Amin insallah kuzucum teşekkürler guzrlSelamlaaar, ay maviş hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahoğlun 3 yaşına gelmiş olacak kardeşi doğduğunda bence halledersin sen bordo bereli anne oldun zaten 2 erkek çocukla, darısı üçüncü kuzuya olsun
plesenta aşağıda olunca ne oluyormuşTüp bebek, plesentası aşağıda birde işin ehli bir doktora görünmek istiyoruz
Doğum yapalı çoookk oldu şükür düzeldi o durum ama plesenta aşağıda olunca kanama riski, erken doğum riski, sezeryan doğumda kanamanın kesilmemesi riski oluyor hatta bu sebeple kan nakli için hazırda kan bulunduruyorlarplesenta aşağıda olunca ne oluyormuş
Anladım teşekkürler bilgi içinDoğum yapalı çoookk oldu şükür düzeldi o durum ama plesenta aşağıda olunca kanama riski, erken doğum riski, sezeryan doğumda kanamanın kesilmemesi riski oluyor hatta bu sebeple kan nakli için hazırda kan bulunduruyorlar
mavişim hayırlı olsun çiçeğim. çok sevindim görünce sağlıkla kolayca kavuşun insallah <3Amin insallah kuzucum teşekkürler guzrl
Dileklerin için yaşayıp göreceğiz artık bakalım
Mavişiiiiiiiiimmmmm nasılsın canım tebrik ederimmmm kuzum yaaaaAmin insallah kuzucum teşekkürler guzrl
Dileklerin için yaşayıp göreceğiz artık bakalım
Teşekkürler bebisim amin insallah nerelerdesin sen yahumavişim hayırlı olsun çiçeğim. çok sevindim görünce sağlıkla kolayca kavuşun insallah <3
Teşekkür canım benim Buda oğlan sonra yine oğlan olacak sonra yine oğlanMavişiiiiiiiiimmmmm nasılsın canım tebrik ederimmmm kuzum yaaaa. Yorumlar yazilinca bildiri geldi öyle gördüm vallahi
Sağlıkla gelsin canım yine mi oğlan yoksa kız mı ?
Olsun canım sağlıklı olsundaTeşekkürler bebisim amin insallah nerelerdesin sen yahu
Teşekkür canım benim Buda oğlan sonra yine oğlan olacak sonra yine oğlan
Kesinlikle önemli olan sağlık canım üç erkoyla adaya veda ediyorumOlsun canım sağlıklı olsunda
Ayyyy Rabbim ömürlerini güzel eylesin ne güzel iki kızdan sonra diğer meyveni tatmışsın canım benim iki oğlandı Buda oğlanBurayı görünce duygulandım benimde kızım 2022 Eylül de dogackti burayida takip ediyordum ağustosun 24 önde doğdu yeni doğum günü kutladım 3 yaşında oldu. Ablasi var 5 yaşında bütün gün kizin burnundan getiryor hayatı inatçı yaramaz bir bicirik ve o da abla oldu şimdi 5 aylık bir kardeşi varkorkmayın benim 3 çocuklu hayatım kızım o kadar zor olmasinda rağmen daha düzenli Rabbim sabrını veriyor 3. Bebişim 2 kızdan sonra erkek hem doğumu kolay oldu hemde huyu kızlara göre daha sakin çok.sukur var bir kolaylığı herşeyin ya da alıştım herhalde zorluğa
aa ekim annesi mi olacaksın :)Ayyyy Rabbim ömürlerini güzel eylesin ne güzel iki kızdan sonra diğer meyveni tatmışsın canım benim iki oğlandı Buda oğlanve çok korkuyorum üç çocuklu hayattan ilk defa sakin bir oğlan çocuğu gördüm masallah oglusuna
