- 10 Aralık 2014
- 4.562
- 16.317
- 408
Benim bebek geceleri hiç uyumuyor öyle atak felan değil bu sabah 7ye doğru uykuya geçiyorİlk doğduğunda bile bu kadar uykusuz kalmamıştım ya ne zaman bitiyor bu ataklar
Benim bebis Sabah 7 de uykuya geçiyor 12 gibi kalkıyor 1 de tekrar yatıyor sonra 2-3 saat arayla kalkıp emiyor gece 23-24e kadar böyle yiz gece ise 15 dk yarım saat uyku araliklariyla geceyi bitiriyoruzKızlar bebekleriniz sabah güne ortalama kaçta başlıyor , gündüz kaç uyku uyuyor ve gündüz uykuları kaç saat?
MasallahAhh bu bebisler bak uyumuyor dedim diye utandırdı beni bir buçuk saat oldu maşallah diyim uyuyor
Vermedi hatta 38 olana kadar vermeyin dedi aşıyı yapan hemşirede 6 saatte bir mutlaka verin dedi çünkü extra ağrı da olabilir illa ateş olmasına gerek yok dedi çocuğu izleyerek bir yol belirleyeceğim ateşi ne zaman çıkmaya başlamıştı ateşten kaç saat sonra tahminen hatırlıyor musunuzAşılardan önce calpol verildi mi? Bizim doktorumuz aşı öncesi 2.5 ml calpol verdi ona rağmen ateşi oldu 2 kere de biz vermek zorunda kaldık.
Kim bakacak bebişeSütüm mü azalıyor tribine girdim de
Zaten şurda işe başlamama kalmış 24 gün
Bizim ilk akşam biraz ateş oldu yarım kaşık calpol verdik geçtiBenim de aynı özellikle akşamları sanki daha bir yumuşak oluyor göğüslerim bunu da araştırdım normalmiş ama endişelenmeyelim bence. Ama süt arttırıcı humana filan içmeyi düşünüyorum bana iyi geliyordu o.
Biz de bugün menenjit aşılarını olduk doktor zor geçecek dedi bakalım takipteyim şuan hemşire hemen calpol verin dedi beklemeden doktor ateş çıksın öyle verin dedi. Ben de doktorla aynı fikirdeyim.inşallah rahat geçiririz
Doğrudur valla hepsi farklı farklıYaramazlık her çocukta olur da Suna eminim her çocuk bir olmuyor
Bilmiyorum henüz deneme şansımız var mı bu tür şeyleri çünkü bir uykusu kaçınca sonra uykuya dalması çok zor oluyorBenim bebek geceleri hiç uyumuyor öyle atak felan değil bu sabah 7ye doğru uykuya geçiyor
Düzelir mi acaba gündüz unutmasam gece uyumaya başlar mi diye dusunuyorum
Benim de aynı özellikle akşamları sanki daha bir yumuşak oluyor göğüslerim bunu da araştırdım normalmiş ama endişelenmeyelim bence. Ama süt arttırıcı humana filan içmeyi düşünüyorum bana iyi geliyordu o.
Biz de bugün menenjit aşılarını olduk doktor zor geçecek dedi bakalım takipteyim şuan hemşire hemen calpol verin dedi beklemeden doktor ateş çıksın öyle verin dedi. Ben de doktorla aynı fikirdeyim.inşallah rahat geçiririz
Annem bakacak yakın oturuyoruz canım, biraz ben gidicem biraz onlar gelecek..Bir de işe başlayınca bebek olayını nasıl halledeceksiniz bakıcı mı ailenizden mi destek alacaksınız ben o işi nasıl çözeceğimi hiç bilmiyorum ya
Sürekli olunca yazmayayım dedim
Bizede doktor calpol içirdi evdede iki kere verdşk. İlla ateş beklememek lazım huzursuz oluyorlar ağrısıda olabilir. Calpol içmesine rağmen ateşi çıktı bizimdeVermedi hatta 38 olana kadar vermeyin dedi aşıyı yapan hemşirede 6 saatte bir mutlaka verin dedi çünkü extra ağrı da olabilir illa ateş olmasına gerek yok dedi çocuğu izleyerek bir yol belirleyeceğim ateşi ne zaman çıkmaya başlamıştı ateşten kaç saat sonra tahminen hatırlıyor musunuz
İlk defa duydum o ne ola ki?Kızlar anne sütü ve bebeğin saçından kolye yaptıran var mı nasıl kullanışlı oluyor mu kemeraltında yapan bir kuyumcu varda emin olamadım
Kusura bakmayın yeni bakabildim. Calpolun etkisi yavaş yavaş geçince 4-5 saat sonra ates ve Huzursuzluk başladı.biz de hemen ilaç verdik, rahatladı. Gece uyumadan önce tekrar verdim gece de ince giydirip,ince bir battaniye örterek uyuttum çok şükür ateş olmadı,hem ilaç hem de aşı etkisiyle güzelce uyudu o gece.bence 38i beklemeden verin ama tabi en iyisini siz bilirsinizVermedi hatta 38 olana kadar vermeyin dedi aşıyı yapan hemşirede 6 saatte bir mutlaka verin dedi çünkü extra ağrı da olabilir illa ateş olmasına gerek yok dedi çocuğu izleyerek bir yol belirleyeceğim ateşi ne zaman çıkmaya başlamıştı ateşten kaç saat sonra tahminen hatırlıyor musunuz
Şöyle bir şey canım. Hatıra kalsın diyeİlk defa duydum o ne ola ki?
Oyy ne güzelmişŞöyle bir şey canım. Hatıra kalsın diye
Almadım canım sayfasında yazıyor modeline göre ya da altın zincirin kalınlığına göre şekilleniyor fiyatları. Bende beğendim eşimde ne gerek var git kuyumcudan kendine kolye al dedi tipik erkekOyy ne güzelmiş
Fiyat bilgisi falan aldın mı? Ben de çok isterim yaptırmak.
Bizede doktor calpol içirdi evdede iki kere verdşk. İlla ateş beklememek lazım huzursuz oluyorlar ağrısıda olabilir. Calpol içmesine rağmen ateşi çıktı bizimde
Kusura bakmayın yeni bakabildim. Calpolun etkisi yavaş yavaş geçince 4-5 saat sonra ates ve Huzursuzluk başladı.biz de hemen ilaç verdik, rahatladı. Gece uyumadan önce tekrar verdim gece de ince giydirip,ince bir battaniye örterek uyuttum çok şükür ateş olmadı,hem ilaç hem de aşı etkisiyle güzelce uyudu o gece.bence 38i beklemeden verin ama tabi en iyisini siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?