• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayyy yavru kuşum görmedim yokse neden vermiyim canım selizim😍

Hemen Alman gereken ürünü atıyorum sana, ben hala kullanıyorum, eskiden daha rahat ederdim bu ürünle ama sende bi bakarsın yorumlarına. Çok yer de kaplamıyor memlekete geldim mesela yanımda getirdim. Bir de doğum sonrasında bebeği yatırmak İçin de kullanılıyormuş.
Nasıl gidiyor bu arada?🐣
İyiyim kuzucum ayıptır söylemesi kabızlıkla mücadele ediyorum. 😂😂

Cinsiyet için kız kız dediler son kontrolde erkek olabilir dedi yarın görecez bakalım 😂

Bunu gördüm de kullanışlı mı bilemedim kız iyi mi gerçekten alayım o zaman, diğerleri çok büyük geldi kocamla sığamam yatağa haha

Ayyy yavru kuşum görmedim yokse neden vermiyim canım selizim😍

Hemen Alman gereken ürünü atıyorum sana, ben hala kullanıyorum, eskiden daha rahat ederdim bu ürünle ama sende bi bakarsın yorumlarına. Çok yer de kaplamıyor memlekete geldim mesela yanımda getirdim. Bir de doğum sonrasında bebeği yatırmak İçin de kullanılıyormuş.
Nasıl gidiyor bu arada?🐣
Ya 30 haftalık olmuşsun ağlayacammmmm

L Lalalala1 ama mesela buna sadece göbek ve sırt dayıyorsun anladığım kadarıyla. Ben bacak arasına da bir şey alma ihtiyacı hissediyorum böyle onda bir de minder mi sıkıştırcaz anacım ne çektik 😂

L Lalalala1 ama mesela buna sadece göbek ve sırt dayıyorsun anladığım kadarıyla. Ben bacak arasına da bir şey alma ihtiyacı hissediyorum böyle onda bir de minder mi sıkıştırcaz anacım ne çektik 😂
Ay araya giriyorum ama
aynı yastıktan ben de kullanıyorum 😅
L Lalalala1 dediği gibi eskiden daha da rahat ederdim ama yine de bu olmadan uyuyamıyorum.
Bi an önce al bence.
Ben de en başından beri Bacak arasına ekstra ince uzun yastık alıyorum
Hatta Yetmiyor popo altından da ekstra ufak yastıkla destekliyorum yoksa kasıklarım geriliyor ve kasılmamı tetikliyor 😂

Deneye deneye bulacaksın artık 🥳

Selim çok guzel bi isim.bence. meyra da güzel. Cinsiyetleri farklı sonuçta çok sa uyumlu olmasına gerek var mı ki. Ikiside guzel bence. Kız bu Almanya da herkes oğlunun adına Muhammed koymuş. Diyorum siz söylemeyin ben tahmin ederim kesin Muhammed 😊 Muhammed selimde gayet uyumlu. 🥰
Cok tesekkur ederim 😍💛
Evet muhammed fransada da yaygin ben dua etmistim olursa koycam diye sonradan aklima geldi ekledim 🙈
Artik cok gec olur suslerin siparisini verim isimler kalsin boyle
Benim koca neden degistirmek istedi sonradan anlamiyorum zaten
maviss_34 maviss_34 kuzucum alıntılanmadan yazıyorum dün işte bi alt açma bezi ve organizeri aldım hamur diye bir markadan. Bir de şu instagram hurçları ve keçe organizeri var ya ondan aldım.

Bugün biraz daha gezeceğim sitelerde, bir de ben dokunarak almayı istiyorum eşimle beraber. O yüzden internet harici alabileceğim şeyleri gidip almak niyetim.

Magnifiaque Magnifiaque selim çok güzel isim💓
Tesekkur ederim lala 💛bende cok seviyorum anlaminida
Bu alt acma bezi unuttum ben Ay
Bende senin gibi dokunarak almak istiyorum ama cikmam yasak o yuzden ne bulduysam tikladim netten bir biberonlari kaldi bir kac daha eksikleri
Birde emzirirken uzerimizi ortmek icin bez ve tarak seti felan konusuyormus hastane icin aceba 😅

maviss_34 maviss_34 kuzucum alıntılanmadan yazıyorum dün işte bi alt açma bezi ve organizeri aldım hamur diye bir markadan. Bir de şu instagram hurçları ve keçe organizeri var ya ondan aldım.

Bugün biraz daha gezeceğim sitelerde, bir de ben dokunarak almayı istiyorum eşimle beraber. O yüzden internet harici alabileceğim şeyleri gidip almak niyetim.