Benim kızlar canavar olunca Allah acıdı halime şaka bı tarafa kızlarım yaramaz değil sadece ortanca olan tam sendrom evresinde yoksa çoğu çocuğa göre iyiler tek sıkıntımız hepsi benle uyumaya alışık o yüzden ben hep uykusuzum ama iki çocuklu hayattan daha zor değil ben iki çocukla.daha zorlanmış tüm bunda biraz oğlumun uysalligi da etkili tabi birde biz eşimle o kadar kötüye hazırlandık kiAyyyy Rabbim ömürlerini güzel eylesin ne güzel iki kızdan sonra diğer meyveni tatmışsın canım benim iki oğlandı Buda oğlanve çok korkuyorum üç çocuklu hayattan ilk defa sakin bir oğlan çocuğu gördüm masallah oglusuna
Kuşum senin çok az kaldı ya günün belli mi sağlıkla kucakla meleğiniaa ekim annesi mi olacaksın :)
ben yine yeniden hayırlısıyla eylül :)
hayırlı doğumların olsun
Ayyy darısı bana o zaman insallah benim de üç numara öyle olurBenim kızlar canavar olunca Allah acıdı halime şaka bı tarafa kızlarım yaramaz değil sadece ortanca olan tam sendrom evresinde yoksa çoğu çocuğa göre iyiler tek sıkıntımız hepsi benle uyumaya alışık o yüzden ben hep uykusuzum ama iki çocuklu hayattan daha zor değil ben iki çocukla.daha zorlanmış tüm bunda biraz oğlumun uysalligi da etkili tabi birde biz eşimle o kadar kötüye hazırlandık kiondan beklentiyi dusuk tuttuk
Benim büyük daha yeni anaokuluna basıyor bu sene ortanca benimle artık götürüp getiricem en ufaginida ek gıdaya başladım babaanne bırakıp gidip gelirimKuşum senin çok az kaldı ya günün belli mi sağlıkla kucakla meleğinievet Ekim sonu gibi olacak doğum
Ayyy darısı bana o zaman insallah benim de üç numara öyle olurbenim de tam tersi yilanin başı büyük olan küçüğü de baştan çıkarıyor neyse ki okullar açılıyor küçüğü de verdim bu sene bakalim
Nasıl günler bizi bekliyor
Günüm belli değil yaKuşum senin çok az kaldı ya günün belli mi sağlıkla kucakla meleğinievet Ekim sonu gibi olacak doğum
Ayyy darısı bana o zaman insallah benim de üç numara öyle olurbenim de tam tersi yilanin başı büyük olan küçüğü de baştan çıkarıyor neyse ki okullar açılıyor küçüğü de verdim bu sene bakalim
Nasıl günler bizi bekliyor
Okul yolunda büyüyorlar vallahi Alparslan öyle oldu işte şimdi oda okullu olacak insallah sevindim en azından bakacak birisi vsr yakınında benim oda yok mecbur yanıma alacağım bebeği deBenim büyük daha yeni anaokuluna basıyor bu sene ortanca benimle artık götürüp getiricem en ufaginida ek gıdaya başladım babaanne bırakıp gidip gelirim
Hadi hayırlısı insallah canım evet ya bizim sansimiza hep sıcaklar tepemizden geçiyor hemde ağırlaşmış halde şükür buralara kadar geldik ya sorunsuzGünüm belli değil ya6 eylül de kontrolüm var o zaman kararlaştırırız demişti doktorum. Herhalde 12-17 eylül arasında olur yoruldum artık , yine sıcaklara denk geldik
evet evet çok şükür yazı bitirdikOkul yolunda büyüyorlar vallahi Alparslan öyle oldu işte şimdi oda okullu olacak insallah sevindim en azından bakacak birisi vsr yakınında benim oda yok mecbur yanıma alacağım bebeği de
Hadi hayırlısı insallah canım evet ya bizim sansimiza hep sıcaklar tepemizden geçiyor hemde ağırlaşmış halde şükür buralara kadar geldik ya sorunsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?