Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende senin yazmanı bekledim bugün aklım sendeydi çok şükür kesinleşti cnm oğluşunh sağlıkla kucağınıza alın inşallahAy canım valla bende topige yazacaktım kalp kalbe karşıymış
Bugün gittim erkekmiş kesin![]()
Ay sagolasin canım benim Allah razı olsunbende senin yazmanı bekledim bugün aklım sendeydi çok şükür kesinleşti cnm oğluşunh sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Ay sleepy de iyi dyorlar ıslak mendilde uni baby de bilemedm hangisini alsam.Islak mendilde Baby turco çok kullanan öneren var bn onu kullanmayı düşünüyorum.bezde karar vermiş değilim daha![]()
inşallah canımAy sagolasin canım benim Allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım amiiinn![]()
Sleepy bana daha yakın geliyoe ama alıp deneyecegiz artk bezi hangisi iyiyseAy sleepy de iyi dyorlar ıslak mendilde uni baby de bilemedm hangisini alsam.
Gözün aydın canm damadım olacagı kesinleşti demekAy sagolasin canım benim Allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım amiiinn![]()
Sagolasin canım evet ilkten açıverdi hemenGözün aydın canm damadım olacagı kesinleşti demek![]()
Ben mağazadan aldım e bebekten ama internettede satılıyor tabiikoliyle pamuk derken nettenmi aldın benimde aklımda pamuk
Beklesin e bebekSagolasin canım evet ilkten açıverdi hemenrollerimiz değişti sadece hala dünürüz
![]()
Ben biraz doldurdum artık bırakıyorum bundan sonra canım baya şey aldımBeklesin e bebek![]()
Aa iyi bari gözüm aydın en azından netlesmiş oldu.Ay canım valla bende topige yazacaktım kalp kalbe karşıymış
Bugün gittim erkekmiş kesin![]()
Neler aldın bakimBen biraz doldurdum artık bırakıyorum bundan sonra canım baya şey aldım![]()
Merhaba, sleepy bio natural yenidoğan ıslak mendil ve bez olarak başlangıç için Prima premium care tercih etmeyi düşünüyorum.Kızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor![]()
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
Sagolasin canım evet direk açtı zatenAa iyi bari gözüm aydın en azından netlesmiş oldu.![]()
Bunlar var canım 2 takım 6 7 tane de zıbın. Aralarında çoğu yeni doğan 1 3 ay da var.Neler aldın bakim![]()
Yanlış yazmışım canim 2 takım zibin falan evde de var bunlar annemdekilerNeler aldın bakim![]()
Hepsi cok güzel şekillerine bayıldımmm inşallah saglıklıca dogsun giysinBunlar var canım 2 takım 6 7 tane de zıbın. Aralarında çoğu yeni doğan 1 3 ay da var.
Bunlar yeterli diye düşündüm 10 takım falan oluyor![]()
Sagolasin canım, bende dış giyim 2 takım aldım onlarda 6 aylık. Daha küçük hiç yok bende onu düşündüm ne alınmalı hem küçükler de alırsam öyle bisey alayım dedim ceket falan da lazım olur daha kışa girerkenHepsi cok güzel şekillerine bayıldımmm inşallah saglıklıca dogsun giysinbnde aldmda bi baktım sokaga cıkarken giyeceği hiç bişi yok yüklenmişim iç giyim zıbına tuluma dış giyim aldım birazda.e bebekte tavşanlı peluş tulum vardı pembesni aldım gidersen bak maviside cok güzeldi dısarı cıkarken sogukta iyi olur