- Emoji Skoru
- 279
- Puanlar
- 23
Kızlar tam olarak içinde bulunduğumuz durumdan bahsetmiş geçmek bilmeyen vajina ağrıları![]()
Bu kısmı da geçen benim anlatmaya çalıştığım his
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tam olarak içinde bulunduğumuz durumdan bahsetmiş geçmek bilmeyen vajina ağrıları![]()
İlk zamanlar için kurtarıcı olacam gerçekten sağol canımBununla bebek bir süre yanında bile yatabilir güzelmiş canım güle güle kullanın![]()
Evet aynı göründüğü gibi geldi beğendimNasıl beğendiniz mi göründüğü gibi geldi mi
Keçe organizer diye bahsedilen de sanırım bu. Bezini alt açma örtüsünü ıslak mendil pişik kremi falan koyuyorlar hepsi bir arada oluyor alt değiştirirken büyük kolaylık olur ben de aldım.Dolap içlerinde falan kullanılabilir o zaman dimi
Bende oyleydim seliz 16. Haftada netlesti taKuzu ilk iki sefer kız dedi geçen hafta 17. Haftada gittim çıkıntı gördühepsi kabulum tabiki ama kıza heveslenmedim desem yalan olur. Yarına tekrar randevu aldım ahaha bakalım ne çıkıcak bahtımıza
![]()
Ah dun yasadim bunu agrim gecmiyor hala
16 da ne çıktıBende oyleydim seliz 16. Haftada netlesti ta
Ah dun yasadim bunu agrim gecmiyor hala
Benim her gitmeye cinsiyet değişti en sonunda detayli ultrasonda öğrendikKuzu 14. Haftada kız dedi bomboştu. 16+5, te ufak bir çıkıntı gördük net konuşamadı. Kızda da olabilir böyle çıkıntılık bir sonraki muayenede görürüz artık dedi. Ben dayanamadım 10 gün sonraya aldım bakalım görürüz inşallah![]()
NeeeeymiiiiişBenim her gitmeye cinsiyet değişti en sonunda detayli ultrasonda öğrendik
Bir kiz bir irkek16 da ne çıktı![]()
Ayyyyyy yerim onların totolarınıBir kiz bir irkek![]()
Yaa teyzesiAyyyyyy yerim onların totolarını![]()
Evet bu, ben de aldım. Bi odadan ötekine geçerken kullanılıyormuş genelde. Bebek olunca her yer her yerde olduğu İçin sanırım bu iyi geliyormuşKeçe organizer diye bahsedilen de sanırım bu. Bezini alt açma örtüsünü ıslak mendil pişik kremi falan koyuyorlar hepsi bir arada oluyor alt değiştirirken büyük kolaylık olur ben de aldım.
Bunu ben de soruyorum?Kizlar göğüs ucu kalkani alınması gereken birsey mi ne ise yarıyor
Alınmalı ise hangisini önerirsiniz
Yani daha çok bez ıslak mendil pamuk tırnak makası kremler falan konup her alt açmada kullanılıyor da öyle kullanmak istersen öyle de kullanabilirsinDolap içlerinde falan kullanılabilir o zaman dimi
Geçen uyku esnasında dönmeye çalışırken oldu bu bana da ağrısı çok fena
Ay bnm kızımda erken gösterdi halen şüpheeye düşüyorum bakEvet erkek erken gösteriyor kendini![]()
Ayyy yok bu saatten sonra değişmez canimAy bnm kızımda erken gösterdi halen şüpheeye düşüyorum bak![]()
Paranoyak oldum iyice belki yanlış gördülerAyyy yok bu saatten sonra değişmez canim![]()
masada bayılır kalırım artk Ben baby plus aldım, daha pahalilari da var ama içerik aynı, zaten örtüyle muslinle kullanılır diye düşünüyorum.Kızlar aranızda reflü yatağı alan var mı aldıysanız hangi marka aldınız
Ben bir hafta kadar havalandırdım, bebek çamaşır deterjanı ve su ile eşim siler diye düşünüyorum.Güzel annelerim park yatak almaya karar verdim..peki park yatagın ilk aldıgımızda temizliği nasıl oluyor merak ediyorum park yatak alanların bilgilerinden faydalanmak isterim![]()
12.hafta da kızNeeeeymiiiiiş![]()