Hahaha çok tatlısın canim openlere bende sinir oluyorum ya ben annesiyim kıyamıyorum kokluyorum başkası neden öpsün yeni doğan olduğu için herşeye açık bebekler iyi yapmışsın yikamakla uyku olmuş bebegine
Ayy inşallah yaptırırız canim ben çok istiyorum eşim biraz mesafeli ilkine yaptırmadık diye ben ona da istemiştim halbu ki
9.gunden itibaren takıyorum sabah takip akşam çıkarıyorum dayanabildigm yere kadar
Kilon çok güzel gitmiş canim bende ona yakın kg gitti ama görüntü hala aynı gibi çok sinir bozucu benim doktorum da ikinci haftadan sonra takabiliesin dedi ama dayanamadım ben erken taktim biraz. Çatlak benim göbekte yok basenler de var en çok kg alan yerlerim orası

şekerli şeylerden çok bol bol su iç canım çok faydası var
Ayyy ben korkuyorum onu sıkarken iki deliğe de az az sikip ters çevirip sırtına vuruyorum yanlış mı yapiyormusum yani
Canim öncelikle çok geçmiş olsun bu durumu yaşayan oldu mu bilmiyorum ama insalalh dogdundan bu hastalığı kalmamış olur sağlıkla al kucağına bebeğini doğum ne zaman
Kuzum hemşire bana şey dedi benimki de kusuyor sürekli emzirmeden sonra hem kusup hem kg aliyoesa reflü değildir dedi ama kusup da kg almıyorsa reflü demek dedi
Ahh kuzum aynı dertten bizde muzdaribiz geceleri oluyor genel de hiril hiril resmen bide on gunlukken oğlumda geçti sanırım sumukleri akıyordu bebeğin yenidoğan da burun tıkanıklığı normal mi acaba