• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben çakmaktaki erdeme gidiyorum. Doktorum funda gayet mennunum. Onun karşısındaki doktorada eltim gidiyor oda memnun ama çok bekliyorlar doktoru. İçeri giren çıkmak bilmiyor
Merhaba doğumunuzu sağlıkla yapmışsınızdır umarım. Doğumunuzu da mı Çakmak Erdem de Funda hanım ile yaptınız? Görüşleriniz çok kıymetli doktor ve hastane arayışındayım çünkü.

İk,iz travel kullandım prego ibizaydı modeli tekli olarakda kullanılabiliyordu gerçekten traveller ağır oluyor. Şuan ikizlerimde chicco liteway seri si var baston bebek arabası .daha hafif kullanımı güzel. Liteway serisinde ilave Pusetli yenidoğandan itibaren kullanılanda var. Ama pusetli olsamı olmasamı kararsızım açıkçası temiz ikinci el bulursam kabin boy doğumdan itibaren kullanılabilen modellere bakıyorum chicconun yada prego kraft joie markalar var aklımda. Ama sanırım hemen almaycağım ikizlerdede ancak 2 aydan sonra kullanmıştık ilk havalimanında düz yatar pozisyonda kullanmıştım bebek arabası koltuğunu.başta kanguru kullanmıştım kasıma denk geldiği için pek dışarı çıkmamıştık. Şimdide dışarı çıksak bile kanguru kullanırım diyorum yenidoğan aparatı vAr.
Teşekkür ederim ablamda hamilton kabin kullanıyor tek elle kapaniyor yer kaplamiyor cok hafif diyor ama benim oldugum yerde inanilmaz lodos oluyor burada o yuzden benim icin önemli olan kesinlikle çift yönlü olmasi ve kabinler hep tek yön.. böyle dikkatinizi ceken cift yönlü kabin araba olursa yazar.isiniz

Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım

Hangi markanın aldın peki
E bebekten Bunu aldım nasıl olur bilmiyorum yorumları genelde iyiydi.imternet sitesinden sende bak istersen ama bu markanın elektiriklileri içinde yorumlar cok güzel fiyat açısındanda uygun

Eklentiler

• IMG_20220706_122743.webp
    IMG_20220706_122743.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2022-07-06-12-29-23-993_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2022-07-06-12-29-23-993_com.solidict.ebebek.webp
    20 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2022-07-06-12-30-43-158_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2022-07-06-12-30-43-158_com.solidict.ebebek.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım
Ben ilk oğlumda philips avent elektrikli kullanmıştım çok memnundum. Yine onu kullanıcam sağlam hala. Çekiş gücü baya iyiydi.

E bebekten Bunu aldım nasıl olur bilmiyorum yorumları genelde iyiydi.imternet sitesinden sende bak istersen ama bu markanın elektiriklileri içinde yorumlar cok güzel fiyat açısındanda uygun
İnanır mısın 3ünü de favoriye ekledim 😂

Ben ilk oğlumda philips avent elektrikli kullanmıştım çok memnundum. Yine onu kullanıcam sağlam hala. Çekiş gücü baya iyiydi.
O da çok pahalı şimdi philipsin manuel göğüs pompası nasıl

İnanır mısın 3ünü de favoriye ekledim 😂
Baktınmı yorumlarına 🤗manueli kendime takamadım tabikide annemde çekimine bakalm dedik denedik bayagı güçlü çekti bnde şaşırdım 🤣 e bebegin bazı markaları cok kaliteli gerçekten bilindik anlamsız pahalı markaları geçiyor.

Baktınmı yorumlarına 🤗manueli kendime takamadım tabikide annemde çekimine bakalm dedik denedik bayagı güçlü çekti bnde şaşırdım 🤣 e bebegin bazı markaları cok kaliteli gerçekten bilindik anlamsız pahalı markaları geçiyor.
Yorumlara bakmadan almıyorum zaten olumsuz yorumlar beni vazgeçiriyor o üründen ama bunlardan herkes memnun

Back
X