• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
😍😍Ahh inşallah, hepsi kocaman olur seneye 🙏🏻💌
Yok 30 mm iken , 40 ölçüldü . 40 ölçen yanlış ölçtü bence , artan bi şey değil rahim ağzı uzunluğu .
Ama ölçüm yapan Prof idi, ondan çok sorgulayamadım. 😌

Tekrar çok sağol
Hic korkma senin durumun buna gore benden iyi insallah enfeksiyonlarda gider 😍
Sag salim kucagina alirsin ♥️

İyi bayramlar güzel anneler anne adayları 🥰 bayramınız nasıl geçiyor 😊
Bizde çarşamba günü kontrole gittik. Aslında 4 hafta sonra gel demişlerdi kasılmalarım başlayınca ve bayram tatili de araya girince dayanamadım gittim. Şükür iyiyiz.29+0 haftalıkdı gittiğimde 1400 gram olmuş kızımın kilosu boyuda 39.2 cm kasılmalardan bahsedince idrar tahlili ve idrar kültürü istedi doktorum önceden aile hekiminde kan tahlili var deyince kanı istemedi bu sefer. Bizim kız parmak emmeye başlamış 🧿😊 parmak emerken pozunu yakaladı doktorum. Kasılmalar var denincede nstye gönderdi . Nst 30 -40 arası sancım çıktı düzenli olarak görünce tekrar istedi susuzmusun diye sormuştu açıkçası pek su içemeden gitmiştim sabah. 1 litre su içip tekrar girdim nstye bu sefer şükür pek sancı çıkmadı.3 hafta sonra gelmemi bolca su içip magnezyum içmemi söyledi. Bundan sonra sürekli nstye gircez galiba. 32 hafta biran önce gelsede gitsem tekrar artık gün saymaya başladım sağlıcakla kavuşalım diye doğum için günüm belli olsun diye.

Eklentiler

• IMG_20220709_165915.webp
    IMG_20220709_165915.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 90
😍😍Ahh inşallah, hepsi kocaman olur seneye 🙏🏻💌
Yok 30 mm iken , 40 ölçüldü . 40 ölçen yanlış ölçtü bence , artan bi şey değil rahim ağzı uzunluğu .
Ama ölçüm yapan Prof idi, ondan çok sorgulayamadım. 😌

Tekrar çok sağol
Gelmiş geçmiş olsun inşallah güzelim benimm 🙏🏻

Selam kızlar malesef covid testim pozitif geldi sabah aşırı halsiz uyandım biraz da ateşim vardı şimdi her yer tatil moralim bozuldu, covid geçiren arkadaşlar doktorlarınız neler önermişti neler yaptınız ateşim kaç olursa tehlikeli

Selam kızlar malesef covid testim pozitif geldi sabah aşırı halsiz uyandım biraz da ateşim vardı şimdi her yer tatil moralim bozuldu, covid geçiren arkadaşlar doktorlarınız neler önermişti neler yaptınız ateşim kaç olursa tehlikeli
Gecmis olsun canım
Bol bol dinlen bağışıklığı guclendiren besin tüket
Bu hastalığı bağışıklığın yenecek

Terligim bundan canım bunla takılırım hastanede.. birde bundan aldım bebek dogunca çekim yaptıracagım için
Şu açık olandan bende var zaten, onu kullanayım bende o zaman , boşuna almayayım 😍

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, benim ateşim hiç olmamıştı o konuda bişey diyemiyorum. Ancak doktorum direk 1000lik C vitamini takviyesi aldırıp başlatmıştı. Ağrılarım için de magnezyum kullanmamı, eğer çok çok zorda kalırsam da 1 adet parol alabileceğimi söylemişti. 10.haftada covid olmuştum ben o zamandan beri de magnezyum kullanımıma düzenli olarak devam ediyorum günde 2 tablet. Çok şükür miniğim de sıkıntı olmadan geçti gitti. Umarım sizin de kolaylıkla geçer, tekrar çok geçmiş olsun..

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, benim ateşim hiç olmamıştı o konuda bişey diyemiyorum. Ancak doktorum direk 1000lik C vitamini takviyesi aldırıp başlatmıştı. Ağrılarım için de magnezyum kullanmamı, eğer çok çok zorda kalırsam da 1 adet parol alabileceğimi söylemişti. 10.haftada covid olmuştum ben o zamandan beri de magnezyum kullanımıma düzenli olarak devam ediyorum günde 2 tablet. Çok şükür miniğim de sıkıntı olmadan geçti gitti. Umarım sizin de kolaylıkla geçer, tekrar çok geçmiş olsun..
Çok teşekkürler ben de bayramdan sonra kontrolüm onu bekliyorum sabırsızlıkla hareketlerini hissediyorum çok şükür o bana iyi geliyor. Vaka sayıları çok artmış dikkat etmek lazım 🥹

Çok teşekkürler ben de bayramdan sonra kontrolüm onu bekliyorum sabırsızlıkla hareketlerini hissediyorum çok şükür o bana iyi geliyor. Vaka sayıları çok artmış dikkat etmek lazım 🥹
Evet kesinlikle öyle bu sıcaklarda maske kullanımı çok çok zor olsa da bu kadar az kalmışken minikleri riske atmamak adına özellikle kalabalık alanlarda olmamaya, olursak da maske kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Tekrar çok geçmiş olsun 🙏

