- Emoji Skoru
- 3.310
- Puanlar
- 63
İstiyosan manuelindem başla daha sonra durumuna göre bakarsınYorumlara bakmadan almıyorum zaten olumsuz yorumlar beni vazgeçiriyor o üründen ama bunlardan herkes memnun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyosan manuelindem başla daha sonra durumuna göre bakarsınYorumlara bakmadan almıyorum zaten olumsuz yorumlar beni vazgeçiriyor o üründen ama bunlardan herkes memnun
Eve mochi aldım. Elektrikli olarak medela kiralayacağım.Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım
Temmuz annelerinde gördüm bende çoğunluk mochi almış ama yanında elektrikli pompa da kullanıyorlar mochi yi emzirirken yada sağarken diğer göğüs akmasın diye kullanıyorlar bende çok kararsız kaldım ilk doğum da manuel kullanmıştım ama çok gerekli oluyor sanırım elektrikli alacağım bendeKızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım
En iyisi öyle yapayım çok teşekkür ederimİstiyosan manuelindem başla daha sonra durumuna göre bakarsın![]()
Merhaba, ben çakmak erdem hastanesinde zarife kerimova'ya gidiyorum çok memnunum. 4 temmuzda kontrole gittiğimde fiyatlara güncelleme gelmiş, 180 TL'den 235 TL'ye çıkmış.Kızlar merhabaçakmak Erdem hastahanesine giden arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam hangi doktora gidiyorlar memnunlar mı acaba ?
![]()
Hastane tipi miydi medelaEve mochi aldım. Elektrikli olarak medela kiralayacağım.
Bnde pek anlamıyorımda işte kendi çapımda birşeyler yapmaya calısıyorumEn iyisi öyle yapayım çok teşekkür ederim![]()
Benim de ilk bebeğim tecrübesizim o yüzden çok araştırmak zorunda kalıyorum her şeyi alırken bakalım aldıklarımızdan memnun kalacak mıyızBnde pek anlamıyorımda işte kendi çapımda birşeyler yapmaya calısıyorum![]()
Hastane tipi kiralarım herhalde. Ama bulabilirsem swing modelide olabilir karar veremedim henüz.Hastane tipi miydi medela
Nerden kiralıyorsunuzHastane tipi kiralarım herhalde. Ama bulabilirsem swing modelide olabilir karar veremedim henüz.
Mayıs’tan beri bir salgın var. Boğaz ağrısı yapan…Kızlar selamlardün boğazım acıyordu öksürük devam etti biraz çoğaldı canım yanıyor. Sıcak şeyler içiyorum. Pekmezli ballı karışımlar yaptım biraz boğazım yatıştı gibi ama. Hiç halim yok vücudum ağrıyor kendimi kötü hissediyorum
birazda ateşim çıkmaya başladı şuan 37,7 üşümeye başladım. Korkuyorum yinemi korona oldum diye
bir de ilk 4 aydan sonra bulantım geçmişti bugün ilk kez kustum
kendimi çok kötü hissediyorum ya bir yandan korona mı oşdum diye bir yandan bulantılar geri mi dönecek diye
kendinize çok dikkat edin lütfen dış çevreden bu virüs çoğaldı bence yine
![]()
Buldun mu kiralayan , İzmir’de Kahramanlar’da kiralayan bir yer vardı. Ben de ordan kiralamıştım.Hastane tipi kiralarım herhalde. Ama bulabilirsem swing modelide olabilir karar veremedim henüz.
Öyle bişey başıma gelmedi ama iğneden kullanan arkadaşlar vardı burada ikiz gebelik değil miMerhaba hanımlar
Sol bacağımda damar genişlemesi oldu. Pıhtılaşma ihtimaline göre Dr sabah akşam pıhtılaşma önleyici iğne verdi. Bebişler bir hafta geriden takip ediyormuş.34. haftada alabiliriz dedi Dr . Böyle bir şey yaşayan yada duyan oldu mu.?
Gece ustunu ortmeyen bebekler icin uyku tulumu :)Eki Görüntüle 3094797
Kizlar dogum cantasinda Boyle biseye ihtiyac varmi ?
Ne icin kullaniliyor onu dahi bilmiyorum ama
Battaniye var buda gereklimi
Allah’imGece ustunu ortmeyen bebekler icin uyku tulumu :)
Oglum hep tulumla yattigi icin cok arastirdimAllah’imbu konularda ne kadar uzakmisim
![]()