Magnifiaque Magnifiaque selim çok güzel isim💓
Hamurun ürünleri com güzel bnde organizer ve battaniyesinden almıştım takım yumuşacık

T temmuzekim canım bunu seninlemi konuşmuştuk bitti biraz acemi işi oldu 😁

Eklentiler

• IMG_20220715_110814.webp
    IMG_20220715_110814.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 72
Hurç olarak ne aldın canikom :dondurma:
Ekliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.
İyiyim kuzucum ayıptır söylemesi kabızlıkla mücadele ediyorum. 😂😂

Cinsiyet için kız kız dediler son kontrolde erkek olabilir dedi yarın görecez bakalım 😂

Bunu gördüm de kullanışlı mı bilemedim kız iyi mi gerçekten alayım o zaman, diğerleri çok büyük geldi kocamla sığamam yatağa haha

-Sunshine -Sunshine de söylemiş eskiden nedense daha rahat ediyordum ama göbek büyüdükçe sanırım vücudumu bir bütün olarak döndürdüğümden eskisi gibi rahat gelmiyor ama kullanışlı🤪
Valla 31. Hafta içerisindeyim şaka maka şükürler olsun. Allah bize sağlıklı doğumlar nasip etsin ne yollardan geçtik geldik düşündükçe ağlayasım geliyor bazen..
Ay araya giriyorum ama
aynı yastıktan ben de kullanıyorum 😅
L Lalalala1 dediği gibi eskiden daha da rahat ederdim ama yine de bu olmadan uyuyamıyorum.
Bi an önce al bence.
Ben de en başından beri Bacak arasına ekstra ince uzun yastık alıyorum
Hatta Yetmiyor popo altından da ekstra ufak yastıkla destekliyorum yoksa kasıklarım geriliyor ve kasılmamı tetikliyor 😂

Deneye deneye bulacaksın artık 🥳
Ya ben de bacak arama yastık almaya başladım, biz ikiz miyiz😂
Bunu sonrasında bebek için de kullanacağım o ara kuşku daraltınca yatabilir gibi geldi yorumlarda da öyle diyordu. Yatağımın ayrılmaz bir aksesuarı oldu. Bir de organizeri ekledim bak kesin görmüşsündür de.

Eklentiler

• 3305D04A-8755-414B-BBE2-8A94A6CD483A.webp
    3305D04A-8755-414B-BBE2-8A94A6CD483A.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 68
  • F0C9C6EC-1A9C-415E-8C42-A516B2E8B5C6.webp
    F0C9C6EC-1A9C-415E-8C42-A516B2E8B5C6.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 75
Ekliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.

-Sunshine -Sunshine de söylemiş eskiden nedense daha rahat ediyordum ama göbek büyüdükçe sanırım vücudumu bir bütün olarak döndürdüğümden eskisi gibi rahat gelmiyor ama kullanışlı🤪
Valla 31. Hafta içerisindeyim şaka maka şükürler olsun. Allah bize sağlıklı doğumlar nasip etsin ne yollardan geçtik geldik düşündükçe ağlayasım geliyor bazen..

Bunu sonrasında bebek için de kullanacağım o ara kuşku daraltınca yatabilir gibi geldi yorumlarda da öyle diyordu. Yatağımın ayrılmaz bir aksesuarı oldu. Bir de organizeri ekledim bak kesin görmüşsündür de.
E alayım o zaman 😍

Bende bu organizerlerden aldım canım tek sıkıntı ptt kargo olması bayram öncesiydi hala gelmedi 🤦🏼‍♀️

🥳 ikiz hamişlerizzzz 😂
Bence de sağa dönmesin diye arkasına destek filan olarak da kullanabiliriz gibi geliyor. En kötü ayırıp kendi sırtımızı da dayayabilirz, eşim çok sevdi yanlışlıkla kullanmış bi sabah da 😂😂 kocaman uzun uzunlardan daha kullanışlı bence.

Valiz düzenleyici de Migros’a gelmiş önceki gün aldım aynı 6 lı set yine🤩
Keçeyi düşünüyorum bi sürü farklı satıcı var kaliteleri de değişiyor diye karar veremedim.
Geldi mi peki sen beğendin mi keçesini, kalitesini 🤩

🥳 ikiz hamişlerizzzz 😂
Bence de sağa dönmesin diye arkasına destek filan olarak da kullanabiliriz gibi geliyor. En kötü ayırıp kendi sırtımızı da dayayabilirz, eşim çok sevdi yanlışlıkla kullanmış bi sabah da 😂😂 kocaman uzun uzunlardan daha kullanışlı bence.

Keçeyi düşünüyorum bi sürü farklı satıcı var kaliteleri de değişiyor diye karar veremedim.
Keçeyi e bebekte görmüştüm magazada orayada bakabilirsin 🤗

Kızlar aranızda reflü yatağı alan var mı aldıysanız hangi marka aldınız

Bende bu organizerlerden aldım canım tek sıkıntı ptt kargo olması bayram öncesiydi hala gelmedi 🤦🏼‍♀️
PTT Kargo malesef öyle🤷🏻‍♀️

Senin önereceğin, almalısınız dediğin bir ürün varsa tavsiyelerini bekleriz:)
🥳 ikiz hamişlerizzzz 😂

O kocamanlar bana çok fazla geliyor ya evim küçük sonrasında nereye koyacağım diyorum🤷🏻‍♀️

Yok kuzum gelmedi henüz dün bana bi güncelleme geldi telaşa düştüm dün sipariş verdim daha :)

Orada daha pahalı 😅 hepsiburada premium yaptım sırf kargo ödememek için 25 TL yi geçince hemen sipariş veriyorum ufak tefekleri 😂
Böyle bişi oldugunu blmiyodum bak neler ögreniyoruz premium olunca istenilen ücrete gelmesen bile kargo ödemiyomusun yani

Back
X