Öncelikle herkese iyi bayramlar
Ve hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben hala hastanedeyim.
Üçüncü gün
Kanama azaldı, yavaş yavaş , serklaja baskı olmadığından dolayı almadılar ( 40 mm den fazla ölçüldü, anlamadım nasıl oluyor daha iki gün önce rutin kontrolde 30 mm ölçülmüştü )
Bebek iyi, amniyon sıvısı da iyi ama, Amnisure testi pozitif çıkınca , salmadılar ve takibe aldılar. Antibiyotik veriyorlar .
Enfeksiyon yaparmış amniyon sıvısı kaçak yaparsa. ( Kan olunca bu testler yanlış pozitif verebilirmiş öyle okudum ) inşallah yanlış pozitiftir
Çünkü perinatalog çıkmadan muayene etti , suyun yeterli de olsa , kanama miktarını tarif edince ben, acaba sıvı da gelmiş olabilir mi diye endişe edildi. Neyse ki ciğer geliştirici yapıldı önlem amaçlı. Erken doğum gibi bir kötü senaryo bile olsa, hayata tutunma şansı artar diye , içime biraz umut oldu.
Coasprin bırak dedi. Kanamayı artırır diye. Zaten 34 te bırakacaktım. 31 in içindeyim şuan.
Öyle işte , grev zamanı hastaneye gelip bayram bayram hastanede kalmak aklımdaki son şeydi , en azından güvenilir ellerde hissediyorum kendimi. Çiğli Devlet Hastanesinde. Tek kişilik bir odadayım şansıma mı diyeyim artık.

Hemşireler gerçekten çok iyi , her yerden bebek sesleri geliyor , yeni doğanlar.
Darısı vaktinde hepimizin başına diyerek

, taburcu olarak , evdeki oğluma kavuşmayı dört gözle bekliyorum.
Herkese sevgiler