Hepimiz jajindayız hepimiz ana köleleriz bebiklerimizin askerleriyiz
Canım benim olsun elinden geleni yaptın napalım yanii bazen de saygı duymak zorundayız
Evet 2. Gün baktık ağlıyo hemen gitti aldı babası yedi rahatladı zaten 10 cc mi 20 cc mi ancak sonra aralarda 2 sefer daha verdik sonra zaten benim süt indi ondan sonra da mamayı almadı bozamam sonra 6. Gün gittiğimizde 4.5 çıktı sarılık değeri doktor ondan şaşırdı birazda
Bunu bi 15 gün sonra tekrar konuşalım derim bizimki kurulmuş saat gibi uyanıyoo gerçi senin 10. Gün yazıyo ama daha küçük di mi. Düzelt onu canım yannış olmasın

Canım 1 haftadır belirli saatlerde çatlarcasına ağlıyo kasılıyo ıkınıyo akşam seansımız çok daha uzun sabahta yapıyo bi posta. Dün şu sünnet için gittiğim doktora gaz damlasını sorayım da ona göre alayım diye beklemiştim. O da her bebek için farklısı iyi geliyo denemek lazım birinden başla 5 gün dene fayda görmezsen diğerine geç dedi. Ben de nurse Hatice’yi beğendiğimden ondan başlayayım dedim. 1 seferde etki eder mii yaa dün gece kaç geceden sonra uyuduk. Saat başı uyanıyodu sabah kucakta uyuyordu mıkır mıkır. Neyse sabahta bir kaka yapmış badisi filan hep bok. Rahatladı çocuum yA şükür tabii sorun sıfırlanmaz ama olsun rahatlattı bizi

Hiçbişi olmaz keşke benimki de uyuşa hiç uyandırmam