2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Amin insallah kuzucum teşekkürler guzrl
Dileklerin için yaşayıp göreceğiz artık bakalım

plesenta aşağıda olunca ne oluyormuş
Doğum yapalı çoookk oldu şükür düzeldi o durum ama plesenta aşağıda olunca kanama riski, erken doğum riski, sezeryan doğumda kanamanın kesilmemesi riski oluyor hatta bu sebeple kan nakli için hazırda kan bulunduruyorlar

Amin insallah kuzucum teşekkürler guzrl
Dileklerin için yaşayıp göreceğiz artık bakalım
Mavişiiiiiiiiimmmmm nasılsın canım tebrik ederimmmm kuzum yaaaa . Yorumlar yazilinca bildiri geldi öyle gördüm vallahi

Sağlıkla gelsin canım yine mi oğlan yoksa kız mı ?

mavişim hayırlı olsun çiçeğim. çok sevindim görünce sağlıkla kolayca kavuşun insallah <3
Teşekkürler bebisim amin insallah nerelerdesin sen yahu
Mavişiiiiiiiiimmmmm nasılsın canım tebrik ederimmmm kuzum yaaaa . Yorumlar yazilinca bildiri geldi öyle gördüm vallahi

Sağlıkla gelsin canım yine mi oğlan yoksa kız mı ?
Teşekkür canım benim Buda oğlan sonra yine oğlan olacak sonra yine oğlan

Burayı görünce duygulandım benimde kızım 2022 Eylül de dogackti burayida takip ediyordum ağustosun 24 önde doğdu yeni doğum günü kutladım 3 yaşında oldu. Ablasi var 5 yaşında bütün gün kizin burnundan getiryor hayatı inatçı yaramaz bir bicirik ve o da abla oldu şimdi 5 aylık bir kardeşi varkorkmayın benim 3 çocuklu hayatım kızım o kadar zor olmasinda rağmen daha düzenli Rabbim sabrını veriyor 3. Bebişim 2 kızdan sonra erkek hem doğumu kolay oldu hemde huyu kızlara göre daha sakin çok.sukur var bir kolaylığı herşeyin ya da alıştım herhalde zorluğa

Ayyyy Rabbim ömürlerini güzel eylesin ne güzel iki kızdan sonra diğer meyveni tatmışsın canım benim iki oğlandı Buda oğlan ve çok korkuyorum üç çocuklu hayattan ilk defa sakin bir oğlan çocuğu gördüm masallah oglusuna

aa ekim annesi mi olacaksın :)
ben yine yeniden hayırlısıyla eylül :)
hayırlı doğumların olsun

Benim kızlar canavar olunca Allah acıdı halime şaka bı tarafa kızlarım yaramaz değil sadece ortanca olan tam sendrom evresinde yoksa çoğu çocuğa göre iyiler tek sıkıntımız hepsi benle uyumaya alışık o yüzden ben hep uykusuzum ama iki çocuklu hayattan daha zor değil ben iki çocukla.daha zorlanmış tüm bunda biraz oğlumun uysalligi da etkili tabi birde biz eşimle o kadar kötüye hazırlandık ki ondan beklentiyi dusuk tuttuk

aa ekim annesi mi olacaksın :)
ben yine yeniden hayırlısıyla eylül :)
hayırlı doğumların olsun
Kuşum senin çok az kaldı ya günün belli mi sağlıkla kucakla meleğini evet Ekim sonu gibi olacak doğum
Ayyy darısı bana o zaman insallah benim de üç numara öyle olur benim de tam tersi yilanin başı büyük olan küçüğü de baştan çıkarıyor neyse ki okullar açılıyor küçüğü de verdim bu sene bakalim
Nasıl günler bizi bekliyor

Benim büyük daha yeni anaokuluna basıyor bu sene ortanca benimle artık götürüp getiricem en ufaginida ek gıdaya başladım babaanne bırakıp gidip gelirim

Günüm belli değil ya 6 eylül de kontrolüm var o zaman kararlaştırırız demişti doktorum. Herhalde 12-17 eylül arasında olur yoruldum artık , yine sıcaklara denk geldik

Benim büyük daha yeni anaokuluna basıyor bu sene ortanca benimle artık götürüp getiricem en ufaginida ek gıdaya başladım babaanne bırakıp gidip gelirim
Okul yolunda büyüyorlar vallahi Alparslan öyle oldu işte şimdi oda okullu olacak insallah sevindim en azından bakacak birisi vsr yakınında benim oda yok mecbur yanıma alacağım bebeği de
Günüm belli değil ya 6 eylül de kontrolüm var o zaman kararlaştırırız demişti doktorum. Herhalde 12-17 eylül arasında olur yoruldum artık , yine sıcaklara denk geldik
Hadi hayırlısı insallah canım evet ya bizim sansimiza hep sıcaklar tepemizden geçiyor hemde ağırlaşmış halde şükür buralara kadar geldik ya sorunsuz

evet evet çok şükür yazı bitirdik
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…