- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sıcak tut karnını iyi gelir.sıcak havlu sarabilirsin karnınla beline bn rahatlarım genelde böyle bitanede parol iç istersenMerhaba kizlar 10 gun oldu dogum yapali ustum acik uyumusum kalktigimdan beri karin agrim var ne tavsiye edersiniz
Haftada 1 2 kere yapan bebege normal diyorlarsa seninkinin bagırsaklar iyi brnceKızlar bebeğim kakasını 2 günde bir yapıyor bu normal değil mi zaten bir yapıyor tam yapıyor iki günlük toplu![]()
Ayy iyi o zaman bende rahatsız olursa karnı ağrırsa diye korkuyordumHaftada 1 2 kere yapan bebege normal diyorlarsa seninkinin bagırsaklar iyi brnce![]()
canım her cocuk özelinde değerlendirmek de lazım ama genelde günde 4 5 kere kakalı bez değişir 4 5 ten de fazla yapar aslında yine de uzman bir doktora görünebilirsin.Kızlar bebeğim kakasını 2 günde bir yapıyor bu normal değil mi zaten bir yapıyor tam yapıyor iki günlük toplu![]()
Bn bıraktım canım günde bir bardak bile etkliyor sütü başıma bela olduyduAyy iyi o zaman bende rahatsız olursa karnı ağrırsa diye korkuyordumcanım bu arada danışman humanada şeker var diye önermedi bebeği etkiler diye kullanıyorsan bir doktoruna danış istersen
Uzun süredir bakamadım buraya saolasın canım sütüm baya geliyor artık şükür emiyor ilk başta yara falan oldu bebiş uçtan emmdiği için hep. sonra emzirme hemşireleri falan gösterince düzelttik. Ama kaç gündür doğduktan 3. Günden beri sarılıkla uğraşıyoruz anne bebek kan uyuşmazlığı sebebiyleCanım.ilk başta öyle geliyor zaten sarı süt damla damla geliyo ama ona yeter emiyorsa. Benim bebeğinde ilk iki gece yordu beni baya. Kundak yaptım öyle uyumuştu bide kucakta. Sen emzir onu bol.bol. uyumasın. O an yorucu ama uyandırmak bana daha yorucu geliyordu. Diğer cocuklarda uyandırcam da emzircem diye yoruluyordum. O doyuyordur sen emzir bol.bol.
Ya aynı benimki ya emiyor ya uyuyor, uyandıgında mesela direk ağlayarak kalkıp emiyor gazı oluyor kaka yapıyor sonra aglıyor altını alıyorum emzirerek uyutuyorum. yüzünü göremiyorum ben de uyanık durmuyor hiçYa kızlar bu bebek emme dışında sürekli ağlama modunda ya uyuyor ya emiyor uyanık asla kendi kendine durmuyor çok yoruldum
Ya artık başım ağrıdı valla bir süre sonra düzeliyor ama Bi iki ay daha var şu gazlı dönemleri bir bitseYa aynı benimki ya emiyor ya uyuyor, uyandıgında mesela direk ağlayarak kalkıp emiyor gazı oluyor kaka yapıyor sonra aglıyor altını alıyorum emzirerek uyutuyorum. yüzünü göremiyorum ben de uyanık durmuyor hiçherkes boyle sanıyordum değil mi : /
Aynısı canım benimde öyle büyüğü 2 buçuk olmasına 3 ay filan var bezden kesmedim daha sabah önce büyüğünü sonra küçüğün alt değiştirme üst baş derken 1 saatim gidiyor ne zaman emzirsem öbürü anne acıktım diyor telefon veriyorum büyüğüne biliyorum kötü ama. Başka türlü yetişemiyorumYeni anne olanlar sakin olun sikayetlenmeyintek çocuk hiç bunu unutmayın. Ne hikmetse ablasının cisi bem bebişi emzirirken gekiyo hep. Bende emcem diye tutturuyo. Canım.bebisim daha 1 aylık olmadı saklambaç körebe ne varsa öğrendi
![]()
Valla bende napim gittim tablet aldık birer tane aylarca telefondan uzak tutan ben. Artık pes ettim. Yoksa büyüğünün kalbini kircam dite korkuyorum. Biraz zaman geçsin orta yolu bulurum.diye düşünüyorum. Bebiş daha hiç birseyden anlamiyo.Aynısı canım benimde öyle büyüğü 2 buçuk olmasına 3 ay filan var bezden kesmedim daha sabah önce büyüğünü sonra küçüğün alt değiştirme üst baş derken 1 saatim gidiyor ne zaman emzirsem öbürü anne acıktım diyor telefon veriyorum büyüğüne biliyorum kötü ama. Başka türlü yetişemiyorum
Benim bebeğim de 2 günde 1 yapıyordu. Birkaç farklı doktora sordum 5-7 güne kadar normal dedi. Hatta biri ister günde 7-8 yapar ister haftada 1 dedi. Ama şimdi düzeldi günde 3-4 kez yapıyor. Ben de mama destekli gidiyorum. Normal yani.Kızlar bebeğim kakasını 2 günde bir yapıyor bu normal değil mi zaten bir yapıyor tam yapıyor iki günlük toplu![]()
Senin ki kaç yaşında ya benim büyük de bebek sayılacak yaşta benim inadıma dikkatimi çekmek için oyuncakları atıyor ya da hiç beklemediğim anda kardeşine vuruyor bunu can yakmak için değilde oyun sanıyor vurunca gülüyor filanValla bende napim gittim tablet aldık birer tane aylarca telefondan uzak tutan ben. Artık pes ettim. Yoksa büyüğünün kalbini kircam dite korkuyorum. Biraz zaman geçsin orta yolu bulurum.diye düşünüyorum. Bebiş daha hiç birseyden anlamiyo.
Çok şükür canımSezaryen canım, ilk etapta dikiş ağrısı falan oldu ama geçti şükür ki
O zaman her an başlayabilir bizim Allah yarabbi![]()