiç inancım yok

51 gr almıştı ama 7 dk aktif emme, sonraki günlerde ise memede uykuya gecerken az az da olsa içti ve sonra süre 10 -12 dk arasına çıktı 8 günde
Ah ya maşallah. Darısı bize inşallah.
Bi günü bi gününü tutmuyor bak son 2 saat boyunca uyandırmaya çalıştık sürekli. 12 dk emdi ardından 20 cc sütü zorla içirdik.
Aç yani farkındayım. Totalde 3 saati geçmişti açlığı.. Tükenmiş vaziyetteyim

@Lalalala1 lalalalallalalallalalalal ses ver lalallalallalalla oooooo lalallalalla
Doğurdum sessizliği bu 😂

Aynı benimki )) futbolcu bacagı mı olacak dedim ben de benimkini görünce : d

Bizimki emzik çok seviyor o yüzden vermiyorum hiçbir şey. Biberonu ilkinde tutmadı uykusunda bi daha denemedim.
PAzartesi sarılığa bi daha bakacağız inşallah artık düşmeye başlamıştır diyeceğim ama hiç inancım yok

Ah ya maşallah. Darısı bize inşallah.
Bi günü bi gününü tutmuyor bak son 2 saat boyunca uyandırmaya çalıştık sürekli. 12 dk emdi ardından 20 cc sütü zorla içirdik.
Aç yani farkındayım. Totalde 3 saati geçmişti açlığı.. Tükenmiş vaziyetteyim

Doğurdum sessizliği bu 😂
İnşallah düşmüştür kuzum kendini böyle gitmeden darlama illaki bi çaresi ve çözümüde var 🙄

Heran hersey olablr doktorun brşey demesse gününü sen belirleyeblrsn doktora kalsa bu pazartesi alıcaktı doguma sabırsızlandım ben🤗
Doktor Çarşamba günü çağırdı suni verecek o gün nobetciyim.seninle daha iyi ilgilenirim dedi bende kendisi gelsin istiyorum🥲🥲🥲

Back
X