Öncelikle herkese iyi bayramlar🌷

Ve hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben hala hastanedeyim.
Üçüncü gün 🥺

Kanama azaldı, yavaş yavaş , serklaja baskı olmadığından dolayı almadılar ( 40 mm den fazla ölçüldü, anlamadım nasıl oluyor daha iki gün önce rutin kontrolde 30 mm ölçülmüştü )
Bebek iyi, amniyon sıvısı da iyi ama, Amnisure testi pozitif çıkınca , salmadılar ve takibe aldılar. Antibiyotik veriyorlar .
Enfeksiyon yaparmış amniyon sıvısı kaçak yaparsa. ( Kan olunca bu testler yanlış pozitif verebilirmiş öyle okudum ) inşallah yanlış pozitiftir
Çünkü perinatalog çıkmadan muayene etti , suyun yeterli de olsa , kanama miktarını tarif edince ben, acaba sıvı da gelmiş olabilir mi diye endişe edildi. Neyse ki ciğer geliştirici yapıldı önlem amaçlı. Erken doğum gibi bir kötü senaryo bile olsa, hayata tutunma şansı artar diye , içime biraz umut oldu.

Coasprin bırak dedi. Kanamayı artırır diye. Zaten 34 te bırakacaktım. 31 in içindeyim şuan.

Öyle işte , grev zamanı hastaneye gelip bayram bayram hastanede kalmak aklımdaki son şeydi , en azından güvenilir ellerde hissediyorum kendimi. Çiğli Devlet Hastanesinde. Tek kişilik bir odadayım şansıma mı diyeyim artık. 😌 Hemşireler gerçekten çok iyi , her yerden bebek sesleri geliyor , yeni doğanlar.🥰

Darısı vaktinde hepimizin başına diyerek💙 , taburcu olarak , evdeki oğluma kavuşmayı dört gözle bekliyorum.💌

Herkese sevgiler 💕💕
Canim öncelikle tekrardan geçmiş olsun sen ve bebeğin iyi ol orada daha güvendesiniz surda çok bişey kalmadı çok şükür zamanın da sağlıkla gelsin miniğin bugün nasılsın nasıl oldun
İyi bayramlar güzel anneler anne adayları 🥰 bayramınız nasıl geçiyor 😊
Bizde çarşamba günü kontrole gittik. Aslında 4 hafta sonra gel demişlerdi kasılmalarım başlayınca ve bayram tatili de araya girince dayanamadım gittim. Şükür iyiyiz.29+0 haftalıkdı gittiğimde 1400 gram olmuş kızımın kilosu boyuda 39.2 cm kasılmalardan bahsedince idrar tahlili ve idrar kültürü istedi doktorum önceden aile hekiminde kan tahlili var deyince kanı istemedi bu sefer. Bizim kız parmak emmeye başlamış 🧿😊 parmak emerken pozunu yakaladı doktorum. Kasılmalar var denincede nstye gönderdi . Nst 30 -40 arası sancım çıktı düzenli olarak görünce tekrar istedi susuzmusun diye sormuştu açıkçası pek su içemeden gitmiştim sabah. 1 litre su içip tekrar girdim nstye bu sefer şükür pek sancı çıkmadı.3 hafta sonra gelmemi bolca su içip magnezyum içmemi söyledi. Bundan sonra sürekli nstye gircez galiba. 32 hafta biran önce gelsede gitsem tekrar artık gün saymaya başladım sağlıcakla kavuşalım diye doğum için günüm belli olsun diye.
Yaaaa yerimmm o nasıl bir poz maşallah canım böyle güzel pozlar günümüzü şenlendiriyor 🥰 çok bişey kalmadı bı agustos ayı var önümüzde sonu gibi de dogumlarimiz başlar diye düşünüyorum sağlıkla gelsin meleklerimiz ❤️
Çok geçmiş olsun Rabbim sifani versin canım bol bol c vitamini ve su iç ateş olursa kesinlikle parol kullan bir tek o serbest zaten doktorunla irtibata geçtin mi kimisi kan sulandırıcı da kullandırıyor ben kullanmamıştım gerek duymamıştı çabucak iyiles inşallah 😇😇

Herkesin bayram sonrası kontrolü.var galiba
Bende iple çekiyorum bir aya yakındır bebisimi goremedim

Kizlar size birsey sorabilirmiyim
Hepiniz benim durumu biliyorsunuz
Rahim uzunlugu 25 mmde ve uzanmak zorundayim
Is yapmak cok yurumek felan yasak
Yarin sabah doktorla randevum var ama 30 dakikalik baska sehirde
Beni oraya goturecek kimse yok herkes tatilde malum esiminde sinavi var
30 dakikalik yolu kendim sursem cokmu riske atarim kendimi ?

Yol sakinse sürebilirsin ama kalabalıksa taksi tutmak daha mantıklı.

Kendini iyi hissediyorsan strese girmeyeceksen yollar uygunsa olabilir 🤗bnim elimi kaldırcak halim olmadıgı için araba kullanmıyorum daha cok stres olmamak adına 🥴

Bence kaslarınız yorulmamalı, çünkü bu kasılmaları tetikliyor, taksi kullanmanızı tavsiye ederim. Ben riske girmek istemezdim.

Back
X