Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani şöyle, aradığım ebeler evim uzak oldugu için beni hasta olarak kabul etmediler. Ben de bir hastaneyle görüştüm eve yakın, ebeler varmış ama yoğunluktam dolayı garanti veremiyorlar eve göndermeye. Ama ben ev civarındaki alman ebeleri aramadım bir de onları deneyeceğim, belki onlar gelirler ama hastaneden tutmak da bana mantıklı geldi, hastane zaten eve 7 8 dk, gider geliriz gerekirse diyeBu imkanı devlet sağlıyor . Ebe nasıl gelmem diyebiliyor ki.
Merhaba, tuzlu yeşil elma, kraker ben de işe yarıyor. Yada peynir ekmek gibi bişey atıştırıyorum karnım acıkmaya yakınsa .merhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Benimde pek bilgim yokta burdaki arkadaşların yazdığı kadar biliyorum. Acile gidip kan veremiyoruz veya hemen sıra bulamıyoruz gibi çok yazmislardiHollanda gerçekten iyiymiş. Almanyanın sıkıntısı insan çok hastane az sanırım. Ebeyi doktoru hastaneyi doğum sonrası çocuk doktorunu kendimiz seçmemiz gerekiyor ve hemen hamileliğin başından aramak gerekiyormuş çünkü dolu her yer. Ama iyi bir doktor bulursan randevular güzel geçiyor. Diğerleri de dışarıdan ebe bulabiliyorsunuz ya da hastaneden, ben hastaneye kaydolup oradan bir ebe seçeceğim daha kolay. Ama dışarıdan ebe bulursanız doğumdan sonra 10 gün eve geliyor emzirme yardımı bebeğin kontrolü falan. Ama mesela benim evim biraz merkeze uzak diye ebeler kabul etmedi, ben o imkandan muhtemelen yararlanamayacağım
çok çabuk acıkıyorum ya, öğlen iki tane gözleme yedim gayet doymam lazım ama doyamıyorumMerhaba, tuzlu yeşil elma, kraker ben de işe yarıyor. Yada peynir ekmek gibi bişey atıştırıyorum karnım acıkmaya yakınsa .
Haklarında hayırlısı neyse o olsun, ama böyle göstermeme durumu yapamaz aklını başına almalı. Çocuk oyuncağı değil bu işler o bebek içinde sağlıklı ortam gerekliÇok çirkin bir hal aldı boşanırlar kesin. Farkına varsa bile kendine bakamıyor daha çocuk 40 ona kadar annemde kalıcam ben bakamam dedi 60 ı geçti hala didişip duruyorlar ben döneceğim deyip uzlaşmak yerine
Bn patatesi haşlayıp tuzlayıp yiyiordum tavsiye ederimmerhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin..Mecburiyeti yok benim dr um ikili test yapmadı ama ense kalınlığını ölçtü gayet iyi dedi. Benimde yaş 41 zaten test yaparsa risk yüksek çıkacağı için biz direkt genetik test yaptıracağız
Evet gerçekten anlaşılmak çok zor yaşamayanlar tarafından.. 4. Aydan sonra rahatlarsın diyorlar sabırla bekliyorum inşallh biz de normale döneriz ne diyeyim canımKimse de anlamıyo halimizden hala hastanede yatıyorum eşim gelip giderken ağlıyorum Allah yardımcımız olsun biraz rahat etsek arttık
Yaş sehir kaçıncı çocuk sat bilgisi alabilir miyim kuzumekle kuzum![]()
Canim sağlık ocağı arayıp çağırıyor iletişime geçmedin mi beni aradı hemşirem 20 Nisan da gel dediKızlar 18. Haftada tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı
Canım elma ve ananas bana iyi geliyor bir de kayısımerhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Bunu düşünecek akıl olsa onda zaten hersey farklı olurdu. Resmen düşman kesilmişler sanırsın ortada ciddi bir çözülmezlik var.Haklarında hayırlısı neyse o olsun, ama böyle göstermeme durumu yapamaz aklını başına almalı. Çocuk oyuncağı değil bu işler o bebek içinde sağlıklı ortam gerekli
Çabuk acıkmamız çok normal ama hızlı kilo da almak sağlıklı olmadığı için ana öğünden sonra acıktığımda yoğurt, meyve, kuruyemiş yemeye çalışıyorum ama ara öğünler benim de eskiden hep karbonhidrattı, yeni yeni değiştirmeye çalışıyorumçok çabuk acıkıyorum ya, öğlen iki tane gözleme yedim gayet doymam lazım ama doyamıyorumD mesela 3te başladı bulantılarım
Geçtim benim de bu ayın 25inde merak edip sorayım dedim bazısı isteğe bağlı diyorCanim sağlık ocağı arayıp çağırıyor iletişime geçmedin mi beni aradı hemşirem 20 Nisan da gel dedi
İsteğe bağlı da olabilir canim mesela ben doğum sonrası aşımı unutmustum olmayı aradmadilar da kaldı öyleGeçtim benim de bu ayın 25inde merak edip sorayım dedim bazısı isteğe bağlı diyor
Allah kolaylık versin gerçekten, babasının görmesi illaki hakki. İnşallah aklı başına gelir ya özellikle o bebek için diyorumBunu düşünecek akıl olsa onda zaten hersey farklı olurdu. Resmen düşman kesilmişler sanırsın ortada ciddi bir çözülmezlik var.
Savcılıktan kagıt alana kadar da zorla içeri girmesi haneye tecavüz sayıldığından onu yapamaz babası da olsa çünkü annesinin kapısında
Ayyy kimse yorum yapmadı cinsiyet için…Merhabalar ben kontrolden çıktım. Şükür bebeş çok iyi çok hareketliydi bildiğin içerde yüzüyordu bize el salladı babasıyla cinsiyeti göremedi dr muz ama önümüzdeki hafta içi nifty için kan ver dedi. Yeni bir test çıkmış nifty fast galiba ya da nifty rapid olanilir sonuç 5-6 günde çıkıyormuş. Bu arada foto ekliyorum sizce cinsiyet ne olur?